Widok

Gdynia wspaniała, tylko ....

Jakie ładne zmiany, wierzę, że są to dobrze zainwestowane pieniążki podatników :)
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest nowa i docelowa trasa. Rzeczywiście bez pasów- ale co one zmienią? :) Niewiele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież to jest ...

Stara i tymczasowa trasa sciezki, nie ma tez namalowanych jeszcze pasow na przejsciu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy to sprawiedliwe

Rowerzyści nie zapłacili za nawet centymetr asfaltu który został zabrany samochodom. A i tak jeżdżą jak chcą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sprzedali park w Orłowie.

Sprzedali park w Orłowie by mieć na ten central cyrk.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba posprzątać Gdynię

Trzeba zacząć od odszczurzania, a później usunąć te tysiące palików , mikro znaków, kawałków ścieżek rowerowych. Nic w Gdyni nie jest normalne. Przewalanie publicznych pieniędzy na bezsensowne zmiany to już sport miejski.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oops...

A jednak jeszcze może...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Omg

Omg
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

J

Ktoś miała wizję, tak jak ze zmianą ruchu na Starowiejskiej, jedziesz kawałek, potem pol miasta i znowu na starowiejskiej tylko inna strona. Cel sami sobie na to pytanie odpowiedzieć ,......
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

STOP

Ludzie!! Ogarnijcie się! Mamy najwspanialszy węzeł rowerowy w Polsce i to na szczęście w samym sercu miasta, a wy się tylko czepiacie. To może być nasza wizytówka, prawdziwy magnes na turystów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

gdybym tam dzisiaj nie jechał to bym nie uwierzył , teraz idę na spacer sprawdzić na spokojnie czy mi się nie przewidziało
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie jestem instruktorem tylko kierowcą zawodowym i wiem o co chodzi bo dorastałem w mieście jeżdżąc rowerem między samochodami, a nie po cudacznych ścieżkach rowerowych. Będą kolizje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy wieśniaku. Nawet Adolf Hitler tamtędy jeździł w czasie II wojny światowej. To jest jedna z dwóch ulic w centrum miasta i nikt nie ma prawa robić z niej deptaka dla kilku knajp piwnych z trolejbusami jeżdżącymi w obie strony. Twoje pomysły są dobre na wiosce gdzie macie jedna drogę gruntową, zamknij u siebie i zobaczysz co się stanie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jechało się środkiem co też nie było za mądre.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jemu łatwiej

On go widzi z okna UM.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na rower nie musi mieć prawka, a to właśnie rowerzystom utrudnili jazdę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co to jest?

Do tej pory kolorowa ścieżka szła między pasami ruchu i to była bzdura numer 1. Teraz jakieś namalowane pasy, linie zatrzymania i to jest bzdura nr 2. Wystarczyło poprowadzić ścieżkę prosto do Świętojańskiej i w prawo do Piłsudskiego, ale nie. Trzeba było zrobić jeszcze ścieżkę pod prąd i utrudniać ludziom życie. Chyba urzędnicy i projektanci takich bubli też mają w UM pod prąd lub pod górę do swoich biurek. Ciekawe jakie uczelnie wypuszczają absolwentów inżynierii ruchu bez głowy?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już na szczęście nie może więc ktoś po nim przyjdzie i będzie sprzątał ten burdel
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Null

A szczurek kolejny raz będzie startował ma prezydenta. Jeśli znowu go ludzie wybierzecie to potem nie narzekajcie. Temu panu powinno się juz podziękować a jego ekipę rozliczyć za niegospodarność ostatnich lat i łamanie zasad współżycia społecznego gdynian....
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz rację
Może to jednak zgniłe jaja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry