Widok

>>>>>GRA<<<<<<

Mam tu cos dla tych ktorzy zlamali noge...zachorowali...lub kotrzy musza opiekowac sie zamarlym chomikiem cioci i nie moga wyjsc na rower:
http://gry.onet.pl/rec_itm.html?GameOID=1081&OID=27091
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czekam na jakas gre typowo rowerowa na PC...
Jestem w stanie wiele zrozumieć, ale żeby "ziomala" potraktować butelką... ;-)

MW
Szkoda że tylko na PS2, a poza tym strasznie słaba jakość screenów w galerii:|
pozdrawiam
Żywy
najlepsza beka jest z tego kolesia ktory to pisal bo nie ma pojecia o jezdzie na bike-u:) chociaz przynajmniej sie do tego przyznal:) ale pisanie ze skakanie z przepasci przy predkosci 80kmh? takie rzeczy z tego co wiem to sie dropouje:) swoja droga fajnie by bylo zobaczyc jak bender w new world disoorder skacze rozpedzony z tej samej przepasic co zawsze przy takiej predkosci:) hehehe:) pewnie na tych drzewach by sie dopiero zatrzymal:)
To by go chyba wiewiórki łapały :D
A tak na serio to nie było by co z niego zbierać, jak przy dropowaniu jego upadek w pierwszej części wyglądał jakby ktoś rzucił zabawką w przepaść.
pozdrawiam
Żywy
hehe:) moze nie wiewiorki tylko malysz jakby przelatywal?:) swoja droga 80kmh to mniej wiecej predkosc skoczka na malej skoczni...ciekawe jak daleko rowerzysta by skoczyl? bo noty za ladowanie nie byly by wielkie
Może kiedyś zrobią zawody w skakaniu w dal na rowerze;-)
pozdrawiam
Żywy

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry