Widok

Fryzjer w Baninie - polecicie jakiegoś?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Witam,
Mam pytanie : czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego fryzjera w Baninie? Takiego który potrafi doradzić fryzurę do kształtu twarzy? Bardzo mi zależy, ponieważ chciałabym zmienić fryzjera i nie mam pojęcia gdzie się udać.
Dziękuję za pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Był tu ktoś może? Pracownia Fryzjerska Anna Wons-Sternik Jakieś opinie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jo, wpadaj do mnie opie....dole Cie maszynką za 2 specjale.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
meskie strzyżenie jak najbardziej polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam, jestem zadowolona, poza tym fajny pomysł że można się umówić nawet na bardzo "nietypowe" godziny
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzę do Pani Ani już jakiś czas i jestem mega zadowolona :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam i nie polecam ... nie tak pracują profesjonaliści !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
W Baninie jest super Fryzjerka na ulicy Balladyny pół Gdańsk jeździ do niej odkąd się tam wyprowadziła. Kreatywna sympatyczna zawsze doradzi i poradzi. A w ręku ma talent do fryzjerstwa. Moja rodzina jest od niej uzależniona. Bo jest to złota rączka która jest fryzjerem męskim i żeńskim. I choćby wyprowadziła się do Kościerzyny to będziemy do niej jeździć. Polecam od niedawna macie najlepszą fryzjerke z Gdańska.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuje iść i sie przekonać ja byłam i farbowanie nie powaliło mnie na nogi, mogę za to polecić Pana z borowieckiej ... zdjęcia które maja na FB po prostu mnie przekonały
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja rowniez bardzo polecam Pania Anie z Pracowni Fryzjerskiej na Balladyny 1.
Jestem zawsze zadowolona z fryzury. Fachowa obsluga, duzo wiedza, ogromne doswiadczenie plus zawsze milo spedzony na rozmowie czas;-)
POLECAM WSZYSTKIM!!!!
Polecam gorąco Pracownia Fryzjerska Pani Ani ul.Balladyny1
dla mnie i mojej rodziny rewelacja!!!
Korzystałam z usług wielokrotnie,pełny profesjonalizm fantastyczne pomysły cudowna atmosfera, pełny relaks.
Elastyczny czas pracy
Powiewa tutaj autoreklama ... wszyscy puszą o tym samym ... elastyczne godziny itp itd auto ze pracują na gown***ych kosmetykach ktoś napisze ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam P. Anię z Balladyny. Dojeżdżam z Wrzeszcza bo naprawdę warto:) Zawsze wychodzę świetnie ostrzyżona no i można zapisać się na wieczór.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wybaczcie ale to już robi sie śmieszne ... Pani z wrzeszczę z Gdańska siedzi na forum Banina ? Nie wierze ....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
współczujmy pani Annie z ul.Balladyny, ponieważ kariera jej właśnie się kończy... uczcijmy jej pamięć minutą ciszy. AMEN koniec tematu na temat tej "pracowni" czy jakoś tak
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
widać idiotów nie brakuje na tym forum. Jak nie wypowiadacie się w konkretnym temacie to po co zabieracie w ogóle głos.
~heheszek uważaj żeby czasem Twoja kariera się szybko nie skończyła...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam sie, choc ostatnio Pan Mateusz potraktował mnie "na odpieprz", czekałam pół godziny, a jak juz usiadłam na fotel, to kolejna klientka po 5min zaczęła nerwowo zerkać na zegarek.... Włosy obciął mi bez rozdzielania warstw jednym ruchem, nie dosuszyl, prostownica pociągnął po razie z każdej strony. Poczułam sie olana, wiem ze Pan Mateusz chce obsłużyć wszystkich klientów, ale chyba troche tego nie ogarnia. Jednak jest dobrym fryzjerem i bede do niego chodzić, ale postaram sie zapisywać dużo wczesniej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam salonu loreal, tragedia pracuja tam coraz młodsze fryzjerki bez doświadczenia........
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam temat:) do jakiego fryzjera warto sie teraz udac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam w loreal parę razy już.Super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Banino

Nowa przychodnia - proszę o opinie (41 odpowiedzi)

Czy ktoś już był w nowej przychodni ? Jacy są lekarze ?

edukacja domowa (80 odpowiedzi)

Czy ktoś w Baninie prowadzi edukację domową swoich dzieci?

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry