Widok

Gdańska

Brzeźno Temat dostępny też na forum:
Brzeźno to rozbudowana infrastrukturalnie dzielnica, w której można żyć wygodnie i wykorzystując jej ważne walory rekreacyjne - położenie przy jednej z najładniejszych gdańskich plaż, blisko nadmorskich parków Haffnera i Reagana. Samo osiedle powstaje w sąsiedztwie lasu i naturalnych terenów zielonych, w miejscu zacisznym i oddalonym od ruchu kołowego oraz turystycznego gwaru.

W przypadku ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak przy ostatniej racie doliczyli waloryzacje GUS ok. +5% od ceny całkowitej. Ale zapis ten był już przy umowie deweloperskiej. Obecnie IK w 2024r już nie stosuje tej praktyki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robert

Ta inwestycja kończy się na 4 budynkach? Coś wiadomo o tym że będzie ciąg dalszy i rozbudowa o kolejne bloki?

byłem ostatnio, znajomi kupili

mega nowoczesne fajne osiedle

Przyjrzałam się ostatnio bliżej

Im więcej zieleni tym ladniej. Brawo za aranżacje roślinności!

Fajnie że zrewitalizowano

Na pewno mieszkańcy docenią uroki dzielnicy, moim zdaniem najlepsza lokalizacja w Gdańsku.

Kocham Brzeźno

które pięknieje z roku na rok, choć wcześniej było raczej "zapomniane". Oby tak dalej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo fajna lokalizacja

Super zagospodarowany teren, blisko morza i latarni :)

Ten dach z trawy

co ukrywa pomieszczenie wspólne jest super :D dzięki temu nie stoją na osiedlu żadne "budyneczki" , a na wiosnę i lato będzie jeszcze pięknie i zielono. Czekam aż urosną bluszcze

Gdańska

schludnie i bez zbytecznego ąę, co się chwali. po prostu estetycznie, z klasą, a zimowe ogrody na samej górze to super sprawa :) mam taki w drugim mieszkaniu, tu się niestety nie udało, ale sąsiedzi z góry na pewno będą zadowoleni :)

osiedle

kameralnie, komfortowo, bez nadęcia. Bardzo gustowne, rodzinne osiedle z piękną częścią wspólną obok placu zabaw

Gdanska

Byłam na dniu otwartym, osiedle bardzo ładne, ale szczególnie piękna jest sala klubowa o kącik dla dzieci, pięknie zaprojektowane i wykonane. Robi wrażenie, bardzo przyjemnie i przytulnie

Gdańska

widok z balkonów ekstra. Zarówno ten na zieleń z budką dla ptaków (jak dobrze ze biedactwa będą mieć schronienie i jedzonko zimą) jak i z boku budynków. Fajnie że strefa wspólna nie jest widoczna, tylko zgrabnie ukryta jak hobbici domek :)

o tak, jak widać da się schludnie, a jednocześnie funkcjonalnie dodatkowo z dobrych, solidnych materiałów

też się przeszliśmy

bardzo inspirujące miejsce, nawet jeśli ktoś już ma swoje "M" LUB "D". super zaaranżowana strefa wspólna i bardzo fajny pomysł na dziecięcy kącik stylizowany na bazę w ukryciu :DD na zewnątrz b. zielono no i za pare lat urosną piękne, lejące bluszcze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

raczej 70%
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

największe wrażenie robi mieszkanie z zimowym ogrodem

no i oczywiście cudowna zieleń. bardzo zielone osiedle a roślinność przepiękna i zadbana

Byłam dzis

Bardzo fajny dzień otwarty. piękne wykonanie budynków oraz obszaru dookoła a mieszkanka na parterze mają świetny klimat dzięki zieleni
Miejsce zmieniło się nie do poznania. Nowa droga, zrobiony elegancki dojazd, a samo osiedle wygląda super. Tylko trochę te drzewka małe przy blokach, no i te blaszaki szpecą strasznie, ale wg mnie to najładniejsze obecnie osiedle w tej części miasta.

Deweloper zdziera pieniadze

Deweloper przeszacowuje wartosc mieszkaniaz uwagi na koszt materialow. Przy ostatniej racie dolicza nawet 6% calosci a wiec nawet ponad 60tys zl przy marzach na mieszkaniach jakie ma rzedu 30-50% w tej inwestycji. Nie polecam nikomu kupowac zebyscie Panstwo sie potem nie zdziwili
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry