Widok

Fryzjer na chełmie!

Chełm Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny! Muszę wybrać się do fryzjera chcę ściąć długie włosy do ramion. Problem w tym że nie byłam nigdy nigdzie na chełmie a nie chce iść do pierwszego lepszego fryzjera i wyjść z płaczem i brzydką fryzurą. Gdzie ładnie ścinają włosy? I jak na imię mają fryzjerki? Najbliżej mam na pawilony na ul. Cieszyńskiego tam są chyba 4 salony fryzjerskie... Pomocy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przeglądając forum trafiłam na ten wątek.. Jakby ktoś jeszcze poszukiwał specjalisty od fryzur ;-) Mogę polecić moją najlepszą i niezastapioną Fryzjerkę - Panią Anitę.. Od wielu lat do niej uczęszczam i zawsze jestem zadowolona! Dodatkowo osoba niezmiernie ciepła i potrafiąca dobrze doradzić, a to jest w tym zawodzie najważniejsze według mnie.

Salonik Fryzjerski "Anita"
ul. Chałubińskiego 7 F
Gdańsk - Chełm
Tel: (58)3220194
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
A NA CHEŁMIE SĄ OWCE TERRORYSTKI Z MACZUGAMI !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czesc dziewczyny a byla ktoras z Was na ryneczku ? u mlodej wlascicielki ( chyba Pani Kasia) ,potrzebuje nr telefonu gdzies zgubilam,bylam u niej parokrotnie wg mnie jest dobra i na prawde niedroga a uzywa dobrych kosmetykow i nie zaluje ich .Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Belleza p. Natalia ( nie Polka :) ) ale bardzo ładnie obcieła moje włosy były do ramion teraz sa krótsze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Potwierdzam, Pani Nataliia mówi ładnia po polsku,obcięła moje włosy w sposób profesjonalny,pracuje nad fryzurą i doradza. Korzystałam z usług kilku renomowanych fryzjerów ale naprawdę trafiłam do niej bazując na opiniach i bardzo polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani Natalia nie pracuje już na Chełmie , szukać na Morenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
To p.Karolina bardzo rzetelna młoda uzdolniona osoba.A ceny naprawdę przyciągające.Nie raz tam wrócę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się w 100% z ~Sylwia 35
Do p.Karoliny na Ryneczku wracam za każdym razem kiedy przyjeżdżam do PL (czyli przynajmniej dwa razy w roku).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
OMIJAĆ szeroko, obsługa taka sobie,wiecznie zamknięte, co idę ciągle przerwa!!!!!!!!!! Nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
OMIJAĆ szeroko, obsługa taka sobie,wiecznie zamknięte, co idę ciągle przerwa!!!!!!!!!! Nie polecam, salon mieści się na ryneczku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Obsługa nie taka zła ale z tym ze ciągle zamknięte bo przerwa to 100 procentowa racja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Każdy ma prawo do przerwy prawda?A gdyby miała stałe zamkniete to raczej salonik by nie funkcjonował. Zwolennikow na szczęście jest więcej niż przeciwników z tego co mi osobiście wiadomo.A każdy ma prawo wybory, ja swojego nie mam zamiaru zmieniać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc fałszywy przyjacielu!!! pitol się razem ze swoją z***ana opinia!!! Jedyna ciągła przerwa to jest przez czytanie takich zje**nych komentarzy !!! Pozdrawiam serdecznym spitalaj!!! Klijent 12
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nigdy nikomu nie dopasuje się, a ja z tego co wiem jest tam miła obsługa!!!!! Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Całkowicie popieram wypowiedz ~Sylwia 35! Każdy ma prawo do przerwy w rzeczy samej!
Jestem i zawsze byłam MEGA zadowolona z usług oraz obsługi i swojej opinii nie zmienię.
A co do negatywnych i fałszywych opinii/komentarzy, są to wypowiedzi ludzi smutnych, nieszczęśliwych i zawistnych którzy czerpią satysfakcję poprzez 'wysysanie' pozytywnej energii z innych!
Na szczęście osób które emanują pozytywną energią jest więcej!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co wy ludziska uwzieliscie się na te dziewczyny, moim. zdaniem to ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ i tylko Zazdrość, zajmijcie się sobą
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja kilka razy byłam i nie mogę nic złego napisać jestem zadowolona z usług fakt faktem kilka razy jak podeszłam to salon przed czasem był zamkniety ale po co robić szum koło tego każdy chodzi tam gdzie chce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja żaden salon nie polecam A wy ludzie macie problem otwarte zamkniete
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
widzę że konkurencja działa albo były pracodawca! nie ładnie !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej dziewczyny !! Ja osobiście lubie chodzić nad pocztę , kilka razy jak byłam słyszałam rozmowę jak narzekały na salon na naszym ryneczku, i tez nie polecam w budynku na ul. Chałbińskiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5