Widok
Gangster zatrzymany na gorącym uczynku uwolniony przez prokuraturę
Opinie do artykułu: Gangster zatrzymany na gorącym uczynku uwolniony przez prokuraturę.
W nocy z wtorku na środę policjanci złapali - po pościgu i poszukiwaniach w lesie - Bartosza L. ps. "Lubo". Ich zdaniem odpowiada on za przynajmniej kilkanaście kradzieży aut dokonanych w ostatnich tygodniach. W czwartek po południu mężczyzna był już na wolności. Taką decyzję podjęła prokuratura w Pruszczu Gdanskim.
O zatrzymaniu Bartosza L. ps. "Lubo" informowaliśmy w czwartek. Policjanci poszukiwali go od jakiegoś czasu w związku z kilkunastoma kradzieżami aut z hal ...
W nocy z wtorku na środę policjanci złapali - po pościgu i poszukiwaniach w lesie - Bartosza L. ps. "Lubo". Ich zdaniem odpowiada on za przynajmniej kilkanaście kradzieży aut dokonanych w ostatnich tygodniach. W czwartek po południu mężczyzna był już na wolności. Taką decyzję podjęła prokuratura w Pruszczu Gdanskim.
O zatrzymaniu Bartosza L. ps. "Lubo" informowaliśmy w czwartek. Policjanci poszukiwali go od jakiegoś czasu w związku z kilkunastoma kradzieżami aut z hal ...
Nie rozumiecie? Na wolności
Jest do sprawy sądowej.
Skończyło się trzymanie na zapas. A potem trzeba było "coś dać" bo już przesiedział klient w AŚ z 2 lata...
a ponadto, ma w tej chwili jedynie krótkotrwałe użycie...a inne sprawy trzeba udowodnić a jak udowadniać jak policja spala sprawę? Trzeba było jechać za nim do dziupli a nie łapać od razu.
a teraz powinien wyjechać daleko i nie musielibyśmy go utrzymywać przez lata i prawdopodobnie łapać w przyszłości ponownie...
ale przecież policja o tym wie...doskonale...
Skończyło się trzymanie na zapas. A potem trzeba było "coś dać" bo już przesiedział klient w AŚ z 2 lata...
a ponadto, ma w tej chwili jedynie krótkotrwałe użycie...a inne sprawy trzeba udowodnić a jak udowadniać jak policja spala sprawę? Trzeba było jechać za nim do dziupli a nie łapać od razu.
a teraz powinien wyjechać daleko i nie musielibyśmy go utrzymywać przez lata i prawdopodobnie łapać w przyszłości ponownie...
ale przecież policja o tym wie...doskonale...
i po co ja tutaj piszę? Ostatni mój post.
w dziupli są dowody na kolejne kradzieże, są jacyś ludzie do sprawy, właściciel posesji, zaczyna któryś pękać, mówić itd
Robi się duża sprawa i jest pudło pewne i grubo, czyli pajda.
a tak co? Jakie auto?a to, no widziałem, że ktoś je okradł i jechałem oddać na komisariat bo właściciel pewnie się martwi...Wiem jak to jest bo kiedyś sam kradłem ale się już wyprostowałem...
albo: no Marek mi pożyczył.
- jaki Marek?
- Kolega z bazaru, znam go z widzenia...
DOWODY są potrzebne, zeznania, przyznanie się.
Teraz będzie tak, że sąd da wiarę wyjaśnieniom oskarżonego albo nie da im wiary, ale zawsze będa znaki zapytania i sprawa mała tzw" Krótkotrwałe użycie pojazdu",
Wczoraj tu pisali o 17 latku co wyszarpał dziewczynę ochroniarzowi i jemu grozi 10 lat bo podpada pod inny, gorszy artykuł...
Rozumiesz ?
Żyjemy w państwie PRAWA.
Robi się duża sprawa i jest pudło pewne i grubo, czyli pajda.
a tak co? Jakie auto?a to, no widziałem, że ktoś je okradł i jechałem oddać na komisariat bo właściciel pewnie się martwi...Wiem jak to jest bo kiedyś sam kradłem ale się już wyprostowałem...
albo: no Marek mi pożyczył.
- jaki Marek?
- Kolega z bazaru, znam go z widzenia...
DOWODY są potrzebne, zeznania, przyznanie się.
Teraz będzie tak, że sąd da wiarę wyjaśnieniom oskarżonego albo nie da im wiary, ale zawsze będa znaki zapytania i sprawa mała tzw" Krótkotrwałe użycie pojazdu",
Wczoraj tu pisali o 17 latku co wyszarpał dziewczynę ochroniarzowi i jemu grozi 10 lat bo podpada pod inny, gorszy artykuł...
Rozumiesz ?
Żyjemy w państwie PRAWA.
Jak do sprawy ukradnie jeszcze 10 luksusowych aut to bedzie mial na wyjscie jak znazl....
Prokuratura rowniez jest podatna na korupcje-taki wysowa sie wniosek bo o skrajnej glupocie tu mowy byc nie moze.Koles puszczony bez obrozy...wiec dla niego teraz czy ukradnie jeszcze 4 ry czy szesc to czysty zysk...a i tak bedzie mu trudno to udowodnic....A podobno prokuratura rzadzi juz dobra zmiana...i co???
Prawdopodobnie właściciel skradzionego BMW już go nie odzyska,
bo auto będzie przedmiotem w sprawie i w śledztwie, a sprawa będzie nadal ciągnęła się latami. Właściwie to jest to samo, jak by go nie złapali. Auto przepadło, typ na wolności, teraz wystarczy, że wsiądzie w inną furę i swobodnie wyjedzie do Niemiec, albo w inną stronę, i tyle go widzieli.
moje pytanie jest
Kiedy w koncu skonczy sie kariera takich sedziow ktorzy podejmuja takie decyzje??? Dawno juz ten sedzia powinien stac w kolejce do posredniaka!!!!Zapewne za przychylna decyzje kilkadziesiat tysiaczkow poszlo do sedziego badz sedziny.Polska kraj wielkich mozliwosci,zwlaszcza dla zlodzieji !!!!
Nie, PO przez 8 lat rządów stworzyła atmosferę totalnej bezkarności dla dużej i małej gangsterki. To są efekty. Rozdzielenie funkcji Prokuratora Generalnego i Ministra Sprawiedliwości spowodowało powstanie "państwa w państwie". Do tego na czele prokuratury przez lata stał facet który delikatnie mówiąc nie sprawiał wrażenia kompetentnego.
mega slodziak z ziomka
chciałabym mieć takiego faceta twardziela z furami za pare tysi kafli i co pare dni nowa fura by podbijał po mnie i taki kozak ze mu psy nie podskocza. psiarnia do polamania tylko i respekt na mieście. To jest życie i facet który mnie ochroni zawsze Gratulacje za robotę i ze jesteś juz wolny tez super. Zawijaj z PL i miej wywal na psiarnie.
Karać , karać...
...karać !!! tych którzy takie decyzje podejmują. Mówią, że POLICJA nic nie robi, a oni stają na głowie by rozwiązywać takie sprawy. Ile sil i środków jest w to wlożone, a za to płacą podatnicy. Zmienić prawo i rządy. Karać wszystkich tych co wydają takie postanowienia a wyroki powinnny być nie od najniższej tylko od najwyżyszej kary.
Jak tu nie pogardzac prokuraturą za takie postepowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W tym kraju wszystko się zepsiło , ale działania prokuratury to szczyt wszystkiego.
Może jak bandziory wezmą się za prokuratorów to się towarzystwo z wymiaru "sprawiedliwości" ?obudzi!!!!!!!!!!! Podpowiadamy bandziorom żeby wszystkie ich sprawy przenieść do Pruszcza Gdańskiego to " będzie po sprawie".
Może jak bandziory wezmą się za prokuratorów to się towarzystwo z wymiaru "sprawiedliwości" ?obudzi!!!!!!!!!!! Podpowiadamy bandziorom żeby wszystkie ich sprawy przenieść do Pruszcza Gdańskiego to " będzie po sprawie".
Kolejna klika PO?
Znowu jakiś synalek sędziny, prokuratora, czy coś? Bo ten gość za recydywę powinien przesiedzieć z 15lat a prokurator go wypuszcza?
Trojmiasto, dlaczego nie podaliscie nazwiska prokuratora, który wydał tę decyzję? Zaraz by się wyjaśniło wszystko! Funkcjonariusz publiczny, trzeba takie decyzje piętnować publicznie podając jego dane!
Trojmiasto, dlaczego nie podaliscie nazwiska prokuratora, który wydał tę decyzję? Zaraz by się wyjaśniło wszystko! Funkcjonariusz publiczny, trzeba takie decyzje piętnować publicznie podając jego dane!
trzeba było zebrać dowody na tych kilkanaście aut
areszty stosuje się do konkretnych zarzutów i na podstawie konkretnych dowodów, a nie, że "podejrzewany, że buchnął 100 aut ale nie mamy jeszcze dowodów:" I nagle Policja zwala wszystko na prokuraturę. Do roboty! I nie musi mieć "nieźle posmarowane". jak go złapali za jedno, przyznał się, złożył wniosek o dobrowolne to sie nie trzyma w aresztach , ale lud wie lepiej
Cały Gdański wymiar sprawiedliwości należy wymienić
Jeśli wypuszczają takich przestępców na wolność to coś jest nie tak. Poszukiwany europejskim listem gończym i wypuszczony na wolność.
Współczuję Policjantom bo taka praca to Syzyfowa praca.
A w weekend policjanci spotkają się z tym przestępcą na meczu Lechia - arka.
Totalna porażka systemu. polska istnieje tylko teoretycznie fakt.
Panie Ziobro staropolskim prosimy o wizytę w trójmieście i wyprostowanie spraw.
Współczuję Policjantom bo taka praca to Syzyfowa praca.
A w weekend policjanci spotkają się z tym przestępcą na meczu Lechia - arka.
Totalna porażka systemu. polska istnieje tylko teoretycznie fakt.
Panie Ziobro staropolskim prosimy o wizytę w trójmieście i wyprostowanie spraw.
czy ktoś ma wątpliwości dlaczego ludzie wyjeżdzają z Polski
i bynajmniej nie chcą wracać? zamordyzm państwa, nieegzekwowanie prawa, samowola urzędników, wszechwładza kościoła. mam dalej wymieniać?
i jeszcze taki pasztet z aresztowaniem, kolejna sprawa o ktorej się nawet nie chce pisać, bo padłyby za grube słowa a tego admin nie lubi
i jeszcze taki pasztet z aresztowaniem, kolejna sprawa o ktorej się nawet nie chce pisać, bo padłyby za grube słowa a tego admin nie lubi
Info dla niewtajemniczonych !!!
Typ jest sędzią Trybunału Konstytucyjnego i ma immunitet. Dlatego asy prokurator nie może go aresztować! Kumacie tera ? Mało kto wie o tym ale kto wie ten wie. Myślę że mimo to powinien zostać odwołany przez rzeplinskiego i stanąć przed sadem! Bo nie można pojąć jak sędzia konstytucyjny jest złodziejem aut. Tylko w PL to chyba możliwe!
dajej beda ginely BMW z tych raczek bo przyzna sie do kazdej fury na ktorej zostanie zlapany. a do kilkudziesieciu innych przeciez nie. a hajsik leci. ile za to dostanie? rok? czysta kalkulacja. nikt w rpktyle nie zarobi co on se posiedzi. jak juz sie zdecyduje bo to jego decyzja bedzie a nie wymiaru sprawiedliwosci.. smieja sie z was bandziorki wysoki sadzie i prokuraturo. ryja z was i kase trzepia.
A moze policja klamie i nie ma dowodow na inne kradzieze!!!
a prokurator je zweryfikowala i stwierdzila ze te dowody to bzdura!!!! policyjne szuje często dodaja od siebie i wymyslaja żeby tylko zatrzymany dostal aresz i te kilkanaście zarzutow to wymysl i akt oskarżenia konczy się jednym zarzutem i jest wyrok w zawieszeni to poco areszt stosować i utrzymywać zatrzymanego za nasze sisano!!!!! Policja to zakłamane i złodziejskie szuje!!!!
układ zamkniety!!Nieudolni prokuratorzy ,przekupni sedziowie!!
Ale jak babcia ukradnie 2 jabłka ze sklepu to stosuja areszt do sprawy w sądzie!!
Pozatym dlaczego prokurator nie zastosował poreczenia majatkowego!!Takich prokuratorów powinno sie DYMISJONOWAĆ!!!Złodzieje bandyci dlatego własnie głosowali zawsze na PO bo tacy prokuratorzy byli ich adwokatami!!
Pozatym dlaczego prokurator nie zastosował poreczenia majatkowego!!Takich prokuratorów powinno sie DYMISJONOWAĆ!!!Złodzieje bandyci dlatego własnie głosowali zawsze na PO bo tacy prokuratorzy byli ich adwokatami!!
"Temu mężczyźnie przedstawiony został jedynie jeden zarzut kradzieży auta o wartości 30 tys. złotych. Materiały, które otrzymał prokurator, dały podstawę do przedstawienia jedynie tego jednego zarzutu. Podejrzany przyznał się do winy, złożył wyjaśnienia i zawnioskował o dobrowolne poddanie się karze. Chodzi o karę bezwzględnego pozbawienia wolności, jednak o jej wysokości nie mogę się na tym etapie wypowiadać. Dlatego prokurator nie miał podstaw, aby wnioskować o areszt - tłumaczy Tatiana Paszkiewicz, rzecznik Prokuratury Okręgowej w Gdańsku."
czyli nie może w areszcie odsiadywać już kary ? czy tylko ja tego nie rozumiem ?
czyli nie może w areszcie odsiadywać już kary ? czy tylko ja tego nie rozumiem ?
To chyba jakiś skandal jest
Gościu to niereformowalna recydywa.. Chłopaki z Policji pracują żeby tą hienę złapać a ten prokurator go wypuszcza w mgnieniu oka... Pis powienien zabrać się tego prokuratora.. To jakiś skandal. Teraz Gosiu śmieje się z wymiaru sprawiedliwości i dalej będzie okradał tych którzy ciężko pracują.
Toć to jakaś masakra
Toć to jakaś masakra
Bezpiecznik topikowy:
Ten mały piździelec to niedoceniany bohater każdej instalacji elektrycznej. Ratuje d*pę każdego pitolonego g*wna podłączonego do gniazdka albo wkręconego w klosz przed n***********m mózgowym jego właściciela. Często zdarza się że jakiś pawian wpadnie na genialny pomysł: Czemu by nie podłączyć wszystkich urządzeń w domu do jednego gniazdka. W końcu po co są kurka listwy rozdzielające?. Niestety nie ma kija, żeby zazwyczaj kijowo dobrane przewody nie dostały wtedy po piczce. Wszystkie te g*wna razem wzięte zasysają tyle prądu, że przepierdolić tyle amperów przez przewód to jak próbować przecisnąć kija przez słomkę. Wtedy do akcji wkracza nasz mały kamikadze. Sam jeden, niczym Sasha Grey, przyjmuje cały strzał na mordę. Niby to tylko kawałek pitolonego drutu zasypany piaskiem i wpitolony w ceramiczną obudowę, ale kurka, ten skurczysyn poświęca swoje życie, więc należy mu się szacunek do kija.
Ten mały piździelec to niedoceniany bohater każdej instalacji elektrycznej. Ratuje d*pę każdego pitolonego g*wna podłączonego do gniazdka albo wkręconego w klosz przed n***********m mózgowym jego właściciela. Często zdarza się że jakiś pawian wpadnie na genialny pomysł: Czemu by nie podłączyć wszystkich urządzeń w domu do jednego gniazdka. W końcu po co są kurka listwy rozdzielające?. Niestety nie ma kija, żeby zazwyczaj kijowo dobrane przewody nie dostały wtedy po piczce. Wszystkie te g*wna razem wzięte zasysają tyle prądu, że przepierdolić tyle amperów przez przewód to jak próbować przecisnąć kija przez słomkę. Wtedy do akcji wkracza nasz mały kamikadze. Sam jeden, niczym Sasha Grey, przyjmuje cały strzał na mordę. Niby to tylko kawałek pitolonego drutu zasypany piaskiem i wpitolony w ceramiczną obudowę, ale kurka, ten skurczysyn poświęca swoje życie, więc należy mu się szacunek do kija.
zło tego świata
Zło tego świata polega na tym , że każdego można przekupić za pieniądze, większe lub mniejsze. Złem jest także to że przestępcy mają swoich "urobionych" ludzi w policji a nawet w prokuraturze.
Ktoś mi mówił na mieście , że najwięcej aut kradną złodzieje z Pruszcza i z Wejherowa i że to są grupy tak zorganizowane że mają swoich ludzi w organach prawa. Potraktowałem to z humorem, ale przykład tego bandziora trochę tę miejską legendę uwiarygadnia.
Ktoś mi mówił na mieście , że najwięcej aut kradną złodzieje z Pruszcza i z Wejherowa i że to są grupy tak zorganizowane że mają swoich ludzi w organach prawa. Potraktowałem to z humorem, ale przykład tego bandziora trochę tę miejską legendę uwiarygadnia.
Słodkie pisanie bajek ....
Prawda jest taka ze ubarwienie i koloryzowanie opowieści w waszym artykule nijak ma sie do rzeczywistości i stad takie obudzenie co do jego wypuszczenia !!!
Jakie inne samochody ... jakie poszukiwanie ...
Bzdura i wstyd ze Komendant Miejski pozwala na takie ubarwianie historii które nijak maja sie z rzeczywistością !!!
Skończy sie to pewnie sądowym wezwaniem do zapłacenie odszkodowania za oczernianie i manipulowanie faktami !!!
Kłamstwo kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo !!!
Nie tak wyglądała ta cała sytuacja i dlatego prokuratura nie miała podstaw do aresztu
Podaż kolejny Gdańska Komenda manipuluje i pisze głupoty!!!
Tak jak zawsze
Prawda jest taka ze ubarwienie i koloryzowanie opowieści w waszym artykule nijak ma sie do rzeczywistości i stad takie obudzenie co do jego wypuszczenia !!!
Jakie inne samochody ... jakie poszukiwanie ...
Bzdura i wstyd ze Komendant Miejski pozwala na takie ubarwianie historii które nijak maja sie z rzeczywistością !!!
Skończy sie to pewnie sądowym wezwaniem do zapłacenie odszkodowania za oczernianie i manipulowanie faktami !!!
Kłamstwo kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo !!!
Nie tak wyglądała ta cała sytuacja i dlatego prokuratura nie miała podstaw do aresztu
Podaż kolejny Gdańska Komenda manipuluje i pisze głupoty!!!
Tak jak zawsze
polska to bur..del
Nie dalej jak w poniedziałek dwa dzielne kundle z komisariatu Gdynia -Witomino,przyjechały o godzinie 20-30 do mojej mamy.Co się okazało je..bany sąd w wejherowie (czyt.złodzieje)zasądził 200 złotych grzywny za przejazd na czerwonym świetle.żadnego pisma ani innej informacji.Dość że gnoje przyjeżdżają wieczorem to jeszcze grożą że jak się od razu nie zapłaci to 10 dni do odsiadki.U mnie rozmowa z nimi skończyła by się na linii domofon-słuchawka,ale że moja mama niczego nie świadoma to wpuściła ich..Sługusy psie i tyle.A tu recydywa do kwadratu wychodzi za dobry uśmiech.
złodzieje z Pruszcza
Złodzieje z Pruszcza od lat mają się bardzo dobrze.To dobrze zorganizowany biznes w którym każdy złodziej ma swoją rolę.Ktoś te samochody kradnie , następny koleś je rozbiera,następny sprzedaję części a są też tacy którzy się specjalizują w naprawie spalonych aut z których zostają tylko papiery.Od lat cały czas tak samo.
Przecież lubo to konfident
Co wy się dziwicie ze go puścili? Lubo juz od lat jest kapusiem. Pogrążył kolegów w sprawie Zahara. Zagonił wspólników do gwałtu za który siedział . A w sutenerskiej sprawie tez winę zrzucił na Olgierda. Regularnie donosi policji , wiec jak go zatrzymali to go puścili bo lepiej taka wtykę mieć na wolności żeby dalej donosiła. Straszny z niego konfident....
gity i sztywni ludzie z kurkowej
wszyscy oprocz sylwka do sprawy zabójstwa zachara poszli na samo ukarania i na kurkowej wielcy gangsterzy i gity tzw. jedyny sylwek do niczego sie nie przyznawał a tamci tzw . pajace z okien na kurkowej którzy tylko czekaja zebykomuś pojechać a na swoją osobe nie patrzą wg, a teraz na wolności zadają sie z konfidentami a na kurkowej udają ze sa sztywni chłopaki z miasta... i taka jest prawda o tych wielkich gangsterach z miasta
Niezle lecisz, konkrety chcemy bo na bemben trzeba wrzucic. Wiek, imie, nazwisko, waga, wzrost, kolor oczu, kolor skory, kolor wlosow. Cechy szczegolne: tatuaze,blizny, znamienia. To nas intereresuje, w razie co zapraszam jutro 20 na stacji kolo multikina. Za wazne info placimy gotówką nie karta, i nie robimy przelewów. Ps: dzieki za ksywki (siwy,lysy z nimi nie bedzie problemu takich jest malo w gdansku) do zobaczenia.
Prokuratura z Gdańska wypuściła osobę która brała współudział w przejęciu nielegalnie majątku który Wujek dostał po Dziadkach..Wujek podstępem został wywieziony do lasu i uderzony w tył głowy,jak go zakopywali Jeszcze żył...Osoba wspoloczestniczaca która pozyczala pod zastaw majątku rzekome pieniądze nie pamiętała w jakiej formie przekazała je mojejemu Wujkowi..Siatka torba kij wie co 300 tys zl,bo jak mozna pamietac taki drobiazg,najlepsze ze chodzi teraz sobie wolno,i wszyscy naokoło wiedzą ile w łapę dała żeby wyjść...!!Prawo w Gdańsku...?? Jedyne do czego nie można się przyczepić to policja która prowadza sprawę odnalezienia wujka,zebrali dowody i znaleźli ciało,dotrzymali słowa Ale Góra psuje się od głowy...!!
A teraz bardzo wazna rzecz
Ochlapusy, ala gangusy. Wy i wasze fb hahahaha!!!! Jak moze ktoś normalny miec fb? Nie wspomne o tych co zajmuja sie roznymi ciemnymi rzeczami a na fejsa swoje ryje pokazuja i gwiazdorza. Płotki jestescie. Afiszujecie sie z patolowami na pokaz? Masakra. A gruba ryba ma nad wszystkim kontrolę :) Dobrej nocy
Kto smaruje, ten jedzie. Widać - posmarował...
Chyba tak było od zawsze... A potem ubezpieczalnie wypłacają odszkodowania... Skąd by sie brały na rynku dobre części do nowych aut? Z serwisów? Kto by utrzymał samochody przy cenach serwisowych części, kto by naprawiał po wypadkach, gdyby nie tacy ludzie, jak Lubo, takie prokuratury oraz ubezpieczalnie?
Tak ten biznes się kręci - chcesz młode i popularne auto - płać AC i pilnuj kluczyków i dokumentów. A jak nie stać na AC to kupuje się grata którego nikt nie zajuma. Nie tylko w Polsce tak jest...
Nie wiem, czy by było dobrze, gdyby PiS to rozwalił... Z czego prokuratorzy by żyli? Byliby biedniejsi od swoich klientów...
A Lubo jest pionkiem i robotnikiem, nikim więcej...
Tak ten biznes się kręci - chcesz młode i popularne auto - płać AC i pilnuj kluczyków i dokumentów. A jak nie stać na AC to kupuje się grata którego nikt nie zajuma. Nie tylko w Polsce tak jest...
Nie wiem, czy by było dobrze, gdyby PiS to rozwalił... Z czego prokuratorzy by żyli? Byliby biedniejsi od swoich klientów...
A Lubo jest pionkiem i robotnikiem, nikim więcej...
Prokuratura musiała zwolnić gangstera bo nie ma wystarczającej ilości ludzi
do prowadzenia wszystkich spraw. Najważniejsza jest teraz sprawa zniesławienia pewnej córki pewnego ex-prezydenta - tego co go niedługo będą wykopywać a potem znowu z pompą chować i na tę okoliczność będą znowu wypłacać kolejne odszkodowanie.
ciekawski
chlopaki co tam u biznesmena Kacpra slychac?ja slyszalem ze ponoc to powazny gosc cala Kartuska nalezy do niego.Tylko cos mi nie pasuje bo niby taki zarobas a corce nawet porzadnej sukni slubnej nie kupil i sam jak dziad na slubie sie prezentowal a Pati w tej samej "zakryj d*pie od ilus lat".Dorobil sie juz czegos oprocz sterydow przemycanych w smalcu do ZK kurkowa.
Ps;Pati usta sa zarąbiste-kobieta moich marzen-hahahaha
Ps;Pati usta sa zarąbiste-kobieta moich marzen-hahahaha
chlopie litosci
ze smiecia robisz biznesmena,gangstera no prosze przeciez to zawsze byl golas i bedzie.Wzial sobie najgorsza z mozliwych bab i nigdy nikt durnia nie bedzie szanowal.Kazdy normalny wie ze Kacper za 5 zlotych tak samo jak Klapa wlasna matke sprzedaJedyne co ich rozni to standart zycia kacper nigdy nie bedzie mial w 2% tego co ma ten łach klapa-inna liga.KU...WA przeciez tego kacpra wszyscy leja po ryju na solo ze slimakiem moze startowac,to h...j a nie zawodnik
bdb
Budyniowi sie upieklo a Lube co gorszy?
byc moze ten sam sort.
Psow z miejskiej najpierw trzeba by porzadnie rozliczyc bo sami robia czarne interesy pod przykrywka swojej blachy czujac sie nietykalni a Lube byc moze byl nie wygodny dla nich,moze zucha nie strzelal a moze haraczu nie chcial odpalic wiec go namierzyli angazujac pol komendy lecz w oficjalnym raporcie zapis ze zauwazony przez przypadkowy patrol.Nie wierzcie w cuda bo ci przypadkowi to slepi jak kury.Nic sie nie dzieje przez przypadek.
byc moze ten sam sort.
Psow z miejskiej najpierw trzeba by porzadnie rozliczyc bo sami robia czarne interesy pod przykrywka swojej blachy czujac sie nietykalni a Lube byc moze byl nie wygodny dla nich,moze zucha nie strzelal a moze haraczu nie chcial odpalic wiec go namierzyli angazujac pol komendy lecz w oficjalnym raporcie zapis ze zauwazony przez przypadkowy patrol.Nie wierzcie w cuda bo ci przypadkowi to slepi jak kury.Nic sie nie dzieje przez przypadek.
na trojmiescie sa zdjęcia tego Lubo
śmieszny koleś
Tlusty kaban i narkoman,z niego taki gangster jak ze mnie prezydent,zawsze pod kogos podpiety,na solo to by ta tlusta swinia od kazdego wychaczyła w pysk.Dziwnym trafem nie zjechal na sanki......hmmmm czyżby jakas koronka sie krecila czy zwykly szpagat,czas pokaze,a tak po za tym to z berła go i po zawodach😊.