Widok

Gdyńska rowerowa Masa Krytyczna

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Każda organizowana przez nas Masa podlega procedurze rejestracji zgromadzenia publicznego. Dzięki temu bezpieczeństwo uczestników jest pod skrzydłami gdyńskiej Policji, Straży Miejskiej oraz oczywiście organizatorów.[/lead]Masa Krytyczna jest imprezą całkowicie apolityczną i z szacunkiem odnoszącą się do różnych poglądów i przekonań jej uczestników. Organizatorzy dokładają starań, aby ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko czy impreza będzie?

bo np. żadnych informacji dodatkowych - nie ma

czy tak jak przed miesiącem, masa przejedzie tempem wyścigowym?

poprzednia masa została nazwana "szkolną", potem wyliczono brak stojaków i słaby dojazd rowerami do szkół, itepe itede, tyle, że zobaczenie tego wszystkiego graniczyło z cudem, przy tempie jazdy gdzie czapki z głów spadały od rozwijanej prędkości "masowego" peletonu. to była moja ostatnia - chociaż nie pierwsza - masa krytyczna.

dajcie sobie spokój

lepiej nie blokować ulic i nie robić niepotrzebnego zamieszania, zresztą sama frekwencja podczas ostatnich mas, powinna wam dać do myślenia.

Jaki cel?

Jaki cel przyświeca organizacji masy? Bo kiedś wyraziście pisaliście / mówiliście teraz to już wydaje się to tylko tak z przyzwyczajenia aby było.
Może czas najwyższy zmienić cokolwiek, bo to lekko nudnawe już jest.
Ja co prawda jestem z tych co to w rajdach jeżdżą ale dla odchamienia jeżdżę w "Nocnym ...." który ma fajną formułę i nie ma jakiegoś napisana etc.
Zresztą pora masy to jest raczej słaba bo kazdy po pracy to raczej do domu jedzie.
Proponuję jakąś sobotę albo nd po kościele.

szkoda ze nie moge wpasc ;/

smigam na urodziny mojej Babci ...chorera
do góry