Widok
Gdynia, Świętojańska
Ostatnio byliśmy w kawiarni iCoffe ale w Gdyni na ul. Świętojańskiej. Klimat i wystrój bardzo nowoczesny i modny, przyjemnie i przytulnie.
W menu jest sporo propozycji do wyboru, niestety dwa piwa będące w menu nie było dostępne w kawiarni.
Ceny dość wysokie.
Obsługa niezbyt miła, Panie pracują faktycznie jakby za karę, pytają z musu (duża czy mała?), nie są chętne do pomocy i odpowiedzi na pytania...rozumiem była niedziele.. ale taka praca do czegoś zobowiązuje.
Samoobsługa to dobry pomysł, gdyż klient nie musi czuć się nieswojo czekając aż obsługa podejdzie lub prosząc o rachunek.
W menu jest sporo propozycji do wyboru, niestety dwa piwa będące w menu nie było dostępne w kawiarni.
Ceny dość wysokie.
Obsługa niezbyt miła, Panie pracują faktycznie jakby za karę, pytają z musu (duża czy mała?), nie są chętne do pomocy i odpowiedzi na pytania...rozumiem była niedziele.. ale taka praca do czegoś zobowiązuje.
Samoobsługa to dobry pomysł, gdyż klient nie musi czuć się nieswojo czekając aż obsługa podejdzie lub prosząc o rachunek.
Moja ocena
I Coffee
kategoria: Kawiarnie i herbaciarnie
obsługa: 2
menu: 4
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
3.8
* maksymalna ocena 6
I coffee jest kawiarnią a nie piwiarnią więc nie mają obowiązku mieć piwa na stanie,nawet jeśli faktycznie jest w menu.Pewnie tak rzadko ktoś zamawiał piwo w KAWIARNI, że zrezygnowali z tego ale nie wykreślili z oferty.
Co do obsługi to nie zgadzam się zupełnie.Jestem stałym klientem od dłuższego czasu i NIGDY nie obsłużono mnie w niemiły sposób.
Co do obsługi to nie zgadzam się zupełnie.Jestem stałym klientem od dłuższego czasu i NIGDY nie obsłużono mnie w niemiły sposób.