Widok

Gdańskie sklepy rowerowe...

Siema wszystkim. Nendza, nendza w trójmiejskich sklepach rowerowych.. a głównie mi podpadła ostatnio wysepka. Chłopakom się w głowach poprzewracało. Zapomnieli chyba kto ich utrzymuje. Od gwiazdki zciągają dla mnie na wymianę ocieplacze na buty. Oddałem rower do serwisu (nie mój akurat) umówiliśmy się, że jak zrobia to zadzwonią pod podany numer - wpadam pół cztery miechy później do sklepu a oni do mnie że sienależy za zimowanie i że go nie odebrałem. A jeszcze lepszy numer zrobili w tym tygodniu. Po uzgodnieniu z Kowalem i kontaktem z firmą Velo zamówiłem rower dla córy i nie przyszedł - bo jak to powiedzieli "widać nie było".
Tragedia - ludziska omijajcie ich (nigdy bym nie przypuszczał, że tak będą kombinować a tym bardziej że ja coś takiego napiszę).

Bolek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Krzyżak napisał(a):

> ja uważam ze Cyklo na Wojta Radtkego w Gdyni to bezwzglednie
> najlepszy sklep! Luz blues i traktuja Cie jak czlowieka.

no chyba ze przyjedziesz z czyms bardzo rozwalonym to mechanik bedzie marudzil "ku** ja p*** jakie to rozp***" ale i tak postara sie naprawic :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i pan mechanik który patrzy na rower i doradza jaką dętkę kupić do szosy :D:D !!

ja uważam ze Cyklo na Wojta Radtkego w Gdyni to bezwzglednie najlepszy sklep! Luz blues i traktuja Cie jak czlowieka.
akurat ostatnio wysepka uratowala mnie po tym jak blakalem sie po calym 3miescie w poszukiwaniu suportu. najlepsi sa w mkbiku jak sie ich spytalem czy maja 68/121 to tak oczywiscie, wpadaj mamy, a na miejscu sie okazalo ze to sciema byla ... wysepka oczywiscie miala towar :)
Ja na temat Wysepki mam zgoła odmienne zdanie. Jeśli czegoś nie ma to najwyżesz zamawiają. Nigdy nie miałem problemów z nimi.

Moim ulubionym sklepem jest Cyklo w Gdyni.
Obsługa naprawdę świetna - gościu w okularach, nie znam z imienia, zawsze znajdzie coś niedrogiego i dobrego. Jak jest luz to można spokojnie dłużej pogawędzić. Może dla mnie robią wyjątek :), ale chyba wszystkich tak obsługują.
Całkiem spory asortyment części, choć w tej kwestii to zazwyczaj kupuję kilka sprawdzonych części, więc może nie mam tego rozeznania, co Ci bardziej wybredni na części.
Nie miałem też problemów ze sprowadzeniem kilku potrzebnych ubrań.
Niestety, święta racja, moge się podpisać obiema rękami pod tym. Odkąd odszedł Jarek i odkąd zaczeli rozbudowywać sklep o część skuterową, mają głęboooko w poważaniu klienta. Ja z wysepki przerzuciłem się na sklep do Zbyszka na ul Do Studzienki. Dużego wyboru części nie ma, ale zawsze mozna zamówić i po paru dniach odebrać, jakość obsługi o niebo lepsza.
Sklep co prawda mały ale bije konkurencje na głowę.

Szkoda ze w 3m nie ma porządnego sklepu z dużym wyborem części i z obsługą która nie robi wałków.

Pozdrowienia
Silver
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry