Widok

GORĄCO POLECAM !!GRZESIA!!

"Włączenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim Twój zamiar wykonania manewru.
Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza. .... "
GRZEGORZ GWIAZDOWSKI -
Prywatnie:
Po prostu moja Gwiazdunia, pełen szacun !Bajerant jakich mało - ale na to lecą kobietki:D
Praktyka :
Mogłabym sie rozpisywać a rozpisywać..ogołem Grzechu warty grzechu jest wspaniałym instruktorem :P,
nieziemsko uroczy i dobitnie cierpliwy,potrafi doskonale przekazać swoją wiedzę - a to szczególnie trudne jak uczy się legalną blondynkę :D. Bardzo cieplutka osoba, o wszystkim i o niczym da się z nim pogadać. Perfekcjonista w mówieniu komplementów. Co by tu jeszcze..
DZIĘKUJĘ CI Z CAŁEGO SERDUSZKA ,DZIĘKI TWOJEMU POŚWIĘCENIU I TAK UWIELBIANEJ PRZEZ CIEBIE PRACY -
ZDAŁAM DZIŚ EGZAMIN :)HURRA!! :*HURRA!!;* HURRA!!

PS.Tego co nauczył mnie Grzechu bede pamietac do czasu ,jak nie zabiora mi prawka...hahaha..(JOKE)

CD .. --->
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
PS.Tego co nauczył mnie Grzechu bede pamietac do czasu ,jak nie zabiora mi prawka...hahaha..(JOKE)

A oto pare regułek o których wspominał co dzień..

1.Nigdy nie zapinaj pasów.
2.Wyprzedzaj pod górę.
3.Szanuj żarówki - włączaj kierunkowskaz dopiero gdy skręcasz.
4.Parkuj tak, żeby inni nie mogli wyjechać.
5.Wjedź na skrzyżowanie w taki sposób, żeby po zmianie świateł zatkać inny kierunek ruchu.
6.Nie daj się wyprzedzić innym - to przecież hańba i dyshonor.
7.Pamiętaj, ze najlepszy kierowca to najszybszy kierowca.
8.Jeśli myjnia sterowana jest z zewnątrz, spróbuj czy po wrzuceniu karty uda ci się dobiec i wsiąść do samochodu
9.Nie pozwól włączyć się do ruchu innym
10.Traktuj jazdę na trasie jako "Need for Speed" na żywo.
11.Zapamiętaj, ze wszystkiemu winne są głupie przepisy, fatalne drogi, zbyt duża liczba samochodów i korki. Ty sam jesteś zawsze bez winy.
12.Zamontuj dodatkowe głośniki pod maską - będzie Cię lepiej słychać.
13.Ochlap pieszego.
14.Jadąc w nocy wyłączaj długie dopiero wtedy, gdy masz całkowita pewność, ze oślepiłeś już nadjeżdżającego
15.I Z TAKIMI ZASADAMI ZGODNIE Z NAUKĄ GRZESIA WKRACZAM NA ULICE... HAHAHA.
Pozdrowionka : Pati od Tweetego;**
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry