Widok

Gdańskie Tarasy

Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Lokalizacja inwestycji pozwala na szybką komunikację z centrum miasta jak i obwodnicą. Niedaleko od budynku znajduje się malownicze jezioro, dodatkowo szybko można stąd dotrzeć na Kaszuby. Niedaleko jest stąd także do dużego kompleksu handlowego.

Czteropiętrowy budynek mieszkalno-usługowy składać się będzie z trzech klatek z windą prowadzącą z hali garażowej do mieszkań. W jednej z klatek ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkania w atrakcyjnej cenie

Niedługo czeka nas przeniesienie własności, mieliśmy drobne uwagi, ale udało nam się dojść do porozumienia, mieliśmy stały kontakt ze sprzedawca i deweloperem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Piekarz, który zabrał się za deweloperkę

Nie polecam nikomu tego pseudodewelopera. Brak terminowości, usterek w lokalu mnóstwo. Kontakt z klientem okropny.
Ostatnio widziałem będąc w inwestycji Gdańskie Tarasy jak gość podjechał nienajgorszą bryką i przez okno wypłacał pracownikom dniówki. Pracują tam ludzie z łapanki, co widać na każdym kroku.
Partactwo, partactwo i jeszcze raz partactwo!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

CiekaweOsiedleMieszkania

Osiedle ma naprawdę fajna lokalizacje. Blisko nad jezioro - pieski się ucieszą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Gdańsk Super Mieszkania

najważniejsza jest dla mnie tak naprawdę jakość wykonania, sprawdzam kilku deweloperów, ale chyba wybierzemy mieszkanie od investpel
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mieszkania Gdańsk

wydawało mi się, że osiedle jest położone bardzo daleko od wszystkiego, ale zdziwiłem się, że w kilkanaście minut dojechałem do centrum. To jest bardzo duży plus
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Odszkodowanie

Jeżeli ktoś jeszcze czuje się oszukany po zakupie mieszkania w tej inwestycji to zapraszam na grupę osiedla Gdańskie Tarasy na "znanym portalu" ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, deweloper delikatnie minął się z zaproponowaną wizualizacją. Całkowita kpina ze złowionych już klientów. Kolejnych dopiero łowi - ostatnia szansa, radzę się wycofać. W mojej opinii Invest Pel nie jest godny zaufania, którego tak bardzo potrzeba przy tak ważnym zakupie. To nie jest udana inwestycja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę uzbroić się w cierpliwość, gdyż przedłużać będzie się tak do roku, jak w przypadku I i 2 etapu.Uprzedzam to nie koniec, najlepsze jeszcze przed wami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę bardzo, na własne życzenie na te opinie pracowaliście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wysoka jakość to: -
- nie usuwanie usterek
- wymiana wkładki bez wiedzy i obecności właściciela
- mokre ściany na 4-tym piętrze
- zapachy w mieszkaniu i innych mieszkań a są one różne
- nagminnie psująca się winda
- problem z bramą garażową i brak światła
- widok na stertę śmieci
- brak numeracji parkingu itd.itd.

Panie Adamie, życzę powodzenia, oby Pan miał inne zdanie na koniec niż ja i osoby z I etapu Gdańskich Tarasów.
Zauroczył nas ten fitness na dachu i co się okazało... fitnesu nie ma i nie będzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

kłamstwo! Tak, w jednej z klatek winda dojeżdża do rekreacyjnego tarasu na dachu ale nie został on zagospodarowany jako zewnętrzny fitness, pozwalający na odrobinę aktywnego wypoczynku, z widokiem na panoramę dzielnicy i całego Gdańska. Komin goni komin i jedyne co tam można zobaczyć to kawałek trawy nic, dosłownie nic poza tym!
My mężem również daliśmy się oszukać.
Podobno w planach nawet tego nieszczęsnego domku pomiędzy nie zostawią - kolejny blok na jego miejsce... Ktoś może to potwierdzić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

GT

A ja polecam się tam przejechać i zobaczyć na własne oczy - wg mnie betonoza, aż dziw, że przepisy pozwalają na tak gęste usytuowanie bloków. Zobaczcie jak wciskają ten kolejny - będzie można sobie garnki podawać przez okno :(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niesamowite. Czyli miała być Gdynia, jest Gdańsk, ale to nie jest najważniejsze, tak? Najważniejsze to związać się z niepewnym "deweloperem". Jasne, Pel, niezła próba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkanie

Niestety nie zdążyłem kupić mieszkania na Łowickiej od tego dewelopera, jednak wysoka jakość wykonania pozostała mi w pamięci dlatego decyduje się na zakup mieszkania na Gdańskich tarasach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Te kilka miejsc koło sklepu? Nie żartujmy sobie. A jak się większość wprowadzi to idę o zakład, że mieszkańcy Jasień Bulwary postawią szlabany do ich prywatnych parkingów. Tak to jest jak każdy możliwy skrawek szczelnie zawala się kolejnym blokiem, pewnie ta "trawa" na dachu też pozwoliła mocniej upchnąć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

parking

Na spokojnie można zaparkować np. na ulic Komedy na 1 etapie, jak i pod budynkiem na 2 etapie. Bardzo blisko spacerkiem nad jezioro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Plan

My z mężem zrezygnowaliśmy - to będzie dramat z samochodami - miejsce w garażu na jeden, na zewnątrz nie liczcie na wolne miejsca. Drugiego samochodu nie zaparkujecie, wszystko zajmują upchnięte na siebie bloki.
Widoki na stację paliw lub w okna sąsiadów - przemyślcie, kupcie rzeczywistość, nie wyobrażenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Deweloper

Tylko na własną odpowiedzialność! Ceny muszą mieć trochę niższe niż porządny deweloper, czemu? No właśnie. Nie powiadomili o realnym opóźnieniu, moich kosztów nie zwrócą - "już za miesiąc będzie odbiór, już za miesiąc...". Wtopa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry