Widok

Fryzjer na chełmie!

Chełm Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny! Muszę wybrać się do fryzjera chcę ściąć długie włosy do ramion. Problem w tym że nie byłam nigdy nigdzie na chełmie a nie chce iść do pierwszego lepszego fryzjera i wyjść z płaczem i brzydką fryzurą. Gdzie ładnie ścinają włosy? I jak na imię mają fryzjerki? Najbliżej mam na pawilony na ul. Cieszyńskiego tam są chyba 4 salony fryzjerskie... Pomocy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Otworzyl wlasny salon Barbershop
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie nie polecam salonu na ryneczku. Istne partactwo i brak profesjonalizmu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja jestem klientka tego salonu i nie mogę złego słowa powiedzieć zawsze jestem zadowolona z koloryzacji cięcia jakości produktów. Dziewczyny są mile i profesjonalne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jeśli chodzi o start w tym biznesie, to jakie rozwiązania polecacie? Zerknijcie na to - https://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl/ Ile kosztował was ten start i na co zwracaliście uwagę? Czy na to wszystko mieliście jakiś konkretny plan? Jak podchodziliście do startu i ile dawaliście sobie czasu na rozkręcenie biznesu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
salon Viva na pasażu koło apteki nie da rady polecić!zero profesjonalizmu,sztuczny tłok pracownikow i strzyżenie po swojemu ,jak umie to strzygę ,włosy nigdy potem sie nie układają,jest w miarę tanio można powiedzieć ze salon dla biedoty.No cóż muszę sie wyżalić zbyt długo dawałam szanse nigdy nie wracałam super zadowolona, patrzylam na koszty niestety :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam u pani Ani, pani w ciemnych włosach. szczerze odradzam. Widac ze słabo zna się na scinaniu. Doradzic tez nic nie potrafiła. Bylam raz i wiecej juz tam nie pojde.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko do Marty koło Bazylii
Marta koło Bazylii

tylko nie Marta! kompletnie nie potrafi dopasować strzyżenia do rodzaju włosów - robota bardzo na odwal. Tak samo fryzjerka przy samym przystanku Cieszyńskiego (nie pamiętam imienia), podciąć podetnie, ale w ogóle nie pomysli jak to się będzie potem układać... jak dla mnie jedynie p. Edyta na starym chełmie była jak na razie dobrym wyborem, ale co rusz idę do kogoś nowego bo zawsze mam nadzieję, że może dobrych fryzjerów jest więcej. Niestety, zwykle kończy się na jednorazowych wizytach

Na pewno nie polecam salonu na Biegańskiego. Żenujące podejście do klienta, pomijając fakt, że nie rozmawia się o klientach przy innych obecnych klientach w salonie.
Pomocy