Widok

Fryzjer w Baninie - polecicie jakiegoś?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Witam,
Mam pytanie : czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego fryzjera w Baninie? Takiego który potrafi doradzić fryzurę do kształtu twarzy? Bardzo mi zależy, ponieważ chciałabym zmienić fryzjera i nie mam pojęcia gdzie się udać.
Dziękuję za pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapomnialam sie podpisac EK
Sama sie pochwale.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje wycieniowane włosy już 2 rok dochodzą do siebie po wizycie w tym salonie :( masakra jakaś...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam Loreal, niestety ceny z kosmosu, umiejętności żadne. W ciągu ostatniego roku korzystałam z ich usług, niestety ciągle coś było do poprawki. Teraz przeniosłam się do Patriza po dawnym Wenus &Dawid,i jak na razie jestem zadowolona. Sam fakt, że pracują na kemonie przemawia do mnie najbardziej, od kilku lat farbowałam włosy kemonem i nigdy nie było problemu po przezuceniu się na Loreal niestety same problemy. Także polecam nowego fryzjera w banie na przeciwko poczty za mechanikiem. A i bardzo duża różnica w cenie w porównaniu do Loreal zapłaciłam 80 zł mniej, a afekt super.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Loreal nie polecam. zlewka totalna na klienta. Bylam dwa razy zapytać się o podcięcie tylko koncowek, salon pusty, bez ludzi, ale nie maja czasu . i tak dwa razy. nie,dziekuje .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam salon Let's Shine w Osowej. Naprawdę warto podjechać kilka kilometrów dalej i cieszyć się wspaniała fryzura. Salon otwiera się 17 lutego, natomiast z usług Pani Kasi korzystam zarówno ja, jak i moja najbliższa rodzina od wielu lat. Oczywiscie, rowniez wolalam miec fryzjera blizej, w Baninie jest spory wybor salonow. Przekonalam sie jednak, ze nie wszystkiego można się wyuczyc - fryzjerem natomiast mozna sie urodzic. Nie jest to reklama, a jedynie polecenie ZNAKOMITEJ fryzjerki, dla ktora praca z włosami jest pasją i inspiracją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam panią Emile zakład za przystankiem banino za rondem ,super babka no i pan Mateusz równieź ok bo te panie z Loreala to jakaś masakra jak widze kobiety w zakładzie fryzjerskim ubrane jak kocmołuchy to co mogę się spodziewać......
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zapraszam, Pracownia fryzjerska Stylowi. W tym salonie napewno doradzą fryzurkę do twarzy, jak i również do układu czaszki. Co do koloryzacji też bardzo profesjonalnie podejdą do klienta lub klientki w doborze koloryzacji i karnacji. Przyjdź a przekonasz się sam, lub sama. Serdecznie zapraszamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Do mądrego stylisty, który przeprowadzi konsultację z klientką. Jaki również wiedza fachowca jest najważniejsza.

W Baninie chyba raczej ciężko będzie znaleźć dobrego fryzjera, ale nie wiem. Mam tam koleżankę i z tego co wiem to ona do fryzjera jeździ do Gdańska. Ja też mieszkam pod Gdańskiem i na wizytę umawiam się do Pani Elwiry Marciniak, ma swoje stoisko na Srebrnej 16. Można się z nią telefonicznie umówić 694 665 333. Bardzo dobra fryzjerka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bo to plotkarz jest maksymalny. Wszystkich ma obgadanych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Stylowych na przeciwko biedronki. Zwłaszcza Panią Irenkę. Babeczka zna się na rzeczy, robi takie metamorfozy, że nie sadzialam iż moje włosy mogą tak wyglądać.

tobie z takim ryjem nie pomogło, nie oszukuj sie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ewidentnie milosc haha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślę, że warto, zerknijcie - https://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl/
Jeśli jest jakość, są takie rozwiązania, to też można korzystać z oferty.
Ale nie wszędzie je zapewniają.

Inne tematy z forum Banino

Stop fajerwerkami. (4 odpowiedzi)

Co za d....e od miesiąca,codziennie popołudniu, wieczorem dają o sobie znacć, używając...

Nowa przychodnia - proszę o opinie (41 odpowiedzi)

Czy ktoś już był w nowej przychodni ? Jacy są lekarze ?

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

do góry