Widok
ERnO HARPAGAN 31 odbędzie się w dniach 21-23 kwietnia 2006 roku. Zespól organizacyjny planuje w tej edycji Harpagana zaproponować uczestnikom trasy w rejonach Województwa Pomorskiego, w których rajd już się odbywał.
Na dzień dzisiejszy proponujemy trasy: pieszą, rowerową i mieszaną. Dokladny Komunikat startowy powinien pojawić sie z końcem 2005 roku.
Jeżeli to jest ta podpowiedź, to nie o taką odpowiedź mi chodziło :-)
Konkretnie: Miejscowość!!! :-)
Na dzień dzisiejszy proponujemy trasy: pieszą, rowerową i mieszaną. Dokladny Komunikat startowy powinien pojawić sie z końcem 2005 roku.
Jeżeli to jest ta podpowiedź, to nie o taką odpowiedź mi chodziło :-)
Konkretnie: Miejscowość!!! :-)
No z jednej stron (strony uczestników) fajnie byloby znac juz miejsce i równiez to popieram ale z drógiej strony (organizatorzy) boja się drugi raz takiej wtopy jak z Czerskiem:) Był Czersk, Czersk od poczatku i nagle wielkie kompikacje i Rytel:) trzeba tez to zrozumieć i czeeeeeeeeeekać:P
A moze niedługo ktos się czegos dowie i raczy nas oświecić?! Byłoby milo:D
A moze niedługo ktos się czegos dowie i raczy nas oświecić?! Byłoby milo:D
Rybk@ napisał(a):
> (organizatorzy) boja się drugi raz takiej wtopy jak z
> Czerskiem:) Był Czersk, Czersk od poczatku i nagle wielkie
> kompikacje i Rytel:) trzeba tez to zrozumieć i
> czeeeeeeeeeekać:P
Rybka jak bys nie wiedziala/nie pamietala to juz byla systuacja ze miejsce Rajdu zmienilo sie na kilkanascie dni pzred rajdem (H26 Zblewo-Bytonia) a co starsi pewnie pamietaja nawet widmo raku Harpagana (H23 Drzewina) Gdzie to impreza powstala wciagu 1 miesiaca kto byl to pewnie pamieta co sie tam dzialo ale napewno organizatorzy sie nie boja "wtopy" niekoniecznie z ich winy !!
a co do przeciekow takowych nie posiadam lecz PODEJRZEWAM ze tym razem bedzie blisko trojmiasta :)
> (organizatorzy) boja się drugi raz takiej wtopy jak z
> Czerskiem:) Był Czersk, Czersk od poczatku i nagle wielkie
> kompikacje i Rytel:) trzeba tez to zrozumieć i
> czeeeeeeeeeekać:P
Rybka jak bys nie wiedziala/nie pamietala to juz byla systuacja ze miejsce Rajdu zmienilo sie na kilkanascie dni pzred rajdem (H26 Zblewo-Bytonia) a co starsi pewnie pamietaja nawet widmo raku Harpagana (H23 Drzewina) Gdzie to impreza powstala wciagu 1 miesiaca kto byl to pewnie pamieta co sie tam dzialo ale napewno organizatorzy sie nie boja "wtopy" niekoniecznie z ich winy !!
a co do przeciekow takowych nie posiadam lecz PODEJRZEWAM ze tym razem bedzie blisko trojmiasta :)
Jak zwykle orgowie podali zbyt optymistyczne terminy. Zupełnie nie rozumiem dlaczego. Jakby napisali że miejsce rajdu będzie podane w marcu to wszyscy byliby zadowoleni z informacji w lutym. A tak niepotrzebne rozbudzają nadzieje i wprowadzają nerwowość.
Nawet słowa "przepraszam" czy wyjaśnienia nie można się doszukać.
I tak jest przed każdą edycją :4/
Nawet słowa "przepraszam" czy wyjaśnienia nie można się doszukać.
I tak jest przed każdą edycją :4/
Jak był H-26 to jeszcze nie wiedzialam że taka impreza istnieje, aczkolwiek z Czerskiem o strony organizacj wyglądzło to tak ze ludzie jechali do Czerska i dzwonili z zapytaniem "Gdzie jest baza?" bo przez cale wakacje jeździli do Czerska obejżeć teren i potem juz nie sprawdzali czy coś sie nie zmieniło. I o to mi chodziło, a nie o zbudowanie trasy i samą organizację jako taką:) I racją jest też, że to nie wina organizatorów!
Witam :)
Czas leci nieubłaganie już mniej niż 100 dni na liczniku. Przygotowania do kolejnej edycji Harpagana nabierają tempa. Komunikat startowy i regulamin jest już gotowy, miejsce można rzec znane ale z informacjami poczekam jeszcze parę dni do weekendu. Parę szczegółów jest do dopięcia, a i nowa szata graficzna strony harpagana jest na w ostatnim etapie wykańczania. Pięknie w słoneczku i mrozie wyglądały tereny okolic bazy, aż chciało się uderzyć z buta do lasu. Jeszcze parę dni.
Pozdrawiam wszystkich :)))
Czas leci nieubłaganie już mniej niż 100 dni na liczniku. Przygotowania do kolejnej edycji Harpagana nabierają tempa. Komunikat startowy i regulamin jest już gotowy, miejsce można rzec znane ale z informacjami poczekam jeszcze parę dni do weekendu. Parę szczegółów jest do dopięcia, a i nowa szata graficzna strony harpagana jest na w ostatnim etapie wykańczania. Pięknie w słoneczku i mrozie wyglądały tereny okolic bazy, aż chciało się uderzyć z buta do lasu. Jeszcze parę dni.
Pozdrawiam wszystkich :)))
Czyżby zatem miała to być Drzewina?? Wcześniej myślałem o Kartuzach lub Wejherowie. Jakby nie było wszystkie powyższe miejsca były już bazą Harpagana. Poza tym wydaje się, że ponownie czekają na nas nieprzebyte lasy. Świetnie byłoby gdyby przecinki były dobrze utrzymane lecz takich "autostrad" jak ostatnio trudno oczekiwać. Pozdrawiam!
Łopatka napisał(a):
> ale za to plakacik ma byc śliczy - jeszcze go nie widziałem ---
> lecz sądzę, że jak zobaczę to orgazm gwarantowany ( jestem
> bardzo poważny )
>
>
Nie jestem pewien Darecki, czy doznałeś orgazmu (może coś o tym napiszesz ;-), ale pewien jestem, że Arek i Zeb na pewno trochę się podniecą tym plakacikiem ;-).
Pozdrower
> ale za to plakacik ma byc śliczy - jeszcze go nie widziałem ---
> lecz sądzę, że jak zobaczę to orgazm gwarantowany ( jestem
> bardzo poważny )
>
>
Nie jestem pewien Darecki, czy doznałeś orgazmu (może coś o tym napiszesz ;-), ale pewien jestem, że Arek i Zeb na pewno trochę się podniecą tym plakacikiem ;-).
Pozdrower