Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agnieszka - ocena Menu dziecka w żłobku - dieta bardzo słabo zróżnicowana, słodko i słono....
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 kwietnia 2024

Lenka - opinia wątek zamknięty Moje dziecko ma w żłobku ten catering. Jak się rozchoruje, dostajemy obiady...
~Lenka
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 24 marca 2023

Łukasz - opinia wątek zamknięty Polecam świetny catering zawsze pysznie i zawsze na czas
~Łukasz
-

dodano: 22 grudnia 2022

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam usługi firmy Gastrohouse. Kierowcy zawsze na czas, obługa miła...
~Agnieszka
-

dodano: 18 listopada 2022

Mały - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam. Profesjonalna firma!
~Mały
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 17 grudnia 2020

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Super polecam. Pełen profesjonalizm!
~Krzysztof
1

dodano: 3 listopada 2020

Mateusz - opinia wątek zamknięty Rzetelne podejście do pracownika. Duża ilość różnych zleceń. Elastyczny...
~Mateusz
-

dodano: 13 maja 2020

Tania - opinia wątek zamknięty Wspaniałe obsłużyli imprezę mojej rodziny!!! Wszystko przepyszne
~Tania
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 marca 2020

Janka - opinia wątek zamknięty Polecam. Otrzymałem dokładnie to czego oczekiwałem
~Janka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 marca 2020

najlepszy catering dla firm wątek zamknięty Od kilku lat Firma Gastrohouse dostarcza catering w postaci posiłków...
~poltarex sp. z o.o.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 maja 2019

Catering Godny Polecania ! wątek zamknięty Jestem ojcem mojego synusia które je właśnie z usług obsługiwanej przez...
~Arturoo
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 maja 2019

Zadowolony wątek zamknięty Serdecznie polecam usługi kateringowe . Całość bardzo sprawnie zrealizowana ....
~Zadowolony
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 maja 2019

Catering na najwyższym poziomie! wątek zamknięty Firma godna polecenia, moje dziecko uczęszcza do szkoły obsługiwanej przez...
~Adam
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 maja 2019

Smacznie I zdrowo wątek zamknięty To jest to! Dobrze zbilansowana dieta od Gastrohouse mojej Zosieńki! Polecam
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 maja 2019

Opinia wątek zamknięty Moim zdaniem najlepszy catering w całym Trójmieście. Urozmaicone menu, synek...
~Tata Michała
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 maja 2019

Godni polecenia! wątek zamknięty Jestem osobą, która ma nietolerancję glutenu. Dzisiaj miałem okazję zjeść...
~Łukasz K.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 maja 2019

Wera - opinia wątek zamknięty Polecam. Mam dziecko w szkole. I naprawdę jest rewelacja
~Wera
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Zawsze świeże posilki wątek zamknięty Duzo warzyw owoców pyszności same
~Patryk
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Gorąco polecam wątek zamknięty Moja córka w końcu przychodzi z przedszkola najedzona i zadowolona. Wszystko...
~Bartek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Smaczne obiadki! wątek zamknięty Szczerze polecam firmę Gastrohouse, która dostarcza posiłki do przedszkoli...
~Mama Stasia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 maja 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry