Widok
Gdybym miał gitare...
Ludzie bierzcie wszystko na czym sie da grac !!!!!!!!!!!(i nie tylko)
Ja biore harmonijke (chociaz nie umiem na niej grac ) kumpla namawiam na wziecie gitary lecz on marudzi, ze gitara bardzo szybko mu sie rozstraja.
Wezcie cokolwiek nawet stare garnki oraz drewniana lyzke (zrobimy perkusje)
Ja biore harmonijke (chociaz nie umiem na niej grac ) kumpla namawiam na wziecie gitary lecz on marudzi, ze gitara bardzo szybko mu sie rozstraja.
Wezcie cokolwiek nawet stare garnki oraz drewniana lyzke (zrobimy perkusje)
Alu kochana, a ty tak od razu prosto z mostu...
Chodzi mi o to, żeby śpiewogrania nie odbywały się na sali, w której są ludzie chcący spać. Szkoła jest duża i na pewno można znaleźć salę, gdzie muzyka nikomu nie bedzie przeszkadzać. Nie wszyscy są z Kaszub/Trójmaista/okolic, niektórzy wstaną wcześnie rano, będą jechali osiem-dziesięć godzin, a potem jeszcze spędzą kilkanaście/dziesiąt godzin na trasie. Odrobinę empatii, plizzzzz :)))
Chodzi mi o to, żeby śpiewogrania nie odbywały się na sali, w której są ludzie chcący spać. Szkoła jest duża i na pewno można znaleźć salę, gdzie muzyka nikomu nie bedzie przeszkadzać. Nie wszyscy są z Kaszub/Trójmaista/okolic, niektórzy wstaną wcześnie rano, będą jechali osiem-dziesięć godzin, a potem jeszcze spędzą kilkanaście/dziesiąt godzin na trasie. Odrobinę empatii, plizzzzz :)))
ja z daleka bede i pewnie padne po wszytskim ale... jesli nie to na pewno na rybe spiewow uprawiac nie bede. kiedys bylam w chorze, o! Ale popieram inicjatywe wyznaczenia spiewu zone ;)
i tez nie moge sie juz doczekac... ekipa z wro startuje oficjalnie o 5.45 na dworcu glownym pod zegarem, to jakby ktos sie chcial dolaczyc, prawda wirek? :)
i tez nie moge sie juz doczekac... ekipa z wro startuje oficjalnie o 5.45 na dworcu glownym pod zegarem, to jakby ktos sie chcial dolaczyc, prawda wirek? :)
.....ale narobiłam zamieszania, ludzie ja myślałam że pośpiewam sobie z moimi dziewczynami po drodze.......może faktycznie obudzimy kilku piechurów odpoczywających po drodze.......ale to będzie przez zupełny przypadek..........ale nie w bazie. Pozdrawiam wszystkich muzykalnych harpaganów i nie tylko!!!!