Widok

Garden Gates - Długie Ogrody 18

Garden Gates - Długie Ogrody 18 Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w sąsiedztwie ścisłego Śródmieścia Gdańska. W zasięgu krótkiego spaceru jest tu pełna oferta gastronomiczna i kulturalna Głównego Miasta, w tym również filharmonia, galerie, muzea. Dosłownie kilka kroków dzieli inwestycję od gdańskiej mariny jachtowej.

Z Długich Ogrodów szybko można wyjechać na obwodnicę południową, a dalej w kierunku Warszawy czy autostrady A1. Równie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

garden

no tak zieleń na dachu bo w tym miejscu był parking i trawnik więc trawnik na dach
a sąsiad z naprzeciwka ma bokserki w bałwanki gratulacje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Parking jest.

Potwierdzam jest parking podziemny dwupoziomowy dla mieszkańców .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałam, że ogrody na domach to doskonały sposób w walce ze smogiem. Jestem za! Oby więcej takich pomysłów anty-smogowych
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Garden Gates - coz za pretensjonalna nazwa!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Architektura

Ktoś z premedytacją wymyśla w pobliżu centrum tak ochydną architekture bez polotu i elegancji... ktoś działa na szkode Gdańska.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

Wreszcie coś się dzieje!

Wreszcie jakaś aktywność w tymi latami pominiętym, a bądź co badź ważnym z perspetywy miasta miejscu. Estetyka to zawsze temat rzeka mi w kzazdym razie pasuje.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nareszcie coś się w centrum Gdańska dzieje! Zaczyna być światowo, a nie prowincjonalnie! w końcu my mieszkańcy grodu Gdańsk możemy przestac się wstydzić, że odłogiem stoją zaniedbane działki w środku miasta
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

konserwator zabytków to dobra fucha

konserwator myślę że za darmo nie wydał zgody na to szkaradztwo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Coco z samochodami i parkingiem największy smog w gdansku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Super pomysł z ta zielenią na dachu! Nie wiem wprawdzie jak kwestie bezpieczeństwa ile osob może tam razem przebywać, ale zawsze to dodatkowa zieleń w mieście, może z czasem jakies drzewa posadza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super lokalizacja, super inwestycja, i niezapomniana panroama miasta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1