Widok
> W komunikaci startowym jest, że do 5 kwietnia powinna pojawić się informacja wraz z mapką dojazdową.
> Dzisiaj mamy 8 a na stronie jeszcze nic niema.
no zgadza sie nie ma, ale może zauważyłęś co sie dzieje obecnie i wydaje mi sie, ze można organizatorom też dać mozliwość zadumy i przeżycia tych paru dni, nie ich wina ze harpagan bedzie w tydzeń po pogrzebie OJCA ŚWIĘTEGO...
a swoja drogą - tak trudno Ci poszukać na mapie miejscowości - Sierakowice??
> Dzisiaj mamy 8 a na stronie jeszcze nic niema.
no zgadza sie nie ma, ale może zauważyłęś co sie dzieje obecnie i wydaje mi sie, ze można organizatorom też dać mozliwość zadumy i przeżycia tych paru dni, nie ich wina ze harpagan bedzie w tydzeń po pogrzebie OJCA ŚWIĘTEGO...
a swoja drogą - tak trudno Ci poszukać na mapie miejscowości - Sierakowice??
Sierakowice to miejscowośc posiadająca jedną szkołę (z tego co mi wiadomo). Znajduje się ona (z tego co mi wiadomo) przy ul. Lęborskiej. W Sierakowicach jest jedna droga główna i jedna głowna boczna. Ta boczna to ul. Lęborska. Jest tam taż Komisariat Policji oraz kilku ludzi miejscowych, których jak się spytać gdzie jest szkołą, to powinni wskazać.
Na szukanie można przeznaczyć góra 15 minut.
:-)
Serdecznie pozdrawiam
P.S. Ale zgadzam się, że Organizatorzy powinni lepiej dbać o stronę.
Na szukanie można przeznaczyć góra 15 minut.
:-)
Serdecznie pozdrawiam
P.S. Ale zgadzam się, że Organizatorzy powinni lepiej dbać o stronę.
... a ztego co widać na planie Sierakowic (http://sierakowice.pl/t_pliki/25.jpg) to szkoły są 3: Gimnazjum przy ul. Spacerowej, Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w centrum (chyba tak jak piszesz przy Lęborskiej) i Podstawówka przy ul. Kubusia Puchatka.
...a tak przy okazji to odwiedziłem "Restaurację Jantar" w centrum... rzeczywiście czas się odrobinę zatrzymał, ale żarełko rewelacja i niedrogo...
pozdrowionka
...a tak przy okazji to odwiedziłem "Restaurację Jantar" w centrum... rzeczywiście czas się odrobinę zatrzymał, ale żarełko rewelacja i niedrogo...
pozdrowionka
DRobna pomyłka. Prostuję. Przy ul. Lęborskiej to jest siedzina Policji (też wskażą gdzie jest szkołą). Szkoła POdstawowa jest przy ul. Kubusia Puchatka (niedaleko stadionu, w bok od głównej ulicy, czyli Słupskiej). Gimnazjum na ul. Spacerowej (od ul. Leborskiej w Dworcową, dalej przedłużenie to ul. Mirachowska, i dalej w lewo to już Spacerowa). No i Liceum przy ul. Dworcowej (w bok od ul. Lęborskiej).
Rzeczywiście Organizator ma duże opóźnienie w publikacji obiecanych komunikatów. Miejmy nadzieję, że Herp będzie trochę sprawniej zorganizowany.
Rzeczywiście Organizator ma duże opóźnienie w publikacji obiecanych komunikatów. Miejmy nadzieję, że Herp będzie trochę sprawniej zorganizowany.
A tutaj znajdziecie plan miasta http://sierakowice.pl/foto/127.jpg