Widok

Garnki na płyte indukcyjną gdzie kupię najtaniej?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jak w temacie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pytanie jakie chcesz garnki,....wiadomo te całkiem najtańsze zapewne ucierpią na jakości...przystępną cenę mają garnki z ikea-ale mają chyba tyle samo zwolenników co przeciwników..oprocz tego na pewno szczepan, allegro :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Calkiem fajne maja teraz e Lidlu, Auchan no I Ikea tam wychodza najtaniej.
my mamy z ikea taki zestaw 3 garnkow (dosc male, aledla 2 osob wystarczaja) za niecale 30 zl - dzialaja ;)
po ok 2 latach odpadla raczka, ale poza tym ok ;)
image
Ja tez mam aktualnie te z IKEA i jestem zadowolona:-)
Potwierdzam tez mam z ikei i jestem zadowolona
[url]www.facebook.com/malgorzatajonczyk.fotografia[/url]
[url]www.malgorzatajonczyk.pl[/url] image
Garnki Ikei są niedrogie i dobre jakościowo. Bardzo dobre są też garnki Ambition na indukcję, kupiłam cały komplet w niewygórowanej cenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za odpowiedzi zobaczę w ikei
ikea ma dobre, nadaja sie na zwykla plyte jak i na indukcje :) sprawdzone 3-lata zyją
My na rocznicę ślubu dostaliśmy coś takiego:
http://www.ceneo.pl/26079761
Może nie najtaniej, ale powiedzieć, że genialna to nic nie powiedzieć, od razu całe jedzenie inaczej się robi.
Garnki z IKEI gotuja ale do pelnej funkcjonalnosci im daleko np raczki z dziurkami w ktore w zmywarce wchodzi woda a po zmywaniu woda sie wylewa.
Czesto mozna spotkac w sklepie TCHIBO a znajduje sie w Alfie lub w Baltyckiej ceny dosc przystepne sama uzywalam.
Mam garnki SILIT oraz te z IKEI. Potwierdzam dość dobrą jakość IKEI (ja mam serię 365) . Musisz jednak bardzo dokładnie je obejrzeć. Mi np. zdarzyło się kupić patelnię, gdzie w rączce jest b.mała dziurka. W używaniu patelni to nie przeszkadza, ale w zmywarce rączka napełnia się wodą i potem w czasie smażenia tak się nagrzewa że może nieźle oparzyć.
Silit - klasa top - ale np. na kuchni indukcyjnej uszkodziłem jeden ich garnek - przegrzałem go (za mocno ustawiłem kuchnię i za mało płynu było w garnku) i powstały jakby zwęglenia w dnie z silarganu.
W stalowym garnku z IKEI nie masz ryzyka wystąpienia takiego uszkodzenia.
dziękuje za odp
Gdzie kupiłaś/eś??te garnki?

ja swoje kupowałam przez internet i w sumie mam już długo, taniej niż stacjonarnie. w garneczkach mają spory wybór indukcyjnych tutaj

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (40 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

metalowe schody nierdzewne do piwnicy (3 odpowiedzi)

Witam. Kto moze mi poradzic kogos solidnego z Trojmiasta i okolicy do wykonania schodow stalowych...

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

do góry