Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rewalacja wątek zamknięty Byłam dzis drugi raz i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim ten salon :)
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 czerwca 2016

Profesjonalnie, dokładnie i szybko wątek zamknięty Nagłówek mówi wszystko. Dodam, że jest szeroka gama kolorów, przyjemna...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 marca 2016

Profesjonalizm! wątek zamknięty Z usług Pani Alicji korzystam od wielu lat i za każdym razem byłam zadowolona...
~Kasia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 listopada 2014

Rewelacja wątek zamknięty Korzystam z uslug , ktore oferuje pani Alicja od okolo 2 lat. Jestem bardzo...
~Monika
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 listopada 2014

Polecam świetne miejsce wątek zamknięty Bardzo polecam gabinet, była to moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia.
~Paulina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 lutego 2016

bardzo zadowolona wątek zamknięty korzystam z usług gabinetu od kiedy przypadkiem trafiłam na ofertę promocyjną...
~Gosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 stycznia 2016

polecam wątek zamknięty korzystam z usług od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona Duży wybór...
~Teresa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 września 2015

Jak najbardziej tak !! wątek zamknięty Sympatycznie , profesjonalnie. Terminy zawsze podpasowane pod klienta ....
~Marzena
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 lipca 2015

Polecam wątek zamknięty Polecam bardzo! Wykonanie paznokci profesjonalnie, trzymają się długo. Pani...
~Klientka
-

dodano: 7 lutego 2015

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Bardzo miła obsługa,ale przede wszystkim pełen profesjonalizm, hybrydy, które...
~Monika
-

dodano: 28 grudnia 2014

hybrydy wątek zamknięty Jestem naprawdę baaardzo zadowolona, kazdy sie zachwyca moimi pazurkami....
~oxi
-

dodano: 28 grudnia 2014

Polecam! wątek zamknięty Po tylu pozytywnych opiniach postanowiłam odwiedzić studio i nie...
~Kammicc
-

dodano: 27 grudnia 2014

MASAKRA NIE POLECAM wątek zamknięty Skorzystałam z usług 3 dni temu pierwszy i ostatni raz! Już sama usługa...
~Olga
2

dodano: 15 grudnia 2014

Hybrydy wątek zamknięty Bardzo ładne, w przystepnej cenie, swietna atmosfera. Jestem naprawde bardzo...
~ana
-

dodano: 24 listopada 2014

Polecam wątek zamknięty Czysto, miło i profesjonalnie!
~Ola
-

dodano: 19 listopada 2014

Polecam wątek zamknięty Z usług korzystam od roku i jestem zadowolona. Pani Alicja jest dokladna i...
~Polecam
-

dodano: 18 listopada 2014

Polecam wątek zamknięty Trafiłam do Pani Alicji z polecenia ,i nie ukrywam ,że jestem bardzo...
~Natalia
-

dodano: 14 listopada 2014

Jestem bardzo zadowolona wątek zamknięty Pani Kosmetyczka bardzo miła, salonik choć nieduży to bardzo ładnie i...
~Marta
-

polecam gabinet wątek zamknięty Polecam serdecznie usługi Pani Alicji. Hybryda wykonana profesjonalnie....
~Żana
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry