Widok

Garmin Półmaraton Gdańsk 2025

Garmin Półmaraton Gdańsk 2025 Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Garmin Półmaraton Gdańsk 2025, 27 września 2025 - 28 września 2025
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzię-ku-jemy!

...za ponowny paraliż Gdańska, bo przecież nie ma innych tras poza głównymi arteriami miasta. Pocieszające, że takie bieganie po betonie wróci do uczestników, ortopedzi będą mieli co robić.
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 33

Ignacy, nie musisz być niemiły. Po 13 będzie już po wszystkim.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17

Półmaraton Gdańsk

odezwał się zgorzkniały facet ilu jeszcze takich się odezwie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20

Nie wiem kto Ciebie minusuje, pewnie osoby które tu nawet nie mieszkają.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Panie Ignacy, w tym czasie można przebiec się po trójmiejskim parku Krajobrazowym, skoro beton jest zbyt niebezpieczny dla pańskich stawów. Pozdrawiam i życzę dobrych wyników sportowych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zawsze najwięcej do powiedzenia o szkodliwości biegania mają ci

co pół życia spędzają przed telewizorem. XD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

W sumie w Gdańsku to tak co 2 weekend wygląda

Ale tak sobie zagłosowaliście, to tak macie
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 11

A ja jako mieszkanka jestem dumna z ilości wydarzeń sportowych, mamy się czym chwalić, ludzie z zagranicy nawet przyjeżdżają, a lokalsi znowu niezadowoleni :D.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

od wydarzeń sportowych

są stadiony, boiska, hale sportowe nie ulice tych samych dzielnic co kilka tygodni. Mamy ścieżke rowerową w pasie nadmorkim niech biegną tamtędy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wdzięczny mieszkaniec

Jako mieszkaniec Gdańska dziękuję z całego serca Festyniaro. Za to, że w wolny weekend znowu będę musiał spędzić w domu, bo pół miasta sparaliżowane ze względu na garstkę osób, które muszą sobie pobiegać, bo nie mają gdzie.
Zapamiętam to przy następnych wyborach.
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dlaczego spędzać taki weekend w domu? Zapraszamy do udziału w biegu, kibicowania lub na spacer, nie zamykamy miasta :).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 20

Nie dziękuję, nie chcę mieć za 10-20 lat gigantycznych problemów ze stawami kolanowymi zdegenerowanymi przez bieg po asfalcie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale odcinacie dzielnicę w której miszkam od reszty miasta na pewien czas. Co do zaproszenia to podziękuję. Jak będę miał ochotę to pójdę do lasu pobiegać, nie utrudniając nikomu życia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętnie. Pójdę sobie pobiegać do lasu i nikomu nie będe utrudniał życia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

6 tys. ludzi to garstka? xD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

To porównaj to proszę to mieszkańców dzielnic przez które odbędzie się bieg. Po komentarzach widać, że to nie jest tylko moja opinia o utrudnieniach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego !!!!

Dlaczego garstka fanatyków biegania zatruwa mi życie??? Czemu utrudniacie nam życie??? Nie możecie biegać po chodnikach, parkach, lasach? Blokujecie innym normalne życie!!! Co ja Wam zrobiłam? Czy ja Wam w życiu przeszkadzam? Nie wstyd Wam tak blokować innym dróg???
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ty pierwszy idź. Daj przykład, wujku dobra rada.

mam pomysł

zamiast paraliżować miasto, odcinać środkowe dzielnice (patrz mapka) irytować się z powodu garstki biegaczy ( w porównaniu do liczby mieszkańców). Niech pseudo włodaże zorganizują maraton na obwodnicy, która i tak w korkach stoi, biegacze na łonie natury w większości trasy przez tereny zielone sobie pobiegają zamiast w centrum wśród spalin. Może pomysł lekko głupkowaty, ale mam dość paraliżu dzielnic przez źle dobrane trasy różnego rodzaju biegów, wyścigow i innych imprez tzw masowych dla grupy zainteresowanych
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłem waszym klientem Garmin, nigdy więcej.
Następnym razem organizujcie te biegi po drogach rowerowych, nawierzchnia niemalże ta sama a i same DDRy świecą pustkami.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czemu zawsze dolny taras?

Czy osoby, które wymyślają trasę biegu nie znają innych ulic w Gdańsku? Co maraton czy jakiś inny bieg zawsze zamknięta jest grunwaldzka, Płażyńskiego. Czemu nie mogą zrobić tego w innej części Gdańska?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czemu tu a nie w dzielnicach południowych?

Zastanawia mnie czemu zawsze imprezy biegowe muszą odbywać się w tym miejscu.
Przecież mamy całe południe Gdańska, kawał pięknego terenu z dobrymi drogami. Mieszkańcy południowych dzielnic też chcieli by aktywnie uczestniczyć w tak wspaniałej imprezie. Pokibicować, pobiegać, poczuć tą atmosferę. Mieszka tam przecież dużo aktywnych sportowo i wyrozumiałych osób. Same plusy!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy nie mozna oragnizować tego typu imprez gdzies po lasach, polach itp. To by bylo zdrowiej, a nie bieganie po twardym gdzie kolana sie niszczą do tego miejskie powietrzr jest gorszej jakosci. Czy zawsze trezba uprzykrzac zycie ludziom? Jak nie rowery to bieganie, to parady lpg. Niedlugo jescze hulajnogi dolacza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolejny paraliż

kto na to pozwala?! Dno!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego znowu to biedne Przymorze ??

Ileż można? Serio nie da się tego zorganizować gdzieś na obrzeżach żeby nie blokować w weekend ludziom możliwości wypoczynku, zrobienia zakupów? Nie dosyć, że Czarny Dwór i Hynka w remoncie to jeszcze pół dzielnicy zablokowana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mapa

Na ktorej nic nie widac... brawo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Garstka maruderów w komentarzach

Na szczęście większość mieszkańców lubi takie imprezy biegowe. Miłego weekendu

zasadna zbieżność

Dzień zdrowia psychicznego i paraliż miasta - tego właśnie potrzebują biegający. Daj im, Boże, zdrowie.

Inne tematy z forum Rozrywka

Spacer z pieskami po sopockich lasach (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkowy spacer historyczno-przyrodniczy z czworonogami po malowniczych lasach...

Vladimir Dubyshkin (4 odpowiedzi)

Jeden z najciekawszych twórców muzyki elektronicznej wraca do Gdańska. Vladimir Dubyshkin,...

Męskie Granie Gdańsk 2025 (36 odpowiedzi)

Gdańsk ponownie stanie się muzycznym sercem lata! 18 i 19 lipca 2025 roku kultowy projekt Męskie...

do góry