Widok

>>>>>GRA<<<<<<

Mam tu cos dla tych ktorzy zlamali noge...zachorowali...lub kotrzy musza opiekowac sie zamarlym chomikiem cioci i nie moga wyjsc na rower:
http://gry.onet.pl/rec_itm.html?GameOID=1081&OID=27091
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czekam na jakas gre typowo rowerowa na PC...
Jestem w stanie wiele zrozumieć, ale żeby "ziomala" potraktować butelką... ;-)

MW
Szkoda że tylko na PS2, a poza tym strasznie słaba jakość screenów w galerii:|
pozdrawiam
Żywy
najlepsza beka jest z tego kolesia ktory to pisal bo nie ma pojecia o jezdzie na bike-u:) chociaz przynajmniej sie do tego przyznal:) ale pisanie ze skakanie z przepasci przy predkosci 80kmh? takie rzeczy z tego co wiem to sie dropouje:) swoja droga fajnie by bylo zobaczyc jak bender w new world disoorder skacze rozpedzony z tej samej przepasic co zawsze przy takiej predkosci:) hehehe:) pewnie na tych drzewach by sie dopiero zatrzymal:)
To by go chyba wiewiórki łapały :D
A tak na serio to nie było by co z niego zbierać, jak przy dropowaniu jego upadek w pierwszej części wyglądał jakby ktoś rzucił zabawką w przepaść.
pozdrawiam
Żywy
hehe:) moze nie wiewiorki tylko malysz jakby przelatywal?:) swoja droga 80kmh to mniej wiecej predkosc skoczka na malej skoczni...ciekawe jak daleko rowerzysta by skoczyl? bo noty za ladowanie nie byly by wielkie
Może kiedyś zrobią zawody w skakaniu w dal na rowerze;-)
pozdrawiam
Żywy

Inne tematy z forum Rowery

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry