Widok

Gdańsk forum przepełnione

Nie polecam szukać tam miejsca parkingowego, szlaban zamknięty więc trochę poczekacie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co Ci człowieku tyle ubrań? Gdzie się tak stroisz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja jeżdżę do Bydgoszczy bo wszystkie centra w pobliżu mam poobrażane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ojej taka bieda w Polsce żadnych podwyżek,jak żyć. Ja z żoną mamy 15 000 miesięcznie i jeszcze musimy utrzymać synka 25 lat i córcię 19lat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak zbierzesz odpowiednią ilość puszek na śmietniku, to też będziesz mógł pójść na szoping.

Zazdrość straszna rzecz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie znam miasta w Polsce, w którym nie byłoby galerii handlowej w centrum miasta.

Tak sfrustrowanym mieszkańcom, proponuję wyprowadzić się z naszego pięknego Gdańska.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Opinia

Ja jeżdżę tylko do Riviera. Najlepsze I Największe Centrum Handlowe Na Pomorzu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

A po co tam jechac autem?

W poblizu 2 stacje skm + 1 pkp. Kilkanascie przystankow autobusowo tramwajowych. A dla upartych nawet mariny zaledwie 10min pieszo....

Jechac autem, blachosmrodem?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kij ci do tego jak spędzam czas

Do forum nie jedź bo zakorkujesz, do fashion nie jedź bo zakorkujesz. To gdzie mam te ubrania kupować? W warzywniaku?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

To centrum handlowe to pomnik niekompetencji i byle jakości miasta Gdańsk. Lukratywna działka oddana za inwestycje z których mało kto korzysta jak kunszt wodny czy tunel, który głównie służy do obsługi tego centrum. Zniszczony kanał zabytkowy kanał Raduni przy jego budowie, tragicznie zaprojektowany parking, który potęguje korki w tym rejonie. No i cała masa małolatów w bandach co siedzą i broja tam całymi dniami. Żałosne, ale dla galerianow nie potrzeba więcej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ponoć jest mega przecena na kalosze dzisiaj a Osiedlowa i Torfowisko zalane więc wnioski można wysnuć samemu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

czego oni tam szukają
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 5

coś trzeba paraliżować i smrodzić

polski kierowca nawet jednego dnia bez tego nie wytrzyma
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Galerianie dziś w grafiku mieli szoping w Forum więc wszyscy jadą bo przecież nie będą codziennie stali w korku koło Fashion
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry