Widok

Gdańska

Gdańska Brzeźno Temat dostępny też na forum:
Brzeźno to rozbudowana infrastrukturalnie dzielnica, w której można żyć wygodnie i wykorzystując jej ważne walory rekreacyjne - położenie przy jednej z najładniejszych gdańskich plaż, blisko nadmorskich parków Haffnera i Reagana. Samo osiedle powstaje w sąsiedztwie lasu i naturalnych terenów zielonych, w miejscu zacisznym i oddalonym od ruchu kołowego oraz turystycznego gwaru.

W przypadku ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wow

już nie mogę się doczekać finiszu, wyraźnie widać progres budowy i trzeba rzec, ze bardzo sprawnie ona idzie. bedzie ładnie

Mi też sie podoba

Super dzielnica z wielką ilością możliwości wypoczynku. Strefa relaksu brzmi super:)

Uwielbiam Brzeźno

Super byłoby mieszkać w miescu, gdzie zawsze rezerwowało się hotel. Mam do tej dzielnicy straszny sentyment i ciesze sie ze nie popara w riune, a wrecz przeciwnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mało już jest takich lokazlizacji

To naprawdę jedno z niewielu miejsc gdzie można jeszcze zbudować coś w nadmorskim, spokojnym klimacie... Bardzo atrakcyjna lokalizacja. Miałem w planach inną nieruchomość, ale chyba plan zmienię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

IK to zupełnie inny poziom

i mówię tu tak o jakości wykonania i materiałów, otoczce i projektach. To nie są mrówkowce do upychania ludzi i nigdy nie będą. Mam mieszkanie na osiedlu "Nadmorze" i wiem, jak przyszłościowe są to inwestycje. Dobrze, że Brzeźno zamienia się w kurort, a nie tra w PRL.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rośnie w oczach

I bardzo dobrze. Miło przejeżdżać tamtędy i widzieć progres w budowie. Mało jest takich lokalizacji w których można postawić eleganckie osiedle w dodatku tak blisko plaży. To będzie piękne kurortowe miejsce!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Projekt super

Często tam przejeżdżam i przyznam, że przydałyby się ładne budynki w tej części Gdańska. Czekam na efekt, bo wizualizacje zacne!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

moze i brzeźno nie jest zbyt lubiane

ze względu na kumulacje pewnych rzeczy, ale ma potencjał. ogromny. I tylko takie inwestycje są w stanie je poprawić jak również rewitalizacja tego, co już jest np. dom zdrojowy, jeszcze niedawno oblażący, brudny pustostan, teraz kolejna perła. tam gdzie Gdańska jeszcze niedawno brudne krzaki, a niebawem nowoczesne piękne osiedle. to szansa dla dzielnicy na rozwój i atralcykosc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

piękna lokalizacja. Zamknięte osiedle daje poczucie bezpieczeństwa szczególnie gdy w sezonie wszystko się zagęszcza i nie wiemy, na kogo trafimy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

totalnie nie dziwię się nagrodom dla IK, bo Jelitkowo to perła. Pamiętam czasy studenckie i bar Kmar, który jest już chyba kultowy, ale nie o to chodzi. Teraz, z perspektywy osoby szukającej przyjaznego zakątka będę uderzać właśnie tam: ten sam urok, te same możliwości i ogrom przestrzeni, która chroni przed poczuciem duszenia się w mieście, a jednocześnie daje do niego dostęp. Wielka płyta Pomorskiej ze ślepą kuchnią to niestety nie to samo, co rodzinny, urokliwy rozświetlony dom i choć mieszkam w Warszawie, chętnie zmienię miejsce dla tych widoków i tego stylu

KasKaS

Jak dobrze, że w Brzeźnie coś sie w koncu dzieje. Wcześniej tylko krzaki i porzucone w nich sterty śmieci, a to miejsce ma przecież niesamowity potencjał ale niestety zostało już mało terenu do wykorzystania. Świat ożyje a dodatkowo świetne umiejscowienie - lidl i biedronka na miejscu, blisko przystanek, park, plaża. Do tego ta strefa relaksu i fitness - w Brzeźnie brak dobrej siłowni i trzeba było jeździć na Przymorze, a tu będzie można ćwiczyć kameralnie w nowoczesnym budynku i to krok od domu. czekam na ten kwiecień.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Emka

dobrze że pomyślano o rodzinach oraz strefie relaksu w domowym zaciszu, nawet dla najmłodszych. Brzeźno będzie musiało iść z duchem czasu i dogonić standardy narzucone przez Gdańską :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dom Zdrojowy, remont Biedronki no i nowe osiedle ze wszystkim, czego brakuje w okolicy. Cicha strefa wypoczynku bez tłumów w wakacje... Mam nadzieję że to nie koniec nowości i ze Gdańska sprawi, że Brzeźno ozyje i stanie się eleganckie i estetyczne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie moge sie doczekać

Nie mogę się doczekać końca tej inwestycji. Dzięki temu Brzeźno zamienia się w magiczny zakątek oddalony od turystycznego gwaru. Coś pięknego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdecydowanie na plus

Wreszcie powstaje tu coś pięknego i bezpiecznego co na pewno poprawi estetykę tej wspaniałej dzielnicy morza - znikną zaśmiecone zagajniki, przy których strach chodzić wieczorem. Świetne miejsce i bardzo dogodna, piękna lokalizacja warta każdych pieniędzy i przewyższająca niejeden kurort
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cisza, spokój i atmosfera kurortu

Brzeźno jest najlepszą nadmorską dzielnica w Trójmiescie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

nom

Akurat w miejsce blaszakow juz raczej osiedla nie wcisniesz, ale jakby zniknely to byloby super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajna lokalizacja

Co do okolicy to blaszaki tam nie postoją za długo, coraz ich już mniej - teren za drogi na taki bajzel... lakiernie, serwisy samochodowe też niebawem zaoraja pod zabudowę... Brzeźno to obecnie jedna z najdroższych lokalizacji nad morzem. Deweloperka bardzo intensywnie szuka nowych terenów pod zabudowę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najpiękniejsza dzielnica

spokojna, nadmorska okolica, z dostępem do wszystkiego, co oferuje miasto.