Przyjechałem na tą stacje od razu po jej otwarciu. Zrobiła na mnie pozytywne wrażenie i od tamtego momentu jestem jej klientem (poleciłem ja wszystkim znajomym i wszyscy z Oruni i okolic których znam tam jeżdżą ) zawsze było ok. Do dzisiaj. Na stacji ogólnie panuje zasada że jak chcesz sprawdzić coś w samochodzie to na kanał wjeżdżają za darmo ... Bardzo dobre zagranie marketingowe !! Super. Zawsze mimo to chce płacić. Nigdy nie wzięli pieniędzy. Dzisiaj siedział tam taki gbur stary jeżdżący niebieskim mercedesem E klasy. Chciałem sprawdzić coś mi obciera pod samochodem. Gość powiedział że na tej stacji tylko amortyzatory i hamulce i że nie sprawdzi nic więcej i że to kosztuje 50 zł i że jestem ostatni w kolejce jak ktoś przyjedzie na przegląd to ja wyjadę .... nie chodzi o 50 zł nikt za darmo nie pracuje oczywiście że nie ... Chodzi o kulturę gbura. Korzystajcie z tej stacji jak stoi tam taka biała panda ... Ten diagnosta jest spoko wszystko tłumaczy itd a ten gbur który tam za kare siedzi ... Omijać z daleka.