Gabinet Stomatologiczny

Stomatolodzy

Gdańsk, Rogalińska 6A/2U

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nowy pacjent - ocena nowy temat Najlepszy stomatolog. Pani doktor bardzo miła, uczciwa, konkretna i...
~Nowy pacjent
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 3 marca 2025

Zygfryd - ocena Niesamowita i bardzo empatyczna Pani Małgorzata ! Pani Doktor bardzo dziękuję...
~Zygfryd
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 1 lutego 2025

Asia - opinia wątek zamknięty Bardzo sympatyczna pani dentystka Małgosia, szybka i miła obsługa. Zapomina...
~Asia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 października 2019

Polecam ! wątek zamknięty zdecydowanie moge polecić Panią Doktor, faktycznie bardzo miła osoba, z...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 lutego 2017

Rewelacja wątek zamknięty Pani Małgorzata ma wspaniale podejście do pacjenta. Jest po prostu...
~Natalia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 grudnia 2016

Bardzo polecam wątek zamknięty Pani Małgorzata jest profesjonalistką w każdym calu, leczenie przebiega...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 października 2016

Zaszkoczona wątek zamknięty Co tu dużo pisać, strasznie boję się dentysty, jednak Pani Małgorzata jest...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 września 2016

Szczerze polecam wątek zamknięty Nie zgadzam się z poniższą opinią. Ja u pani doktor leczę się od kilku lat....
~Piotr
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 marca 2013

Gorąco nie polecam wątek zamknięty Odradzam leczyć zęby u tzw." lekarza stomatologa "...
~skrzywdzony
-

dodano: 8 września 2013

bardzo dobry specjalista wątek zamknięty Jakość usług Pani dentystki jest na bardzo wysokim poziomie. Dzięki niej mam...
~tomek
-

dodano: 22 kwietnia 2013

Polecam wątek zamknięty Nie wiem skąd powyższa opinia, ponieważ jak dotychczas nie spotkałam się z...
~M
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 maja 2012

Odechciało mi się... wątek zamknięty W dniu dzisiejszym zadzwoniłam do gabinetu w celu umowienia na wizytę....
~Malwina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry