Widok

Galago Band & Ras Paddy

Galago Band & Ras Paddy Temat dostępny też na forum:
Pierwszy koncert, po wieloletniej przerwie, formacji reggae Galago Band & Ras Paddy, będzie prawdziwą muzyczna ucztą dla miłośników czystych rootsowych dźwięków. Projekt ten tworzy pięciu dojrzałych muzyków, którzy kilka lat temu zawiesili działalność muzyczną. Teraz postanowili powrócić na scenę z nowym materiałem, bogatym i dopracowanym zarówno od strony wokalnie i instrumentalnej, jak i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

foty

foty są na www.reggae.mcom.pl

OHM

jesli ktos posiada zdjecia bębniących ludzi, ale tez ogolnie foty z imprezy prosze o kontakt na maila m.karnikowska@gmail.com

bless

Słyszałem ich parę lat temu....100 % poparcia.... Do zobaczenia na koncercie !

hmmm

..................może się Medyk rozbuja jamajskimi klimatami

bębny

jasne im więcej bębnów tym lepiej:)) bedzie ciekawie i do tego afterparty z Lipi Man`em.................................!!!!!!!!!!!!!!!1

OHM

bębniarze będą :) i spontanicznie bedą uatrakcyjniać :) mam nadzieje, ze się ktoś przyłączy :)

Inne tematy z forum Rozrywka

Protest przeciwko banderyzacji Ukrainy (3 odpowiedzi)

Stop banderyzacji Ukrainy żądamy prawdy historycznej!W obliczu odbywającego się Forum Odbudowy...

Wyścig pływacki dookoła Molo im. Jacka Starościaka (4 odpowiedzi)

Na to wydarzenie czeka z pewnością wielu fanów pływania w wodach otwartych. Kultowy Wyścig...

STING 3.0 Tour (19 odpowiedzi)

Sting, 17-krotny laureat nagrody Grammy, wystąpi 24 czerwca w Operze Leśnej w Sopocie w ramach...

do góry