Widok

Gdańskie Tarasy

Gdańskie Tarasy Temat dostępny też na forum:
Lokalizacja inwestycji pozwala na szybką komunikację z centrum miasta jak i obwodnicą. Niedaleko od budynku znajduje się malownicze jezioro, dodatkowo szybko można stąd dotrzeć na Kaszuby. Niedaleko jest stąd także do dużego kompleksu handlowego.

Czteropiętrowy budynek mieszkalno-usługowy składać się będzie z trzech klatek z windą prowadzącą z hali garażowej do mieszkań. W jednej z klatek ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

III etap

Trzeci etap to pierwszy budynek od wschodu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

3 ETAP

Zakupiłem mieszkanie w etapie 3, który ma znajdować się na wzniesieniu za biurem. Na dzień dzisiejszy przesunięto termin składania wniosków o kredyt na lipiec. To bardzo odległy termin... Jedyna informacja od sprzedawcy to taka, że uzyskali własność działki i teraz czekają na pozwolenie na budowę co przesuwa możliwość składania wniosków. Naturalnie za tym pójdzie z pewnością opóźnienie odbiorów mieszkań w 3 etapie. Jeśli są tu osoby z etapu 3 proszę o kontakt na grupie FB.

Umowy

A jak się z tego deweloper tłumaczy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Etap trzeci

Umowy miały być podpisane do 10 marca.Czy ktoś logicznie potrafi wytłumaczyć dlaczego jest przesunięcie terminu.Zaczynam się obawiac tej inwestycji.Etap pierwszy też posuwa się w zòłwim tempie.Czyzby deweloper miał problemy,finansowe?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, etap 3 z jednej strony będzie przy ul. Komedy, z drugiej będzie graniczył z działką Moodo.

Etap 4 ma być pomiędzy etap 1 a etap 2 - równolegle

Etap 4

Ta odpowiedź jest zupełnie nie realna. Nie ma takiej możliwości aby etap 4 powstał za blokiem etapu 3.Proszę nie wprowadzać w błąd innych osób.

Witam! Kiedy ma Pan odbiór mieszkania? Czy są jakieś przesunięcia? Zastanawiam się nad zakupem mieszkania w IV etapie, ale nie mają jeszcze pozwolenia na budowę.. i czytam opinie o inwestycji z Gdyni, że mieszkania oddane i do tej pory nie ma przeniesienia praw własności...Dziekuje za odpowiedz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

etap 3 jest tam, gdzie biuro sprzedaży.

Etap 4 za budynkiem nr 2, bliżej obwodnicy.

Pierwszy etap.

Piszecie państwo że deweloper zmienił termin oddania pierwszego etapu o trzy miesiące.A jak przedstawia się sytuacja względem nie dotrzymania terminu ?Czy obowiązują jakieś kary umowne ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańskie Tarasy

Dziękuję za informację co do czwartego etapu budowy.Jednsk ciężko mi sobie wyobrazić wciśnięty tam jeszcze jeden blok.
Będzie ciasno.
3 etap jest tam gdzie biuro sprzedaży, z kolei czwarty pomiędzy 1 a 2 etapem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupiłem mieszkanie w 1 etapie narożne będę miał widok na bok bloku hossy odległość będzie ok 10m polecam tam kupić mieszkanie dobra cena i rozwijająca się cześć Gdańska dodam ze kupiłem na wynajem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Gdańskie Tarasy

Witam czytam te wszystkie wpisy i się zastanawiam .Pierwszy etap to budynek na przeciwko biura sprzedaży?Drugi etap to budynek za nim .Czwarty etap na miejscu biura budowy i obecnym wzniesieniu.A gdzie trzeci etap?!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak to prawda ,wygląda jak budowa bez nadzoru
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdańske tarasy

Witaj p.Magdo grupę znalazłem(chyba) ale żadnych konkretnych wpisów.(a może źle szukałem)

Etap 4

A my właśnie zastanawiamy się nad kupnem mieszkania w etapie 4. Odbiór byłby na 3 kwartał 2021 roku. Budynek ma stać na działce między 1 a chyba 3 etapem. Według planu zagospodarowania przestrzennego to mieszkania narożne od strony Hossy będą miały okna na domek który się tam wybudowal. Ciekawe czy to domek właściciela który chce kasę od dewelopera wyciągnąć za działkę?? Polecacie zakupić tam mięszkanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Opóźnienie w oddaniu 1 etapu

Tak kupiliśmy z mężem mieszkanie w I etapie i jest opóźnienie w oddaniu budynku, na razie 3mc ( mieli oddać pod koniec marca a przewidują oddanie na koniec czerwca)... przedstawiciel dewelopera poinformował Nas o tym telefonicznie w grudniu... nie jest to optymistyczna wiadomość..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobno etap III ma ruszyć w pierwszym półroczu 2020. Budynek wielkością ma być podobny do etapu I więc budowa też potrwa. Jeżeli chodzi o zagospodarowanie terenu to nie powinien mieć wpływu na odbiór etapu I. Oddzielać go będzie ul. Komedy. Deweloper podobno zobowiązał się wydać nabywcom lokale etapu I do końca I kwartału 2020 oraz uporządkować i zagospodarować nieruchomości wspólne etapu I do końca drugiego kwartału 2020. Jest jednak jedno ale... Warunki atmosferyczne uniemożliwiające prowadzenie inwestycji...
do góry