Widok

Gdzie baza?

No właśnie jak w temacie. W komunikaci startowym jest, że do 5 kwietnia powinna pojawić się informacja wraz z mapką dojazdową. Dzisiaj mamy 8 a na stronie jeszcze nic niema.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spoko, za tydzien io tej porze bedziesz wiedzial na 100% :]
> W komunikaci startowym jest, że do 5 kwietnia powinna pojawić się informacja wraz z mapką dojazdową.
> Dzisiaj mamy 8 a na stronie jeszcze nic niema.

no zgadza sie nie ma, ale może zauważyłęś co sie dzieje obecnie i wydaje mi sie, ze można organizatorom też dać mozliwość zadumy i przeżycia tych paru dni, nie ich wina ze harpagan bedzie w tydzeń po pogrzebie OJCA ŚWIĘTEGO...

a swoja drogą - tak trudno Ci poszukać na mapie miejscowości - Sierakowice??
No ciężko mi naprawde. Poprostu nie chce tam pojechać i spędzić 0,5 godz na szukaniu szkoły. Bo niewiem czy tak cięzko zamieścić jakąś informacje na stronie. Chyba, że jeszcze sami niewiedzą gdzie jest baza. I nie badź taki mądry bo głupich zabraknie, nygusie.
Sierakowice to miejscowośc posiadająca jedną szkołę (z tego co mi wiadomo). Znajduje się ona (z tego co mi wiadomo) przy ul. Lęborskiej. W Sierakowicach jest jedna droga główna i jedna głowna boczna. Ta boczna to ul. Lęborska. Jest tam taż Komisariat Policji oraz kilku ludzi miejscowych, których jak się spytać gdzie jest szkołą, to powinni wskazać.
Na szukanie można przeznaczyć góra 15 minut.
:-)
Serdecznie pozdrawiam
P.S. Ale zgadzam się, że Organizatorzy powinni lepiej dbać o stronę.
... a ztego co widać na planie Sierakowic (http://sierakowice.pl/t_pliki/25.jpg) to szkoły są 3: Gimnazjum przy ul. Spacerowej, Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w centrum (chyba tak jak piszesz przy Lęborskiej) i Podstawówka przy ul. Kubusia Puchatka.
...a tak przy okazji to odwiedziłem "Restaurację Jantar" w centrum... rzeczywiście czas się odrobinę zatrzymał, ale żarełko rewelacja i niedrogo...

pozdrowionka
DRobna pomyłka. Prostuję. Przy ul. Lęborskiej to jest siedzina Policji (też wskażą gdzie jest szkołą). Szkoła POdstawowa jest przy ul. Kubusia Puchatka (niedaleko stadionu, w bok od głównej ulicy, czyli Słupskiej). Gimnazjum na ul. Spacerowej (od ul. Leborskiej w Dworcową, dalej przedłużenie to ul. Mirachowska, i dalej w lewo to już Spacerowa). No i Liceum przy ul. Dworcowej (w bok od ul. Lęborskiej).
Rzeczywiście Organizator ma duże opóźnienie w publikacji obiecanych komunikatów. Miejmy nadzieję, że Herp będzie trochę sprawniej zorganizowany.
komenda Milicji czynna jest od 8-15 :-(
Ale od strony parkingu jest areszt - czynny całą dobę.
ja tam nie chcę mieć nic wspólnego z aresztem, bo kto wytrzyma o suchym chlebku i wodzie :-)
> a swoja drogą - tak trudno Ci poszukać na mapie miejscowości -
> Sierakowice??

Znaleźć Sierakowice to nie problem. Tylko potem trzeba jeszcze znaleźć jakąś szkołę. Fajnie by było wiedzieć jaką. Ale nie pali się, poczekamy.
a może webmaster wie - tylko nie powie :-)
Witam.
Baza rajdu znajduje się w Szkole Podstawowej w Sierakowicach przy ulicy Kubusia Puchatka.
Za brak informacji na stronie przepraszam.
A tutaj znajdziecie plan miasta http://sierakowice.pl/foto/127.jpg
znalezienie bazy wliczone jest w otoczke Harpaganowych zmagań :-)