Widok

Gafurow: Fajzulin to talent na miarę Czugunowa

Wybrzeże da szansę młodemu Rosjaninowi? Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: Gafurow: Fajzulin to talent na miarę Czugunowa.

Arsłan Fajzulin ma ważny kontrakt ze Zdunek Wybrzeżem, ale 18-letni Rosjanin do tej pory nie był nawet brany pod uwagę przy ustalaniu składu. Czy trener Mirosław Kowalik w obliczy problemów zdrowotnych drużyny zaprosi go na niedzielny mecz z outsiderem rozgrywek Polonią Bydgoszcz? - Mógłby urwać kilka punktów. To talent na miarę chwalonego ostatnio Gleba Czugunowa, tyle że nie dysponuje tak dobrym sprzętem - rekomenduje swojego rodaka kapitan Wybrzeża Renat Gafurow.

MŁODY ROSJANIN ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeden dobry pomysl .

Niech jedzie i powodzenia bez upadkow !
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pa pa extraligo dopóki Kowalik jest z nami?

Żal oglądać GKS troy j8e jeździ fajerwerki kontuzji się nabawił chyba Kowalikowi na złość. Nie będzie extraligo. Kto z naszych miał by tam jeździć?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 14

Nikt nie ma prawa z G K S jezdzić w elidze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Podpisać

kontrakt dekady i brać szybko Patricka Hansena na 3-4 lata.. U nas latał w i w Europie ładnie mu idzie..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

To już połowa sukcesu

Teraz wystarczy, żeby jeszcze Hansen chciał.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest 50% szans na to

Wybrzeże chce a on nie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czas na nowego prezesa

Zdunek płacący 30%, klepiący po pleckach Terleckiego i zatrudniający kibola Kędzielskiego nie załatwi ani sponsorów ani ekstraligi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 30

a

o jak pięknie mnie by już usunęli a tu ktoś odważny jest pośród bandy klakierów prezesa.
zdunek jak masz coś do mnie to mi to powiedz a nie za plecami opowiadasz kłamstwa może ja też coś powiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

GKS WYBRZEŻE

Dawać go niech jedzie nic nie możemy stracić co najwyżej zyskać wynik na plus.
Polonia to nie ta sama drużyna co 10 lat temu, więc powinno być nieźle. Może chłopak pokaże kawałek dobrego żużla jak Emil, więc Panie Tadziu kto żyw to do wioseł i naprzód.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

Patrick Hansen

jak najbardziej
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Trzensiok, Wawrzyniak, Bober

wypożyczenie 2 juniora na play-off
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Po co? To tylko koszty, a czy naprawdę aż tak nam zależy na awansie do ekstraligi? To inny poziom, raczej chwilowo nieosiągalny (absurdalne finanse, nieprzyzwoicie wysokie żądania zawodników).

akurat Renat bardziej docenia Leszka CHMIELECKIEGO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

Każdy lepszy niż

Bieliński
a Kowalik jeszcze tam jest?
jaja chyba
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

TERAZ JA MOWIE !

ma jechać i koniec,jeszcze paru młodych wstaw pan panie trenerze ,,druzyne buduje się latami niech trwa to nawet z 10 lat ,Wanda sialalalala
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Zachować spokój

Jeżeli miały być kontuzje, to lepiej teraz niż na playoffy.
Spokojnie utrzymać 2-3 pozycję i dojechać do finał, a tam Tarnów, który jest i tak nie do przeskoczenia.
Potem baraże i przedsmak i przymiarka do E-lipy, tak żeby było wiadomo ile nam jeszcze brakuje i na przyszły rok zrobić skład i pojechać jak Tarnów z realnymi szansami na awans.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rok w rok mydlą oczy tym awansem. Jakby celem był awans, to byłby stworzony ku temu skład gwarantujący to, a nie wielka niewiadoma Batch kontraktowany jako lider. Dodatkowo już dawno trzeba było odciąć tą pępowinę z Gafurowem. Ponadto, od początku było wiadomo,że lipa z drugim juniorem, ale nic w tej kwestii nie zrobiono.Już kurna.. Kudriashov lepiej by śmigał niż Gafi...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Proponuję sprawdzić średnią zanim coś napiszesz. Ten cienki Gafurow ma lepszą średnią od Kurdiaszowa i Kułakowa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Jedziemy o awans" zawsze lepiej brzmi niż "interesuje nas górna połowa tabeli, ale w I lidze dobrze nam".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko ile dostaje Kudriashov a ile Gafurov.Papa Gollob tnie koszty wszędzie..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rosjanie na Syberię.

Stanowcze nie dla rusków w gdańskiej drużynie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18

Brać Chrzana!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Żadnych szans

Nie dawać żadnych szans, nie wpuszczać ich do Polski. O ile Gdańsk to jeszcze Polska :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

SAMI . . .

. . . malkontenci i marudy jak czytam . Przeżywacie z tym Awansem czy też nie awansem . Ci co marudzą ,że będzie brak awansu- naprawdę uważaliście,że zdobędziemy go w 100% ?? Przed sezonem a już gdzieś tak po 5-6 kolejkach było już widać ,że na tą chwilę Tarnów jest najsilniejszy . To raz . DWA Na Linusa narzekaliście natomiast teraz jak Go nie ma to chcecie by był. A może dobrze,że Go oddali . Kasa zawszę się przyda a czy z nim czy bez o awans byłoby ciężko. Z zakontraktowania KANGURA większość zdecydowana była ZADOWOLONA teraz jest krytyka(oczywiście ta może być,ale myśleliście,że będzie zdobywał 12pkt plus ?)ŁATWO TERAZ PISAĆ,ŻE MOGLIŚMY PODPISAĆ NP Z KOŚCIUCHEM,CZUGONOVEM ITP ale przed sezonem to by większość napisała,ze ktoś upadł na głowę! Moim zdaniem błąd był w braku zakontraktowania lepszego juniora. I to mnie boli. Marudzicie też na Zdunka a jest to facet który uratował żużel i dzięki jego kasie mamy zespół który może zająć drugie miejsce w lidze-w tak wyrównanej lidzę!! a Wy jeszcze marudzicie. A WIĘKSZOŚĆ TU PISZĄCYCH(TAK MYŚLĘ TYLKO) MIMO DOBREJ POSTAWY W LIDZĘ (sądzę ,że będzie miejsce na pudle) nawet na mecze nie chodzi. Sport /żużel to w dużej mierzę kasa. Widocznie klub stać na tyle ile widzimy i już. Myślę,że za Zdunka kto by nie przyszedł lepszy nie będzie w kontekście budżetu. Dla mnie ważne jest to by byli zawsze w pierwszej 4 ,szkolenie młodzieży i aby klub jechał bez długów. A awans?? cóż przyjdzie i to myślę,że za nie długi czas. Może mi łatwiej pisać o tym bo na żużel chodzę już jakieś 26-27 lat więc już trochę go powąchałem i podchodzę do wyników z większym dystansem . Co nie oznacza,że nie chcę by była e-liga i złoto w DMP . Pozdrawiam wszystkich kibiców czarnego sportu i . . . nie narzekajcie. Ps moja prywata na koniec- mówicie -sentyment na bok i Gafa powinien odejść. Odeszło wielu już takich gdzie było tak jakoś nie tak bez nich - Dera,Olszak,Kalinowski,Cox,kieszonkowy Anglik;) a mimo to ten młody chłopak Renat za to co robi i jaki jest i,że jest zawsze z nami u MNIE jako wieloletniego kibica zawszę będzie miał szacun i TAK Chciałbym by już do końca kariery był tu w klubie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

aleś się naćpał chłopie

wiesz co oznacza pisanie dużymi literami? Krzyk i jest to bardzo nieładne zachowanie
Poza tym to nie miejsce na elaboraty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Teraz potrzebny jest trener

i to w najszybszym możliwym terminie.
Zrobienie "trenera" z gwiazdy telewizyjnej i lalusia to największy błąd tego sezonu

Jak nie dostanie sprzętu to nic nie zrobi !!!! Jak ważny jest sprzęt widać po Sundstremie , jezdzi w
Stali aż miło .Brak kasy ,brak awansu !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam SF.

Bedzie lanie z Bydgoszcza panowie. Jedziemy bez jednego zawodnika .Czyli darmo oddajemy punkty .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co ??

taki mamy gest.... bogatemu wolno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry