Widok

Gdynia bieganie , wiek obojętny , płeć również, zapraszam

Chylonia Temat dostępny też na forum:
Poszukuje osób, które były by chętne do biegania w porach wieczorowych. Dzielnice: Chylonia , Leszczynki , Cisowa, Pustki Cisowskie, Demptowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj, byłabym chętna ale mam pytanie - czy biegasz zawodowo? Jestem osobą z nadwagą więc miałabym słabsze tempo i możliwości,nie chciałabym Cię ewentualnie hamować. A chciałabym bardzo zacząć z kimś biegać,wtedy jest większa motywacja. Jeden drugiego wesprze :)
tak zawodowo. Mogę być Twoim trenerem darmowym jeśli chcesz. Spokojne tempo biegu też mnie interesuje, nie musze przecież biegac bardzo szybko i bardzo duzo. :)
Jeśli tak mówisz , to chyba warto spróbować. Może to będzie w końcu coś, co pozwoli mi się ogarnąć. To kiedy i gdzie Panie Trenerze mamy zacząć nasze bieganie ? Tak jak na początku pisałeś, mi też pasują godziny wieczorne, czyli tak około 20 - tej, co o tym sądzisz? Mieszkam na Kartuskiej w Chyloni .. :)
W jakie dni Ci pasuje ?
W najbliższym tygodniu nie ma mnie wtorek i środa. To wyjątek, bo tak to codziennie wieczorem mam na ogół czas.
To podaj e-meila to sie dogadamy co i jak :)
Napisz mi swój nr tel i imię :) Marlena, lenka0@amorki.pl
no i pochwal się ile masz lat, bo ja już stara jestem :)
Mam 20 lat :)
Czy również mogę się dołączyć? Mieszkam przy ulicy Helskiej, nie biegam zawodowo, w zeszłym roku biegałam przez wakacje i zastanawiam się nad powrotem, a wieczory byłyby idealną porą :)

tu mój mail: mb.grusia@gmail.com

Inne tematy z forum Sport

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (4 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

do góry