Widok

Gdańskie Tarasy

Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Lokalizacja inwestycji pozwala na szybką komunikację z centrum miasta jak i obwodnicą. Niedaleko od budynku znajduje się malownicze jezioro, dodatkowo szybko można stąd dotrzeć na Kaszuby. Niedaleko jest stąd także do dużego kompleksu handlowego.

Czteropiętrowy budynek mieszkalno-usługowy składać się będzie z trzech klatek z windą prowadzącą z hali garażowej do mieszkań. W jednej z klatek ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę bardzo, na własne życzenie na te opinie pracowaliście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę uzbroić się w cierpliwość, gdyż przedłużać będzie się tak do roku, jak w przypadku I i 2 etapu.Uprzedzam to nie koniec, najlepsze jeszcze przed wami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, deweloper delikatnie minął się z zaproponowaną wizualizacją. Całkowita kpina ze złowionych już klientów. Kolejnych dopiero łowi - ostatnia szansa, radzę się wycofać. W mojej opinii Invest Pel nie jest godny zaufania, którego tak bardzo potrzeba przy tak ważnym zakupie. To nie jest udana inwestycja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odszkodowanie

Jeżeli ktoś jeszcze czuje się oszukany po zakupie mieszkania w tej inwestycji to zapraszam na grupę osiedla Gdańskie Tarasy na "znanym portalu" ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkania Gdańsk

wydawało mi się, że osiedle jest położone bardzo daleko od wszystkiego, ale zdziwiłem się, że w kilkanaście minut dojechałem do centrum. To jest bardzo duży plus
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdańsk Super Mieszkania

najważniejsza jest dla mnie tak naprawdę jakość wykonania, sprawdzam kilku deweloperów, ale chyba wybierzemy mieszkanie od investpel
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

CiekaweOsiedleMieszkania

Osiedle ma naprawdę fajna lokalizacje. Blisko nad jezioro - pieski się ucieszą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Piekarz, który zabrał się za deweloperkę

Nie polecam nikomu tego pseudodewelopera. Brak terminowości, usterek w lokalu mnóstwo. Kontakt z klientem okropny.
Ostatnio widziałem będąc w inwestycji Gdańskie Tarasy jak gość podjechał nienajgorszą bryką i przez okno wypłacał pracownikom dniówki. Pracują tam ludzie z łapanki, co widać na każdym kroku.
Partactwo, partactwo i jeszcze raz partactwo!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkania w atrakcyjnej cenie

Niedługo czeka nas przeniesienie własności, mieliśmy drobne uwagi, ale udało nam się dojść do porozumienia, mieliśmy stały kontakt ze sprzedawca i deweloperem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jeden zjazd od Szadółek ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To o jakiej jakości mówimy? W jaki sposób investpel mógł pokonać kogokolwiek w jakości wykonania? Przecież na pierwszy rzut oka widać, że co tylko się dało to zostało zrobione jak najtaniej, a komentarze/opinie/skargi na grupie tylko nas w tym upewniają.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkanie

Fajne, tanie mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tanie mieszkanie gdansk

Niestety nie zdążyłem kupić mieszkania na Łowickiej od tego dewelopera, jednak wysoka jakość wykonania pozostała mi w pamięci dlatego decyduje się na zakup mieszkania na Gdańskich tarasach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Niesamowite. Czyli miała być Gdynia, jest Gdańsk, ale to nie jest najważniejsze, tak? Najważniejsze to związać się z niepewnym "deweloperem". Jasne, Pel, niezła próba.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety deweloper niepewny :(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ryzyko

Podejście dewelopera do klienta bardzo niewłaściwe. Zwodzenie, przekładanie, nie odbieranie telefonu w problematycznych kwestiach, wymyślanie coraz nowszych powodów (covid bardzo wygodnie deweloperowi podszedł, tłumaczy nim rok opóźnienia). Ciągle czuć, że coś ukrywają i nie powiedzą prawdy. Jedyny plus: po kilku mailach, listach, pismach i tygodniach zwrócili kasę z rezerwacji i mam już spokojną głowę. Duża ulga.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam !!!

Dno !!! Rok opóźnienia, budynek nie zgodny z projektem, mnóstwo usterek. Deweloper nie ma za grosz przyzwoitości, do niczego się nie poczuwa, haczyki w umowach na każdym kroku. W kontakcie z klientem wręcz opryskliwy i niegrzeczny. Kategorycznie odradzam !
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uważajcie na dosłownie każde słowo w umowie. Zalecam zaprzyjaźnionego prawnika do tej czynności...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko nie tu

Omijać szerokim łukiem, bylejakość. Wcale nie tanio jak na tak mizerny poziom wykonania i stopień upchania.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

MieszkanieGdanskTanie

Wszystko zgodnie. Ustaleniami.Atrakcyjna okolica.Obsluga bardzo mila
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry