Widok

Gdy Żyły Dinozaury - Historia z Głębi Ziemi

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Zapraszamy wszystkich bez względu na wiek, na wystawę Dinozaurów i eksponatów z czasów prehistorycznych Gdy Żyły Dinozaury - Historia z głębi ziemi. Na wystawie będzie możliwość oglądania ponad dwudziestu dinozaurów naturalnych rozmiarów (miedzy innymi Allozaur o długości 7,5 m). Przygotowaliśmy również eksponaty paleontologiczne (minerały, kości dinozaurów) oraz zdjęcia z wypraw geologicznych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super!

Jak przystało na maniaczkę dinozaurów, na pewno będę tam :)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zagadaka: Co łączy ze sobą nicki poniżej?

zgred
zniesmaczony zezol
Ewcia
Karolina z Gniewina

bedziemy z klasa

w piątek:) super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

super!

uwielbiam dinozaury i na pewno tam będe
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale te ceny

to chyba z księżyca wzięte
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

zostań w domu...

masz wolny wybór;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale te ceny

faktycznie 8zł to tak wygórowana cena ze szok!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogo?

Jak dla mnie ceny ok - jak mam porównać z 15 minutowym filmem 5D :)
Tutaj spodziewam się że moje dzieciaki poszaleją ponad godzinę :)
Poza tym to będzie sam lobię gady :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja już byłam i polecam !!
szczególnie dla Milusińskich :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

...

a ja jadę po młodego do przedszkola i brykamy na wystawę..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie warto!

absolutnie nie polecam. Oprócz dinozaurów dla dzieci nie ma właściwie żadnych atrakcji. Stanowisko młodego odkrywcy - to niewielka piaskownica gdzie dziecko może odkopać dinozaura - to zainteresowało moje dziecko przez 5 minut. Poza tym - warsztaty dodatkowo płatne, kolorowanek i układanek dinozaurów nie widziałam, konkursów tym bardziej nie było.Spędziliśmy tam ok. 15 minut. Oprócz nas było dwóch panów z ochrony, 2 osoby sprzedające bilety oraz jakaś pani, która pewnie miała prowadzić warsztaty. Smutek.... Za 3-osobową rodzinę 34 PLN - jest wiele ciekawszych atrakcji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

a może...

... nie potrafisz zaangażować się w zabawę z dzieckiem?? jutro sprawdze to na własnej skórze.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ty potrafisz? to po grzyba ci wystawa,

angazuj sie na wlasna reke oszczedzisz kase :D

Całkowita porażka!Za jakieś czerstwe farbki i kolorowanki kazali sobie płacić - w każdym normalnym, cywilizowanym kraju kiedy zapłaci się za wstęp - w tym przypadku stosunkowo dużo wszelkie inne "atrakcje" są wliczone. Nawet parking zagwarantowali przy Centrum morena - takie rzeczy tylko w polsce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

kłamczuszek...

kłamczuszek...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

fajna wystawa !

Mój synek był zachwycony. Nie mogłam go stamtąd wyciągnąć :) Polecam !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niedawno wróciliśmy z wystawy. Mały zajarany jak gwizdek i coś czuje, że na dzisiejszej wizycie się nie skończy. Jak widać są różne dzieciaki, dla mojego spacer między ogromnymi gadami, możliwość odkopania szkieletu czy wykucia ze skały własnego dinozaura okazały się ogromnym przeżyciem, do tej pory buzia mu się nie zamyka. Musiałem synkowi obiecać, że w przyszłym tygodniu znowu odwiedzimy "dinozaulów" i niech to będzie naszą rekomendacją:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

kris i syn

A na mnie zrobiła wrażenie jakość wykonania. Mój potyczek był zachwycony ale i ja byłem pod wrażeniem. Widziałem dinozaury w zoo ale te to inna liga. Wykonanie pozwala. I wszystkich można dotknąć !!! Zdjęcie syna z głową w paszczy dinozaura już mam na tapecie w telefonie. I jeszcze jedno jak dla mnie ważne, jest szatnia. Ostatnio na jakimś pokazie dla dzieci stałem obladowany kartkami i po 15 minutach miałem dosc. A tu luz. Aparat w ręku i nic więcej. Podsumowując super spędzony czas z synem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

nieciekawie

do porównania byłam na wystawie na MTG i niestety ta wystawa wypada bardzo nieciekawie , kilka figur stojących luźno , zajęcia tzw dodatkowe mało przemyślane i mało atrakcyjne , w tle dzwięki dinozaura (który poprostu jęczał - z powodu tak bylejakiej wystawy ) i do tego zimno . szkoda kasy . nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

ewelinko..

z tego co naliczyliśmy z dziećmi o jest 20 figur:) minerały i zdjęcia jak dla naszej rodziny były ciekawe - ale może dlatego że dzieci lubią dinozaury. Moje dzieci zadowolone. A jak Twoje?? Może ich zapytaj o zdanie..
No i wygraliśmy nagrody!! w konkursie z wiedzy o dinkach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

re

dzieci były zadowolone nawet bardzo bo biegały na wielkiej przestrzeni , a co do konkursu nic takiego niestety nie było :(( , a po prostu porównując do tego co było na MTG to ta wystawa naprawdę wypada blado

warto zobaczyć

Miło spędzony czas. Dziękuję :)

Bylem dzisiaj z synem i byl zachwycony. Milym dodatkiem sa warsztaty i konkursy dla dzieci. polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

nam się podobało - prawda ze w PARKACH DINOZAURÓW jest lepiej ale mamy zimę i cieszę się że dzieci wróciły zadowolone - bo to najważniejsze. Podczas naszej wizyty były dwa konkursy z nagrodami plastyczny i z wiedzy o dinozaurach. generalnie nie żałuję tych 2 godzin i wydanych pieniędzy. Osobiście POLECAM
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

fajnie

bylismy i było fajnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

miło spędzony czas

było fajnie, dzieci zadowolone, nie ma scisku tłoku. dzieci szalały przy skrobaniu dinozaurów

spoko luz :)

fajnie, że nie ma dużo ludzi- pełen komforcik zwiedzania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

wybieram się

z rodziną i znajomymi. mam nadzieję że będzie fajne - bo z filmów i zdjęć wydaje się rewelacyjnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadzieja

Nikomu nie polecam, stracony czas, stracone pieniadze! Parking daleko, jezeli wybiera sie z malymi dziecmi to jest problem, wchodzi sie przez zadymione papierosami pomieszczenie. Wystawa uwazam ponizej krytyki. Pare malych gadow, piaskownica i stoliczki do kolorowania.Nie spodziewalam sie za duzo, ale to co zobaczylam (a Wszyscy zobaczycie bo jest to otwarte jedno pomieszczenie) to porazka. Jezeli dzieciaki potrzebuja sie wybiegac proponuje jakikolwiek plac zabaw. Mysle, ze o wiele lepiej jest je zabrac do centrum Hevelianum na Grodzisku (15zl bilet rodzinny tak dla porownania) czy Blekitnego Baranka, gdzie za o wiele mniejsza cene poznaja cos ciekawego. A na dinozaury proponuje wybrac sie latem z dzieciakami do Łeby
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

a możesz napisać jekie dinozaury widziałaś??

bo czytając twoją opinię mam wrażenie że Ciebie tam nie było:)
ps. co do zadymienia - może to dinozaury palą... :)
ps2. na pewno lepiej iść z dzieckiem na plac zabaw bo masz je z bani i śmigasz na zakupy a tam na wystawie musisz opowiada o dinozaurach, kamieniach etc... trochę wysiłku i już beznadzieja...

a nam się podobało

dymu nie było, dinozaury były dzieci zadowolone.

ja nie polecam bo...

moje dziecko się uzależnilo i byliśmy tam 3 raz;) generalni kręcą go dinozaury i te dłubanki

Bardzo udana impreza

Jesteśmy przykładem na to, że dwoje dorosłych osób może się świetnie bawić na tej wystawie. Dziwią mnie głosy niezadowolenia - dinozaury są fajnie wykonane, można ich dotykać, opisy są merytorycznie dobre, ale na pewno zrozumiałe dla wszystkich kręcących się po hali dzieciaków.

Polecam odkuwanie kości dinozaurów ze skały :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dinozaury!?

Szkoda pieniędzy! Jeśli ktoś był z dzieckiem w jakimkolwiek parku dinozaurów, to będzie wściekły, bo to normalne naciąganie ludzi! Parę modeli w różnych skalach, w nieładzie, nawet tła nie ma tylko gołe fabryczne ściany! Naprawdę nie warto fatygować się na tą wystawę!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

tło jest białe...

z tego co pamiętam. modeli 20 z tego co pamiętam. można dotknąć, pogłaskać, usiąść, zrobić zdjęcie, przytulić, i poczytać o gadach.
polecam krzyżówkę w konkursie - fajny pomysł i dostarcza wiedzy. byłam i polecam.

dobrze

że odwiedziliśmy te wystawe. wiecej takich imprez dla dzieci

lipa

szczerze mówiąc to nic specjalnego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

dobra propozycja na ferie

zawsze można sie do czegoś przyczepić ale obiektywnie mówiąc fajna propozycja.

ze tak powiem bez szalu za ta cene spodziewalam sie lepszych atrakcji

zwlaszcza po takiej wypasionej reklamie :D
szczerze jesli mialabym wybor wystawa lub centrum experyment w gdyni lub hewelianum to dinozaury odpadaja...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry