Widok

Gdańsk - planowane wyłączenia prądu

Gdańsk ulica Warszawska 16, 18, 20, 20/A, 20B, od 22 do 24, 26, 26A, 28, 30, 34, 36, 40, 40A, 42.
12 czerwca 2026 godz. 06:00 - 10:00

Więcej informacji na stronie Energa
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przyciemnienie raczej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tymczam objazd S XD w poleegio do niedźwiednika XD galeria bałtycka Xd i skm retro do gdyni XD takie tam dramaty XD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Frajerzy w domach co nie którzy a XD a Ja w polregio na około ale bez tłoku XD nuda XD jak tam situacion na mi3ście XD kierunek Gdańsk Główny XD do dworca w Gdyni Głównej XD toalaeta 4 5 PLN na monety XD i wsio nawet perony pomyliłem XD dalej jadę XD wolno a co tam lepsze macie jakieś tematy XD ogarnijcie się wkońcu czas najwyższy przymuły XD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Saper jak cyganie

Myli się tylko raz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyobraź sobie że np stacje transformatorowe też trzeba czasem konserwować. Czasem też zdarzają się nowe przyłączenia do sieci, a nikt nie będzie robił tego pod napięciem bo elektryk jak saper myli się tylko raz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wszystko naraz się ogarnie zrobią konserwacje modernizacje . EASY. Krzywda im się nie stanie XD Ja ciągle walcze 4,20 zasnąłem a przed 5.57 wstałem XD ogarnijcie się XD komunikacja wydolna XD służby też XD dzięń zaczynam od konserwacji swego LokuM kawa suplementy toaleta XD nawet tam XD życie lekki niejest XD czekam na kuriera XD potem shoping XD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Fajnie, że Energa daje znać na raporcie o wyłączeniach. Jednak częściej wchodzę na raport niż na ich stronę.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 4

zapewne przegląd infrastruktury
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

po co to?

jakieś wyjaśnienie?
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry