Widok

Gdzie jest w Gdańsku jakiś klub Muay Thai

Sport Temat dostępny też na forum:
Szukam jakiegoś dobrego klubu Muay Thaiw Gdansku. Słyszałem że jest jakis dobry we wrzeszczu, nawwet byłem tam alezapomniałem jak sie ten klub nazywa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
AKADEMIA TECHNIK WALK
http://www.atw.pl/html/thai_boxing.html

GDAŃSK - WRZESZCZ
LENDZIONA 6
TEL. (58) 344 67 41

Pozdrowienia,
Mik79
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co wiem to sporo osob doswiadczonych narzeka na ATW poszukaj w nowym porcie tam jest teraz jeden dobry bo we wrzeszczu nie ma juz treningow
i jak tymi muay thai?znalazles ten klub w nowym porcie, o którym ktoś pisał??
leon213 napisał(a):

> i jak tymi muay thai?znalazles ten klub w nowym porcie, o
> którym ktoś pisał??

Siemanko! Jeśli szukasz klubu Muay Thai to zadzwoń 602 117 118.To numer do trenera.Tam wszystkiego się dowiesz.To najbardziej utytulowany klub w Gdansku.Z ostatnich mistrzostw w grudniu przywizlismy 4 medale.Mamy 3 mistrzow Polski,srebro i bronz.W Muay Thai nie znajdyiesz lepszego klubu.Champion Gdansk Wrzeszcz Zabytkowa 4
Chcialem sie zapisać w czwartek, ale jak przyszedlem to nikogo nie bylo :(
Może mi ktoś napisać gdzie zostały przeniesione treningi?
wejdz na strone.

1996

Opinia została zablokowana przez moderatora

MUAY THAI

www.gssw.pl
albo www.gkskcorpus.pl
Opinia została zablokowana przez moderatora
Jakis klub w pruszczu gdańskim sie otwiera w styczniu 2010 czy wiecie coś wiecej o trenerze
Niestety nie ma w trojmiescie klubu z prawdziwego zdarzenia.

Albo zaplecze fatalne, w champion szatnia 2m na 2, smród okropny, warunki fatalne,

albo grupa zaawansowanych i początkujacych prowadzona razem :/

brak indywidualnego podejscia...

a szkoda
Co ?? grupa zaawansowana jest osobno i grupa poczatkujaca ; )
I nie jest prowadzona razeem ; ]
A po drugie moze i szatnia mala ale treningi bardzo dobre !
Trenerzy tez bardzo dobrze prowadza treningi ; )
hehe 2 na 2 i smrodzi,co to za skargi? nie byłem tam ale smrodzi bo sie trenuje,szatnia dwa na dwa bo poco wieksza,masz trenowac a nie piescic sie przed lusterkiem w szatni,pozdro dla maniakow walk,juz niedługo dołączam do was fajterzy :) od maja mieszkam w gda, sam zaczynałem na łączonych treningach poczatkujacych z zaawansowanymi,dostałem kopa w dupe i po półtora roku zdobyłem złoto w zawodach w dublinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zuch chłopak...

Osowa "Bad Boys" K-1, Muay Thai

W Osowej rusza nowa grupa K-1, Muay Thai "Bad Boys"
"Bad Boys" to chyba zastrzeżona nazwa?
Bad Boy to zastrzeżona nazwa to po pierwsze bo robią ciuchy, jest też film a ja ani jednym ani drugim się nie zajmuję jestem w innej dziedzinie w której nie ma zastrzeżonej nazwy poza tym pełna nazwa brzmi "R..... G....... Bad Boys Samoobrona"- w samoobronie,K-1, czy Muay Thai nie ma "Bad Boys". Pozdrawiam nadgorliwą osobę.Znamy się na prawie i prawach autorskich?
Moze ja jestem nadgorliwy (bo zapytałem - ok), za to Ty widze, ze kazdego traktujesz z gory jak wroga. Powodzenia z takim podejsciem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nikogo nie traktuję jak wroga tylko dziwne było dla mnie twoje pytanie.Bardzo służbowe..Mam grupę ćwiczących codziennie ktoś dzwoni z pytaniem o treningi ile grup itd. ale nikt nie zapytał czy nazwa jest zastrzeżona.Twoje pytanie było na zasadzie zazdrosnego trenera, instruktora lub zawodnika z innego klubu.Tak odebrałem pytanie więc i odpowiedz była adekwatna.
Dobrze. Już wiemy żeby nie zadawać ciekawskich pytań bo od razu wszyscy jesteśmy podejrzani o konkurencję, albo mamy złe intencje :)

A już chciałem zapytać dlaczego nazwa jest wykropkowana. Ale nie pytam.
Pytania można zawsze zadawać ale pytanie czy nazwa jest zastrzeżona jest co najmniej dziwne.Rozumiem pytania typu gdzie się odbywają treningi ile razy w tyg. itd No..nic jesteśmy różni.Mam nadzieję że zaspokoiłem ciekawość.Aha..i w nazwie firmy jest imię i nazwisko dlatego są kropki.
A ja rozumiem że mając firmę wstydzimy się imienia i nazwiska? To idealna antyreklama.
Mając firmę wstydzimy się imienia i nazwiska?Niektórzy cenią sobie prywatnośc, zwłaszcza na tego typu forach gdzie pisze ktoś taki jak powyżej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może lubisz jak śmierdzi - ja zdecydowanie nie.

Skoro nie byłeś tam to po co w ogóle się wypowiadasz ?

Dla mnie trening, jak i prawidłowa higiena po treningu to podstawa.

Dlatego z tego co się orientuję nie ma miejsca, klubu z prawdziwego zdarzenia. Tak jak nie było kilka lat temu porządnych siłowni. Na szczęscie w Trójmiesćie się to zmienia. Miejmy nadzieję, że zmieni się to również jeżeli chodzi o kluby walk.
co ty cz.łowieku dajesz?smrodek tobie przeszkadza?jak rewka z nosa pojdzie na sparingu,to tez przerywasz runde?bo ci przeszkadza? hehe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry