Widok
Gdzie kupic mieszkanie ?
Witam zastanawiam sie nad zakupem mieszkania.
1. Nowe 45-50m do 250 tyś. Wiec tylko rumia/chwarzno/wiczlino/ gdynia łanowa/oksywie/obłuze/pogorze chyba nigdzie indziej sie nie da kupic nowego w tej cenie i metrażu, 30-50 tys musze miec na wykonczenie
2. Uzywane w/w dzielnice do 280-300 tyś 45-50m
3. stara kamienica w centrum gdynia albo grabówku dzialkach lesnych
4. Uzywane 10-15 letnie mieszkania w dzielnicach blizej centrum gdyni mały kack/witomino
Czesto słyszalem od ludzi w trojmiescie
- bierz rumie, tania, do centrum szybko skm. jak masz samochod to wszedzie dojedziesz obwodnica. sypialnia gdynii
- znam też zapalenców centrum. mowia wszedzie blisko, oszczednosc czasu i paliwa.
- tansze dzielnice w nowymi mieszkaniami dalekoe za centrum. Ludzie mowia jak w przypadku rumi
1. Nowe 45-50m do 250 tyś. Wiec tylko rumia/chwarzno/wiczlino/ gdynia łanowa/oksywie/obłuze/pogorze chyba nigdzie indziej sie nie da kupic nowego w tej cenie i metrażu, 30-50 tys musze miec na wykonczenie
2. Uzywane w/w dzielnice do 280-300 tyś 45-50m
3. stara kamienica w centrum gdynia albo grabówku dzialkach lesnych
4. Uzywane 10-15 letnie mieszkania w dzielnicach blizej centrum gdyni mały kack/witomino
Czesto słyszalem od ludzi w trojmiescie
- bierz rumie, tania, do centrum szybko skm. jak masz samochod to wszedzie dojedziesz obwodnica. sypialnia gdynii
- znam też zapalenców centrum. mowia wszedzie blisko, oszczednosc czasu i paliwa.
- tansze dzielnice w nowymi mieszkaniami dalekoe za centrum. Ludzie mowia jak w przypadku rumi
witam. mowiac chwarzno mowicie tez chwaszczyno ? bo chcwaszczyno jest dalej
a co sadzicie o gdynia lanowa? za 250 tys mozna miec 55m albo taniej
a no i do tych dzielnic obowiazkowo samochod?
bo jesli bym jezdzil na oksywie do pracy/szkoly
to autobusami to by byla jakas masakra? z dabrowki jechalem ponad godzine busem
wiem ze żale sie jak " baba " nie ublizajac kobietom, ale mam poprostu wielki dylemat czy kupic cos starego blisko centrum, czy nowke na chwarznie itp/rumi. Wiem ze decyzja nalezy tylko do mnie ale nie wiem co sie bardziej oplaca i kalkuluje, jesli chodzi o czas i pieniadze bo brakuje mi doswiadczenia w pradziwym zyciu w trojmiescie tj, praca plus zajecia po pracy sport. narazie studiuje i mieszkam blisko uczelnie, w dalszym zyciu nie da sie przewidziec gdzie sie bedzie pracowac i czy lepiej za miastem nowe blisko obwodnicy czy w centrum stare uzywane mieszkanie
a co sadzicie o gdynia lanowa? za 250 tys mozna miec 55m albo taniej
a no i do tych dzielnic obowiazkowo samochod?
bo jesli bym jezdzil na oksywie do pracy/szkoly
to autobusami to by byla jakas masakra? z dabrowki jechalem ponad godzine busem
wiem ze żale sie jak " baba " nie ublizajac kobietom, ale mam poprostu wielki dylemat czy kupic cos starego blisko centrum, czy nowke na chwarznie itp/rumi. Wiem ze decyzja nalezy tylko do mnie ale nie wiem co sie bardziej oplaca i kalkuluje, jesli chodzi o czas i pieniadze bo brakuje mi doswiadczenia w pradziwym zyciu w trojmiescie tj, praca plus zajecia po pracy sport. narazie studiuje i mieszkam blisko uczelnie, w dalszym zyciu nie da sie przewidziec gdzie sie bedzie pracowac i czy lepiej za miastem nowe blisko obwodnicy czy w centrum stare uzywane mieszkanie
Chwarzno jest ładne pod względem infrastruktury, placów zabaw dla dzieci, ale jakość wykonania budynków przez Hossę pozostawia wiele do życzenia, gołym okiem widać na elewacji. Też tam szukałam, jednak ostatecznie zdecydowałam się na Karwiny mimo, że będę mieć daleko do pracy, tj. na Pogórze, aha.. no i niektóre czynsze na Chwarznie porażają swoją wysokością, widziałam nawet 700zł przy 3 osobach za ok.48m2.
o tym mowisz? http://otodom.pl/mieszkanie-gdynia-dzialki-lesne-id30702419.html
cena tez fajna chce kupic 45-55m do 250k nowe
albo do 300 uzywane
wiec co cudo 7k za m odpada ; )
cena tez fajna chce kupic 45-55m do 250k nowe
albo do 300 uzywane
wiec co cudo 7k za m odpada ; )