Widok

Gdynia bieganie , wiek obojętny , płeć również, zapraszam

Sport Temat dostępny też na forum:
Poszukuje osób, które były by chętne do biegania w porach wieczorowych. Dzielnice: Chylonia , Leszczynki , Cisowa, Pustki Cisowskie, Demptowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj, byłabym chętna ale mam pytanie - czy biegasz zawodowo? Jestem osobą z nadwagą więc miałabym słabsze tempo i możliwości,nie chciałabym Cię ewentualnie hamować. A chciałabym bardzo zacząć z kimś biegać,wtedy jest większa motywacja. Jeden drugiego wesprze :)
tak zawodowo. Mogę być Twoim trenerem darmowym jeśli chcesz. Spokojne tempo biegu też mnie interesuje, nie musze przecież biegac bardzo szybko i bardzo duzo. :)
Jeśli tak mówisz , to chyba warto spróbować. Może to będzie w końcu coś, co pozwoli mi się ogarnąć. To kiedy i gdzie Panie Trenerze mamy zacząć nasze bieganie ? Tak jak na początku pisałeś, mi też pasują godziny wieczorne, czyli tak około 20 - tej, co o tym sądzisz? Mieszkam na Kartuskiej w Chyloni .. :)
W jakie dni Ci pasuje ?
W najbliższym tygodniu nie ma mnie wtorek i środa. To wyjątek, bo tak to codziennie wieczorem mam na ogół czas.
To podaj e-meila to sie dogadamy co i jak :)
Napisz mi swój nr tel i imię :) Marlena, lenka0@amorki.pl
no i pochwal się ile masz lat, bo ja już stara jestem :)
Mam 20 lat :)
Czy również mogę się dołączyć? Mieszkam przy ulicy Helskiej, nie biegam zawodowo, w zeszłym roku biegałam przez wakacje i zastanawiam się nad powrotem, a wieczory byłyby idealną porą :)

tu mój mail: mb.grusia@gmail.com

Inne tematy z forum Chylonia

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...

do góry