Widok

Gdańska

Gdańska Brzeźno Temat dostępny też na forum:
Brzeźno to rozbudowana infrastrukturalnie dzielnica, w której można żyć wygodnie i wykorzystując jej ważne walory rekreacyjne - położenie przy jednej z najładniejszych gdańskich plaż, blisko nadmorskich parków Haffnera i Reagana. Samo osiedle powstaje w sąsiedztwie lasu i naturalnych terenów zielonych, w miejscu zacisznym i oddalonym od ruchu kołowego oraz turystycznego gwaru.

W przypadku ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

piękna lokalizacja. Zamknięte osiedle daje poczucie bezpieczeństwa szczególnie gdy w sezonie wszystko się zagęszcza i nie wiemy, na kogo trafimy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

moze i brzeźno nie jest zbyt lubiane

ze względu na kumulacje pewnych rzeczy, ale ma potencjał. ogromny. I tylko takie inwestycje są w stanie je poprawić jak również rewitalizacja tego, co już jest np. dom zdrojowy, jeszcze niedawno oblażący, brudny pustostan, teraz kolejna perła. tam gdzie Gdańska jeszcze niedawno brudne krzaki, a niebawem nowoczesne piękne osiedle. to szansa dla dzielnicy na rozwój i atralcykosc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Projekt super

Często tam przejeżdżam i przyznam, że przydałyby się ładne budynki w tej części Gdańska. Czekam na efekt, bo wizualizacje zacne!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rośnie w oczach

I bardzo dobrze. Miło przejeżdżać tamtędy i widzieć progres w budowie. Mało jest takich lokalizacji w których można postawić eleganckie osiedle w dodatku tak blisko plaży. To będzie piękne kurortowe miejsce!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

IK to zupełnie inny poziom

i mówię tu tak o jakości wykonania i materiałów, otoczce i projektach. To nie są mrówkowce do upychania ludzi i nigdy nie będą. Mam mieszkanie na osiedlu "Nadmorze" i wiem, jak przyszłościowe są to inwestycje. Dobrze, że Brzeźno zamienia się w kurort, a nie tra w PRL.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mało już jest takich lokazlizacji

To naprawdę jedno z niewielu miejsc gdzie można jeszcze zbudować coś w nadmorskim, spokojnym klimacie... Bardzo atrakcyjna lokalizacja. Miałem w planach inną nieruchomość, ale chyba plan zmienię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Uwielbiam Brzeźno

Super byłoby mieszkać w miescu, gdzie zawsze rezerwowało się hotel. Mam do tej dzielnicy straszny sentyment i ciesze sie ze nie popara w riune, a wrecz przeciwnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mi też sie podoba

Super dzielnica z wielką ilością możliwości wypoczynku. Strefa relaksu brzmi super:)

wow

już nie mogę się doczekać finiszu, wyraźnie widać progres budowy i trzeba rzec, ze bardzo sprawnie ona idzie. bedzie ładnie
Też nie mogłem doczekać się końca budowy. Nie chodzi o Gdańską. Mieszkania w moim budynku mają być oddawane z końcem roku. Zacząłem biegać za wszystkim, gdy nagle uświadomiłem sobie, że przecież mam gdzie mieszkać i jeżeli zamiast wiosną, wprowadzę się latem, to nic się nie stanie. Obecnego mieszkania nie zamierzam sprzedawać, a na opłaty czyszowe dwóch mieszkań będzie mnie stać. Powiem więcej, z sentymentem będę wspominać obecy widok z balkonu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajnie obserwować jak powstaje

to nie był zbyt ciekawy teren, który tylko się marnował. dobrze, że w końcu coś tam będzie w dodatku takiego - nadal nad morzem, ale z dala od miejsca, gdzie ciągną wszyscy turyści :D wizualizacje bardzo schludne, a taki styl lubie najbardziej - "czysty" i elegancki zarazem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brzeźno szaleje

już sama nowa odsłona domu zdrojowego robi piorunujące wrażenie, a teraz jeszcze zagospodarowana zostanie ta pustka, w której nie było niczego dobrego. wreszcie znikną tajemnicze śmietniska i posiadówki w krzakach, a na to miejsce powstanie coś, co przysłuży się tym ktorzy chcą tam zamieszkać.

też ostatnio jechałem Gdańską

bardzo sprawnie idzie ta budowa. jeszcze niedawno stały same banery. bardzo dobra miejscówka.

bardzo sprawnie idzie :)

poziom i wygląd innych projektów już mówi, że to będzie świetna inwestycja, a loikalizacja to prawdziwa perła dla tych, którzy szukają czegoś niedaleko plaż i parków :)

Można byłoby nie spieszyć się z wykończeniem mieszkania, gdyby nie inflacja. Teraz jest drogo, a za pół roku ceny materiałów i usług budowlanych mogą powalić z nóg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ładne kameralne osiedle

w przecieiweństwie do mrówkowców o wyglądzie akademików, do tego świetna propozycja dla ludzi, którzy marzą o mieszkaniu nad zatoką. Po sąsiedzku - "Nad morze" też robi wrażenie :)

Jak dobrze

że ktoś wreszcie wykorzystał tą przestrzeń i dodatku w taki sposób, że nie walnął tam drugiego falowca. ale ik ma zawsze styl na wysokim poziomie. lokalizacja strzał w dychę dla tych ktorzy lubią nadmorskie dzielnice.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękne miejsce

mam ogromny sentyment do Brzeźna, choć wychowałam się dzielnicę obok. Budownictwo kiedyś i teraz - bez porównania. Wszystko estetyczne, ładnie zaprojektowane i kameralne, w ogóle Brzeźno nieco odżywa dzięki temu, że powstają ładne osiedla :)

3xtak

Kocham Brzeźno i totalnie nie zgadzam się z opinią, już na szczęście mało popularną, ale kiedyś jakże chodliwą, że to nieciekawa okolica. Właśnie jest bardzo ciekawa i nie zamieniłbym jej na inną. Dobrze, że powstają nowe bloki tam, gdzie rzeczywiście marnowało się miejsce w okolicy Biedry, ale nie tyle żeby cos popsuć w okolicy. Dzielnica perła i dopiero wszyscy zaczynają to doceniać. Dobra propozycja, nawet jeśli trochę dalej do parku niż ode mnie :D

Brzeźno

Przejeżdżałam dziś tamdęty i aż zajrzałam. No progres widać. Będzie ładnie.