Widok

Gdzie H-31?

Może ktoś ma już "przecieki" gdzie będzie rozgrywany H-31?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jart napisał(a):
> Może ktoś ma już "przecieki" gdzie będzie rozgrywany H-31?

podpowiedzi poszukaj na stronie ...
ERnO HARPAGAN 31 odbędzie się w dniach 21-23 kwietnia 2006 roku. Zespól organizacyjny planuje w tej edycji Harpagana zaproponować uczestnikom trasy w rejonach Województwa Pomorskiego, w których rajd już się odbywał.

Na dzień dzisiejszy proponujemy trasy: pieszą, rowerową i mieszaną. Dokladny Komunikat startowy powinien pojawić sie z końcem 2005 roku.

Jeżeli to jest ta podpowiedź, to nie o taką odpowiedź mi chodziło :-)
Konkretnie: Miejscowość!!! :-)
Zgadzam się z jartem. Już czas na podanie miejscowości.
Sami orgowie zapowiadali, że będzie znana do końca 2005 r. Mamy styczeń, więc moim zdaniem najwyższy czas, żeby taka informacja się znalazła.
Moim bardzo skromnym zdaniem też powinna ukazać się takowa informacja. Lecz dajmy im jeszcze trochę czasu - może tymczasem warto zdjąć se strony relację /na żywo/ ?

z www.bikerelblag.hg.pl - pozdrawia Darecki
No z jednej stron (strony uczestników) fajnie byloby znac juz miejsce i równiez to popieram ale z drógiej strony (organizatorzy) boja się drugi raz takiej wtopy jak z Czerskiem:) Był Czersk, Czersk od poczatku i nagle wielkie kompikacje i Rytel:) trzeba tez to zrozumieć i czeeeeeeeeeekać:P
A moze niedługo ktos się czegos dowie i raczy nas oświecić?! Byłoby milo:D
Rybk@ napisał(a):
> (organizatorzy) boja się drugi raz takiej wtopy jak z
> Czerskiem:) Był Czersk, Czersk od poczatku i nagle wielkie
> kompikacje i Rytel:) trzeba tez to zrozumieć i
> czeeeeeeeeeekać:P

Rybka jak bys nie wiedziala/nie pamietala to juz byla systuacja ze miejsce Rajdu zmienilo sie na kilkanascie dni pzred rajdem (H26 Zblewo-Bytonia) a co starsi pewnie pamietaja nawet widmo raku Harpagana (H23 Drzewina) Gdzie to impreza powstala wciagu 1 miesiaca kto byl to pewnie pamieta co sie tam dzialo ale napewno organizatorzy sie nie boja "wtopy" niekoniecznie z ich winy !!

a co do przeciekow takowych nie posiadam lecz PODEJRZEWAM ze tym razem bedzie blisko trojmiasta :)
Jak zwykle orgowie podali zbyt optymistyczne terminy. Zupełnie nie rozumiem dlaczego. Jakby napisali że miejsce rajdu będzie podane w marcu to wszyscy byliby zadowoleni z informacji w lutym. A tak niepotrzebne rozbudzają nadzieje i wprowadzają nerwowość.
Nawet słowa "przepraszam" czy wyjaśnienia nie można się doszukać.
I tak jest przed każdą edycją :4/
Eeeeeeeee, kolego . Trochę przesadziłeś z tym nadęciem nie_ważny_kto.
Witam Wszystkich w Nowym Roku! Zaznaczam iż nie posiadam żadnych poufnych informacji ani też nie dotarły do mnie żadne przecieki. Nie mniej bazy kolejnego Harpa upatrywałbym w Kartuzach lub Wejherowie. Takie przynajmniej są moje przypuszczenia. Pozdrawiam!
Jak był H-26 to jeszcze nie wiedzialam że taka impreza istnieje, aczkolwiek z Czerskiem o strony organizacj wyglądzło to tak ze ludzie jechali do Czerska i dzwonili z zapytaniem "Gdzie jest baza?" bo przez cale wakacje jeździli do Czerska obejżeć teren i potem juz nie sprawdzali czy coś sie nie zmieniło. I o to mi chodziło, a nie o zbudowanie trasy i samą organizację jako taką:) I racją jest też, że to nie wina organizatorów!
przecieki przeciekami a informacji nadal niestety nie ma :-)

Witam :)
Czas leci nieubłaganie już mniej niż 100 dni na liczniku. Przygotowania do kolejnej edycji Harpagana nabierają tempa. Komunikat startowy i regulamin jest już gotowy, miejsce można rzec znane ale z informacjami poczekam jeszcze parę dni do weekendu. Parę szczegółów jest do dopięcia, a i nowa szata graficzna strony harpagana jest na w ostatnim etapie wykańczania. Pięknie w słoneczku i mrozie wyglądały tereny okolic bazy, aż chciało się uderzyć z buta do lasu. Jeszcze parę dni.
Pozdrawiam wszystkich :)))
dobrze wiedzieć że coś się jedank dzieje :4)
Karolu jesteś wielki - takiej wiadomości oczekiwaliśmy :-)
Brawo... To znaczy, że jednak H31 się odbędzie... :-)
no i fajnie :) coś sie wreszcie dzieje! Jakiś optymistyczny akcent na początek tygodnia :)
Rybka Ty nie bij piany na niedźwiedziu :-)
Ja jednak ciagle mam nadzieję że koniec tez będzie pozytywny :D A nadzieja i optymizm to klucz do wszystkiego (no "prawie") :-)
Czyżby zatem miała to być Drzewina?? Wcześniej myślałem o Kartuzach lub Wejherowie. Jakby nie było wszystkie powyższe miejsca były już bazą Harpagana. Poza tym wydaje się, że ponownie czekają na nas nieprzebyte lasy. Świetnie byłoby gdyby przecinki były dobrze utrzymane lecz takich "autostrad" jak ostatnio trudno oczekiwać. Pozdrawiam!
dominik napisał(a):
> Czyżby zatem miała to być Drzewina??

chyba raczej nie, bo Organizatorzy wyraźnie sugerowali północ. A północ jest nieźle pofalowana. Przynajmniej piasków nie będzie (chyba ze pójdą tak bardzo na północ że będziemy posuwali po plaży ;)

;)
miejsce jest już wybrane, a nie ma żdnych przecieków???
dziwne :4/
ale za to plakacik ma byc śliczy - jeszcze go nie widziałem --- lecz sądzę, że jak zobaczę to orgazm gwarantowany ( jestem bardzo poważny )

Łopatka napisał(a):

> ale za to plakacik ma byc śliczy - jeszcze go nie widziałem ---
> lecz sądzę, że jak zobaczę to orgazm gwarantowany ( jestem
> bardzo poważny )
>
>

Nie jestem pewien Darecki, czy doznałeś orgazmu (może coś o tym napiszesz ;-), ale pewien jestem, że Arek i Zeb na pewno trochę się podniecą tym plakacikiem ;-).
Pozdrower
Pisałem przecież, że w/w jest gwarantowany! Jestem bardzo dumny, że moi koledzy są na plakacie i koniec dyskusji. Mam nadzieję, że ich radosne twarze zobaczymy na starcie 31 Harpagana :-)

Karolu, weekend się już kończy i czekamy na szczegóły :-)
Hej Hej :)))
Pracujemy wraz z Klaudią nad stroną od samego rana czyli od śniadania około 14.00. Efekty bedą jeszcze dzisiaj... i to jakie! Bądźcie czujni i odświeżajcie stronę :)))
Pozdrawiamy
Muszę iść zaraz kąpać dziecko.... proszę... ;-))))
odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam, odświeżam.... i nic
W końcu odświeżyło jak należy. Ładnie wygląda... :-)
takie plakaty bedzie można wkrótce zobaczyć tu i tam...

image

;)
Trzeba przyznać iż plakat jest niczego sobie. Z chęcią bym się w takowy wyposażył co zapewne będzie możliwe. Odnośnie zdjęcia z pierwszego planu to według mnie pochodzi ono z edycji Bytowskiej, czyli H-27. Pozdrawiam!
Z całą pewnoscią jest to Bytów :)

OT:
TJ: doszla do Ciebie jakas wiadomosc z relacją?
Flash. odpowiedzialem na emaila tydzien temu. ;) orientuj się. ;)
co z nowa strona? kiedy w koncu bedzie?:)