Widok

Gdynia.Świętojańska.dnia1.11

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Szukam osobnika płci męskiej, ciemny zarost, okulary, chyba +/- 30lat.. jakoś przed 18tą w żabce bliżej urzędu miasta kupowałeś 2 zupki chińskie i wódkę chyba paloną żubrówkę.. proszę o kontakt gdyona12@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma to, jak porządna zagrycha :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
zabawna sytuacja, nie:D fajną miał gadkę i na żula nie wyglądał, ale kto wie..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Interesujący typ widocznie... Chociaż ja też mam fajną gadkę, ale wódy niestety nie piję :)))
to nie wódka, raczej whisky
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
... a może cognac ? a może sok jabłkowy w szklanej butelce? albo herbata lipton?
i tak sie nie odezwie..... ha ;) wywies ogloszenie przed sklepem bedzie wieksze prawdopodobienstwo.... ;) tylko wymysl cos a nie WIDZIALAM CIE GDZIE JESTES :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślałam o tym i możliwe, że tak zrobię, będą ludzie mieli ubaw:D a poza tym upraszam szanownych Panów o nie podszywanie się pod poszukiwanego osobnika! Chce Ktoś mnie sobą zainteresować - spoko, ok, jestem za:) ale bądźcie szczerzy, bo i tak przy spotkaniu wyjdzie szydło z worka.. pzdr dla poszukujących miłości itp szczęśliwości
podbijam dalej, gdzie są wolni romantyczni Panowie z wartościami miłosno rodzinnymi i potrzebami sexualnymi powiązanymi nie tylko z ciałem ale też duchem i sercem??? http://www.youtube.com/watch?v=pBDjtXYn3HU&feature=fvwrel
Wygineli śmiercią naturalną..... Prawa dzungli są surowe ale uzasadnione
Zaprzeczę, żyją i doskonale sie zaadoptowali w domowych zaciszach, ogrodach być może też lasach i jaskiniach :P
bylem u tej panny, slynie z tego ze daje regularnie ogloszenia na pewnych dzialach, tak sie nie fortunne skladalo ze kiedy bylem u niej to wlasnie wstawiala kolejne ogloszenie.
owszem ogłoszenie o takiej treści jak tu zamieściłam w towarzyskich i co z tego.. jak na razie z nikim się nie widziałam.. ba.. nawet nie rozmawiałam.. jedynie maile.. ciekawe jaka satysfakcja płynie z takiego kłamstwa??? i co ma na celu??? do psychologa może by warto się umówić, spokojniej pisać, to literówek nie będzie i polskie znaki może uda się użyć:D
Szukam Ciebie..
Wiek na oko 25-30 lat, ale okularów nie miałem..być może zmarszczek nie zauważyłem na Twojej gustownie wytapetowanej buzi.
Byłaś wtedy w Biedronce i kupowałaś 2 Sarmackie...Urzeknięty Twoim gustem aż mi w piersi zamarło, że mamy ten sam gust! Szybko wtedy zabrałem z półki podobny towar i pobiegłem szybko stanąć za Tobą przy kasie, by zagadać "na browara"...niestety serce me opadło, gdyż zdążył mnie ubiec staruszek, ten z aparatem słuchowym, musisz go pamiętać! :( Niestety nie mogłem przez to zagadać i puścić bajery, co teraz żałuję :(((
Pamiętam też, że przez swe kolorowe tipsy miałaś kłopoty z szukaniem drobnych w portmonetce. Poczułem kolejną szansę kontaktu i już wyciągnąwszy swoją dłoń z 8 groszami..staruszek stojący między nami opluł ją!
Niestety los nas rozdzielił w tym miejscu...poszłaś sobie nie zauważywszy mnie.....pozostało tylko echo Twoich kozaczków z obcasem na 15 centymetrów, których stukot zdążył skutecznie przyciągnąć uwagę połowy klienteli Biedronki, łącznie z kasjerkami..poczułem się zazdrosny :(

To było..wtedy...no..środa..a może piątek? Sarmackie okazało się zbyt silne i zapomniałem :((

Gdzie jesteś ma piękna??
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
jednym z tych co odpowiedział na to ogłoszenie byłem ja.ale rozmowa sie nie kleiła:-/

Inne tematy z forum Towarzyskie

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

forum zablonkowe na trojmiasto pl (5 odpowiedzi)

hej, jakie inwestycje trojmieskie obecnie wam się najbardziej podobają?

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry