Widok

Gdynia i najblizsze okolice.

Jestem "nową" mieszkanką Gdyni. Może ktoś mi podpowie, gdzie mogę pograć rekreacyjnie w kosza-rzecz jasna już w sali oraz pójść na dobry, czysty basen z sześciolatkiem, bez stałej karty wstępu i ograniczeń czasowych? Naturalnie odpłatnie.
Bedę wdzięczna za informacje.
Pozdrawiam - M.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z koszem to tak niezabałdzo. sale gimnastyczne w podstawowkach, liceach sa wykorzystywane przez szkoly, a zajecia dodatkowe sa dla uczniow. Czasem jest tak ze mozna wynajac sale, ale takie cos stosuja czesto zaklady pracy, aby np. w piatek pracownicy sie rozerwali. Za to na basen to polecam isc do chyloni :) Jest tu czysciej niz w hotelu gdynia i na 'arce'. Przy wejsciu trzeba zmienic obuwie (albo kupic niebieskie foliowe nakladki jak w szpitalu), wymagany jest takze obowiazkowo czepek. Cena ulgowego 6zl, za godzine zegarowo (mozna smialo posiedziec 1h i 10 minut i nic sie nie stanie ;). Jadac z centrum gdyni nalezy wjechac na ulice chylonska a nastepnie wjechac w gospodarska. basen bedzie po lewej stronie. powodzenia
... no chyba, ze chcesz nie tylko poplywac, ale pozjezdzac ze zjezdzalni, z dzikiej rzeki, itd. polecam wowczas aquapark w sopocie kamiennym potoku. szczegoly na www.aquaparksopot.pl
Dziękuję bardzo z podpowiedź.
Pozdrawiam-M.

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Gdzie skup złomu z dobrymi cenami ? (9 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście znajdę skup metali kolorowych z najwyższymi cenami ? Chodzi mi o miedź ,...

Dobra restauracja z typowo polskim żarciem - gdzie w Gdańsku? (138 odpowiedzi)

Przyjezdza do nas dobry znajomy, ktory nie byl jeszcze w Polsce. Chcemy Go zabrac do dobrej,...

do góry