Widok

GOSiR maraton Gdynia 2011

Dziękuję organizatorom za dobrze zorganizowane zawody. Trasa była wystarczająco ciężka i ciekawa. Formuła maratonu z kilkoma okrążeniami to bardzo fajny pomysł. Niewielka garstka zainteresowanych mogła obserwować zmagania zawodników. Oby kibiców i zawodników było w przyszłym roku więcej!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fakt, dzięki okrążeniom moja cała rodzinka została na mecie do końca 5 kółka (co nieźle mnie zdziwiło).
Myślałem, że zapału starczy im na 1 :) no ale w końcu wyścig niemal pod domem więcy wapadało :P
Oby więcej tego typu imprez...eh rozmarzyłem się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trasa szybka i nawet fajna sporo przewyższenia wyszło jak na tą trasę, u mnie pokazało prawie 1100m,nie wiem gdzie te górki były bo poza jedną wydawało się że jedzie się cały czas w dół;D Trasa dobrze oznakowana,teoretycznie nie do zgubienia,ale 10min po starcie mi się udało:)Trochę start był moim zdaniem popsuty,ale to jest moje zdanie innym się mógł podobać:)
Fajny wyścig z dobrymi zawodnikami i narodami w super pogodę:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trasa OK, tylko jedenym mankamentem jak dla mnie było to że zdarza się że ktoś się spóźni do biura zawodów jak ja niestey o parę minut i okazuje się że chipów już nie wydają. Po bojach dostałem numerek i ruszyłem z stratą około 10min od startu. Proponuje aby na przyszłość zaczerpnąć wzoru z maratonów organizowanych np. przez GG, Langa czy innych gdzie chipa można uzyskać nawet pare minut przed startem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Impreza super. Po zeszłotygodniowej mazovii przyszedł czas na prawdziwy maraton :) Chociaż ja bym wolał mniej rund, ale dłuższe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przed tym wyścigiem słyszałem głosy ostrej krytyki, jak można było wymyślić takie G. Po zawodach słyszałem tylko pochlebne opinie. Sam byłem tym razem obserwatorem i jako kibicowi też mi się podobało. Ponoć GOSiR ma w planie zrobić w 2012 roku 1 podobną imprezę i 1 XC. Może warto pomyśleć o 3 takich imprezach zamkniętych w cykl z generalką?
Zapraszam na relację filmową z tej imprezy na portalu MTBnews.pl
tak, narzekalismy na trase, ze 5x, ze plasko ale po maratonie moge powiedziec, ze impreze wielce udana! bylo bardzo szybko, organizacja super, wyniki od razu dostepne z miedzyczasami, swietne nagrody. Dziekuje i gratuluje!
świetnie zorganizowana impreza, rewelacyjna trasa, bardzo dobrze oznaczona, można by tylko w przyszłym roku zamiast grochówki zaserwować makaron :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kilka zdjęć - zajawka: http://www.AM-STUDiO.eu
Całość będzie w niedługim czasie dostępna na stronach GOSIRU http://www.gosirgdynia.pl
Zapraszam :)
ZDJĘCIA z maratonu dostępne pod:
http://www.michu.net.pl

Zdjecia pochodza z 2 aparatow (lacznie ponad 500), dlatego zycze cierpliwego wyszukiwania siebie;). Wydaje mi sie, ze prawie kazdy powinien miec fotke, a wiekszosc nawet po 2 i wiecej;)

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry