Widok

Gdzie iść na piwo?

Gdzie mogę w miare spokojnie wypić piwo może nawet posłuchac muzyczki bez obcowania z dresem czy kopiami Britney. Preferowałbym wiek około 30. Stacjonuje w okolicach Beethovena.
Jako, że mam zamiar stacjonować tu na dłużej interesowałby mnie również jakiś lombard gdzie można kupić tani, chodzony rowerek (taka wersja simple byle jechał).
Będę wdzięczny za poradę.
Pozdrawiam Jacek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o lombardzach nic mi nie wiadomo, od dresów w Gdańsku ciężko sie uwolnić ale może barbados...jednak najlepiej przejechać się do Sopotu tam jest wiele fajnych knajpek (bez wyżej wymienionych) ale to jak już będzie na stanie rowerek:)
czesc :) jestem z gdanska i hmm co do "piwka" to mysle ze w Pubie Punkt na ulicy Chlebnickiej mozesz sie napic piwka nie obcujac z dresami, jest to moj ulubiony pub gdzie leci dobra muzyczka i jest fajny klimacik,miekkie kanapy i polmrok wiec pelny looz :) , inne miejsce to Tiger pub gdzie tez jest fajnie, jest telewizor :P heh tylko wszystko jest troche drogie, no i fajnie naprawde jest jeszcze nieopodal Neptuna sa 2 fajne puby ,schodzi sie do nich schodkami w dol :D

a rowerek to najlepiej kupic na gieldzie wg mnie lub na rynku , a jesli chodzi o lombardy to sa w gdansku na tej ulicy co parlament, we wrzeszczu na dworcu, chociaz nie wiem czy maja tam rowery, popytaj sie w sklepach rowerowych oni znaja adreesy gdzie mozna kupic tanio rowerek :D
Chcecie wypić piwko? To wpadnijcie do Malarni koło pięknych.... Jest to mały ubik, gdzie o każdej porze jest miejsce aby sobie usiąść i wypić piwko. Przychodzą ludzie najczęściej w wieku powyżej 20 lat. Leci fajna muzyczka, można sobie spokojnie pogadać i jest blisko na autobus, tramwaj czy kolejkę. Polecam ;) Pozdrowienia dla Heineken squad ;)

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Wyroby z bursztynu - gdzie tanio kupię??? (4 odpowiedzi)

Mam pytanie gdzie można tanio kupić wyroby z bursztynu??? Może ktoś wie.

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

antyki (8 odpowiedzi)

witam, gdzie mogę sprzedać antyki? gdzie w trojmiescie?

do góry