Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam innym, wątek zamknięty Byłam na zabiegu na ciało - jestem bardzo zadowolona, przyjde na kolejne...
~Asia W.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2011

jestem na TAK wątek zamknięty Jestem na TAK...fajne i fachowe dziewczyny... miło i przyjemnie... ralaks i...
~Olga a Gdańska
-

dodano: 17 kwietnia 2011

POLECAM wątek zamknięty Polecam gorąco miła obsługa fachowe doradztwo i pełen profesjonalizm.
~Gosia
-

dodano: 9 kwietnia 2011

polecam, wątek zamknięty Byłam na zabiegu na cialo-jestem zadowolona,wróce tu na pewno. Fajny gabinet,...
~Marysia
-

dodano: 11 lutego 2011

Oczywiście, że polecam :))) wątek zamknięty - Wspaniała i fachowa obsługa, - Oferta dla każdego-zabiegi odmładzające i...
~AgataZborska
-

dodano: 5 lutego 2011

Gorąco Polecam!!!!!!! wątek zamknięty Witam, POLECAM !!!!!!!! Wszystkim !!!!!!!!!!!!!! Byłam na pierwszym...
~Dorota Sargalska
-

dodano: 4 lutego 2011

NAPRAWDĘ POLECAM wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim.
~Dorota Laskowska
-

dodano: 3 lutego 2011

Eureka!!! wątek zamknięty Szukała, szukałam...i znalazłam! Moje Drogie, a nawet moi Drodzy polecam z...
~Krysia
-

dodano: 26 stycznia 2011

Cudownie! wątek zamknięty Fantastyczna obsługa, świetne zabiegi. Polecam wszystkim wymagającym.
~Magdalena D.
-

dodano: 26 stycznia 2011

POLECAM wątek zamknięty Jakość usługi jak i efekt oceniam na 6. Polecam wszystkim osobom ceniącym...
~Justyna
-

dodano: 22 stycznia 2011

Młodsza bez skalpela :))) wątek zamknięty Polecam, nie spodziewałam się takich efektów w moim wieku! Naprawdę warto.
~bmalaga
-

dodano: 15 stycznia 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam gabinet Bezskalpela.pl, zaintrygowała mnie sama nazwa,...
~Kasia Rymanowska
-

dodano: 15 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry