Widok

Garnizon Hossa problemy w kwartale 8 - usterki, ochrona Swarovskiego

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Chciałbym poznać zdanie mieszkańców / właścicieli lokalu w kwartale 8 i poczynań Hossy, w szczególności dotyczących godzin głośnych prac ustalonych i egzekwowanych przez ochronę Swarovskiego, no i oczywiście różnych usterkach, bo myślę że chyba czas na pozew zbiorowy wobec Hossy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie mam żadnych usterek wszystko ok a jak za głośno zapukaj i powiedz to a nie żalisz się na forum jak kmiotek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

z tego co rozumiem to gość ma pretensje do prac prowadzonych przez was czy też przez waszych podwykonawców a nie przez właścicieli prowadzących prace wykończeniowe. To do kogo ma pukać? podaj mu swój numer telefonu lub innej osoby z hossy, która odpowiada za hałas.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyżby dział sprzedaży lub PR się odezwał?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może i są z PRu ale jak mi ktoś zakłóca spokój to dzwonię po policję. Jak to nie pomaga, to trzeba zebrać dowody i pozew cywilny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pukanie sasiadki??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak zwykle rosszczeniowa postawa..... usterki zdarzaja sie zawsze. Moze chcesz aby naprawiali je jak bedziesz na urlopie ?
Ludzie ktorzy to robia tez maja swoje rodziny i zycie prywatne. I chca pracowac.
Zrobia swoje i pojda.
Ale malkontenci robez z PRL zawsze sie znajda. Najlepiej tylko wymagac od innych ale nic od siebie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja chętnie dowiem się czegoś więcej- Panie Janie proszę o kontakt armagia79@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmmm. Czy mi się tylko wydaje, czy mieszkasz na osiedlu w budowie?
Może przetrzyj okulary i się porozglądaj wokół to zauważysz.
Mogłeś kupić mieszkanie na rynku wtórnym, w jakiejś wielkiej płycie to może miałbyś cicho.
A pozew zbiorowy to w temacie rysy w windzie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

oj, chyba szanowny wypowiada się nie wiedząc nic o temacie, ja akurat też tam mieszkam i mam już dość tego co się tam dzieje tzn. od kilku miesięcy na holu wejściowym po środku stoi kubełek na cieknącą wodę, a w suficie dziura i tak swego rodzaju deszczyk siąpi, wygląda to jak w straszącej ruderze a nie jak w apartamentowcu, nie wierzysz zapraszam !
wiercenia i kucie ścian po nocy i od szóstej rano to też prawda, bo od 8 do 17:30 ochrona nie pozwala nic robić, a Hossa ma to wszystko gdzieś wzięła pieniądze za mieszkania i teraz tylko dba o Swarovskiego żeby nie zrezygnował z biurowca przyklejonego do bloku i taka jest prawda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry