Widok

Gdańskie Targi Książki 2024

Gdańskie Targi Książki 2024 Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Gdańskie Targi Książki 2024, 13 września 2024 - 15 września 2024 godz. 10:00 - 17:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem bibliofilem, bardzo dużo czytam,

a jednak 99% podanych tu nazwisk jest dla mnie nieznanych. I jak zawsze kompletny brak wybrzeżowych i trójmiejskich pisarzy i poetów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

Ja też jestem bibliofilem i na dokładkę bibliotekarką.

Też nie znam tych autorów ( Poza P. Chwinem), a co czytam: kryminały szwedzkie, klasykę (XIX wiek to mój ulubiony temat) i książki popularnonaukowe, czasami wręcz naukowe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie znasz choćby Kuciel-Frydryszak? Jeśli pracujesz w zawodzie, to jest to delikatnie mówiąc indolencja z twojej strony.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak można nie znać np. Springera....

Jeśli ktoś interesuje się literaturą to serio...

j@fo

Szanuję to, że się mylisz...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaduch i tłok.

Czy i w tegorocznej edycji tych targów też będzie zaduch, smród i tłok?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Byłam na tegorocznych

targach w Gdyni. Kilkanaście namiotów i zero zakupów książkowych. W Sopocie dwie budy i takież samo zakupy. A ECS nie nadaje się na targi książki ze względu na potworną duchotę i ciassssnotę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Komercyjne targi w ECS?

Czy trójmiasto.pl mogło by prześwietlić kto, co, za ile? Czy ECS może prowadzić działalnośc komercyjna? Dlaczego te targi nie są w Kunszcie Wodnym (Instytut Kultury Miejskiej) w Amber Expo (przestrzeń wystawiennicza), w siedzibie Sztuka Wyboru (pokoje, przestrzeń wystawiennicza). Czy możecie sprawdzić powiązania Sztuki Wyboru z UM, ile kosztowało wynajecie sal ECSu i dlaczego miasto wspomaga spzo.o.? Troszkę to dziwne
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie mogę się doczekać. W tym roku program skrojony pod miłośników non-fiction. Wspaniale. A i dużo wystawców na miejscu. Wspierajmy nasze wydawnictwa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bk

Kolejny rok, kolejne bieda targi, miejsce nie dobrane, "rozkład jazdy" wypełniony ideologią, mówiąc językiem przeszłości - żal.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

I tak się tam nie wybierałeś, więc nie marudź
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie, że tyle młodzieży!

Ile młodzieży! Jestem w szoku. Duch czytania w narodzie nie zginie! Brawo dzieciaki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Książki drogie

Taniej można kupić w sklepach internetowych.

Inne tematy z forum Rozrywka

Open'er Festival 2024 (43 odpowiedzi)

Do zobaczenia na 21 edycji Open'era!wiecej infromacji wkrótce! więcej

Garmin Półmaraton Gdańsk 2024 (18 odpowiedzi)

Morze biegaczy po raz jedenasty wybiegnie na ulice Gdańska! Już 29 września odbędzie się kolejna...

Brasswood Fest 2024 | Pylenie (6 odpowiedzi)

Jeden z najpiękniejszych trójmiejskich festiwali powraca w bezprecedensowym stylu! Przed nami...

do góry