Widok
pani Beata jest sympatyczna, ma specyficzne podejście do swojego fachu - nie tak dawno zarzekała się że nigdy nie zrobi trwałej ;)
fajnie strzyże, nie trzyma się sztywnych ram, polecam dla tych którzy lubią niebanalne, nowoczesne cięcia
fajnie strzyże, nie trzyma się sztywnych ram, polecam dla tych którzy lubią niebanalne, nowoczesne cięcia
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Chodziłam kilkakrotnie, i nawet byłam zadowolona. Jednakże zrezygnowałam, gdy za tą samą usługę usłyszałam kilkukrotnie inną cene:( jakoś mnie to zniechęca. A.. i Pani Beatka jest straszną gadułą i ploteczki też lubi, co niekoniecznie mi pasi. Szczególnie, jak "obgaduje" klientkę, która była przede mną, na przykład. Może to i takie swojskie, ale trochę obciachowe. Zawsze się zastanawiałam, czy jak wychodze to o mnie też opowiada:)
Ja byłam jeden raz i wyszłam zadowolona.
Pierwszy raz fryzjer zrobił mi super grzywkę i bardzo dobrze się czuję w niej.
Salonim rzeczywiście specyficzny ale na plus.
Pani Beata gaduła to fakt ale mi przyjemnie się rozmawiało,nikogo nie obgadywała:)
Ja za ścięcie zapłaciłam 50 zł i na pewno tam wrócę.
Pierwszy raz fryzjer zrobił mi super grzywkę i bardzo dobrze się czuję w niej.
Salonim rzeczywiście specyficzny ale na plus.
Pani Beata gaduła to fakt ale mi przyjemnie się rozmawiało,nikogo nie obgadywała:)
Ja za ścięcie zapłaciłam 50 zł i na pewno tam wrócę.
Masakra !! Maskara !! ewentualnie Dramat !!!
Byłam na wizycie dzisiaj o godzinie 11.00. Pani generalnie sympatyczna, ale... w momencie kiedy przyszedł znajomy lekko odcisnęła mi włosy a następnie dała suszarkę bym sama suszyła. Cała bluzka i spodnie mokre bo nie mogłam nigdzie znaleźć ręcznika by włosy odcisnąć... Następnie okazało się , że źle mi włosy wypłukała to papierem na wodę próbowała usunąć resztki farby. Potem tak nieudolnie suszyła włosy, że zrezygnowałam z delikatnego podcięcia. Pierwszy raz wyszłam od fryzjera w niebłyszczących włosach, nie uniesionych u nasady, nie ułożonych. ( o kolorze nie mówię, gdyż wiadomo to w dużej mierze kwestia samego włosa ). W czasie samego malowania cały fartuch ochronny był brudny. W czasie mycia Pani nie zaważała, że ochlapała całą moją twarz.
Zapłaciłam za długie włosy farbowanie bez ścięcia 140 zł.
Generalnie nikomu nie polecam !
Co do kolory to idę na poprawkę do innego fryzjera.
Byłam na wizycie dzisiaj o godzinie 11.00. Pani generalnie sympatyczna, ale... w momencie kiedy przyszedł znajomy lekko odcisnęła mi włosy a następnie dała suszarkę bym sama suszyła. Cała bluzka i spodnie mokre bo nie mogłam nigdzie znaleźć ręcznika by włosy odcisnąć... Następnie okazało się , że źle mi włosy wypłukała to papierem na wodę próbowała usunąć resztki farby. Potem tak nieudolnie suszyła włosy, że zrezygnowałam z delikatnego podcięcia. Pierwszy raz wyszłam od fryzjera w niebłyszczących włosach, nie uniesionych u nasady, nie ułożonych. ( o kolorze nie mówię, gdyż wiadomo to w dużej mierze kwestia samego włosa ). W czasie samego malowania cały fartuch ochronny był brudny. W czasie mycia Pani nie zaważała, że ochlapała całą moją twarz.
Zapłaciłam za długie włosy farbowanie bez ścięcia 140 zł.
Generalnie nikomu nie polecam !
Co do kolory to idę na poprawkę do innego fryzjera.