Widok

Galerianie blokują przejścia

Znowu kierowcy galerianie w formie. Zablokowali przejścia i przejazdy rowerowe bo ONI MUSZĄ a przepisy i innych mają gdzieś.
Przekazuję, że jak parking zamknięty to się jedzie do innego, a nie blokuję całe miasto!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wie że na pasach nie można stać skoro dalej nie ma miejsca?I jak teraz matką z dzieckiem albo staruszek ma przejść...bo młody jakoś przeskoczy choć może zawadzić glanem o szybę.
popieram tę opinię 73 nie zgadzam się z tą opinią 30

Wie, ale przecież nikt mu za to mandatu nie da, więc ma to gdzieś.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wie

bo to ćwierć yntelygent co dostał ładne autko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja bym na tą chwilę pozbierał chłopaków z obi lub liroja z dobrymi wkrętarkami z wiertłem np. fi 8 i zrobił porządek po obu stronach przejścia i to byłby hit neta na cały world...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oni tylko nadrabiają zaległości 3 dni sklepy zamknięte więc teraz przez tydzień muszą to nadrobić i stać w korkach
popieram tę opinię 82 nie zgadzam się z tą opinią 5

Godzina 13. Standard.

Zaczyna się.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wczoraj byli dzisiaj są i jutro obowiązkowo też zrobią korek przy forum
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

przepłacają po świętach i blokują drogi takie mają hobby
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeszcze trąbi taki, jak na zielonym starasz się przecisnąć między tymi wrakami.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mnie ostatnio pan taksówkarz prawie na śmierć zatrąbił, bo nie wjechałam na skrzyżowanie, żeby go nie zablokować . Takich mamy kierowców
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pospali do 11 pojedli

Więc ruszają na zakupy buhahaha
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

To nie tylko galeria, ale jedyny sensowny parking blisko Długiej. Miasto non stop zamyka targ węglowy na jakieś festyny. Nie każdy jedzie tam łazic sklepach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jana z Kolna lub UW

Są parkingi sensowne przy Urzędzie Wojewódzkim i Jana z Kolna, bez tłumów i stania w korku. Ale oni muszą, bo nie przejdą się nawet 100 metrów, najchętniej kupowaliby z samochodu jak z Maka, przez okno.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tych przejazdów rowerowych to najbardziej szkoda, szczególnie zimą. Szczególnie że ich tam nie ma przy SKM Śródmieście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież dzediki z normami na smyczy nie będą chodziły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież ci ludzie nie mają co w życiu robić. Jak dzień wolny, a galeria otwarta to jadą na zakupy

A wiadomo, że dużo ludzi ma wolne do końca roku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ile policjanci wystawili mandatów w tym roku w Gdańsku za blokowanie przejścia dla pieszych?

Redaktor powinien takie pytanie zadać rzecznikowi policji. Odpowiedź na to pytanie będzie kluczem do rozwiązania tej zagadki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

fotografuj i ślij na straż miejską

za pół roku dostaną po mandacie i tyle
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja jestem po stronie galerian, napędzają polską gospodarkę zbędnymi wydatkami.

Znowu ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Potwierdzam

Dziś Ok. 12.00 wyjazd w stronę Armii Krajowej zablokowany, ciąg samochodów w stronę Forum blokował przejazd. Przecinanie jezdni, stanie w poprzek jezdni. To nie pierwszy raz oczywiście. Czas przejazdu : plus 20 minut przez klientów sklepu.

Serio? Taki masz problem? A Ty co tam pod centrum handlowym robisz? Spacer? Czy wracasz z szopingu?

Widocznie ludzie lubią stać w korkach

Kolejne Święta na horyzoncie..

Nasze katolickie Święta za nami, kolejne Boże Narodzenie w kalendarzu należy do prawosławia i wypada 6 stycznia.. Jak widać przed wojną na Wschodzie uciekli tylko Ci, których stać na zakupy w polskich galeriach. Po Nowym Roku proponuję robić zapasy spożywcze, wykupią ziemniaki i boczek jak skarpetki z promocji w Reserved :)

Galerianie

Ci od wioseł?
do góry