Widok
GORĄCO NIE POLECAM!!
Pani Aleksandra Osicka niestety nie jest osobą godną polecenia ani zaufania. Wraz z żoną oglądaliśmy mieszkanie za pośrednictwem jej biura nieruchomości. Po pierwszym spotkaniu umówiliśmy się na kolejne, aby dogadać szczegóły i sfinalizować zakup. Zaproponowany przez Panią Osicką termin z uwagi na wyjazd nam nie odpowiadał więc umówiliśmy się trzy dni później. Jako osoby, które zgłosiły się pierwsze mieliśmy z jej strony zapewnienie, że będziemy mieli pierwszeństwo przy zakupie. Niestety w umówiony dzień Pani Aleksandra zadzwoniła do nas, aby oznajmić, że mieszkanie zostało sprzedane (jak twierdziła bez jej wiedzy, ale przez Klientów, których sama przyprowadziła - nonsens). Niestety nie mogę nikomu polecić tej Pani, ani jej biura. Według mnie szkoda tracić czas, pieniądze i nerwy na kontakt z osobą, która nie potrafi dotrzymać danego słowa. Wybór wśród pośredników jest naprawdę duży, a biorąc pod uwagę prowizję pobieraną przez wspomniane biuro (2% + VAT od nabywcy nieruchomości) oferta robi się niezbyt konkurencyjna.
Moja ocena
obsługa: 1
oferta: 3
pomoc merytoryczna: 2
prowizje i opłaty: 2
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6