Widok

Gdzie autem w plener?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Witajcie,
potrzebuję miejsca gdzie mógłbym wjechać autem i cyknąć parę fotek. Chodzi mi o miejsce w którym w tle można uchwycić malowniczy pejzaż (las, łąki etc.). Nie musi to być wjazd do samego serca lasu, chodzi mi bardziej o jakąś polną drogę gdzie będę mógł wjechać swobodnie autem (nie terenowym) i na tle lasu lub jakiegoś ładnego pejzażu poza miejskiego zrobić zdjęcie auta wraz z osobą pozującą.

Jakieś pomysły? Podawać swoje miejsca, jak dojechać i jeśli macie to miele widziane były by fotki tych miejsc. Miejsca najlepiej do 30 km od Gdańska :)
Z góry dzięki,
Marcin
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
-port północny gdansk teren po terminalu zbozowym.. (w/w nowego terminal kontenerowego dojazd asfalt ,potem plyta drogowa..)las,laka,schrony,wydmy,industrial i blisko...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki wielkie! :) Już się bałem, że nic nie znajdę a dzień zdjęć już tuż tuż ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tuchom, Miszewo, Miszewko, Koleczkowo, Szemud.
A dokładniej?

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

do góry