Widok

GDZIE znaleźć cmentarze wojenne?

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Witam,
czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć zapomniane/zaniedbane cmentarze wojenne w okolicach trójmiasta? Potrzebuję się tam wybrać i zrobić kilka fotografii. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
między orłowem a sopotem. jedziesz główną drogą drogą z gdyni na sopot, mijasz centrum handlowe klif i pomiędzy dwoma pasmami jezdni jest bardzo ciekawy i niestety zaniedbany cmentarz. niesamowita sprawa - główna arteria komunikacyjna trójmiasta przedzielona cmentarzem. zaraz za nim, też pomiędzy dwoma jezdniami, jest opuszczona stacja benzynowa, gdzie można spokojnie zaparkować samochód.
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
jeszcze się nie obudziłem i nie zarejestrowałem, że chodzi o cmentarz wojenny. a ten, o którym pisałem wojenny nie jest. ale i tak polecam pójść tam na spacer z aparatem

http://www.gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=1234
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
w Sopocie znajduje się cm. żołnierzy radzieckich, najłatwiej do niego dojść od drogi biegnącej do Opery Leśnej, znajduje się tuż za Harnasiem i za tym stawem po lewej stronie

Inne tematy z forum Orłowo

Restauracja "Pod Skorpionem" na Orłowie - dlaczego zamknięta? (11 odpowiedzi)

Czy ktoś ma może jakieś informacje na temat tego czemu ta knajpa jest zamknięta?? Już szybciej...

do góry